hello érdeklődnék hogy mi mennyi lenne és hogy mi van:
faridom ( nem a lámpatartó hanem az ülés mögötti)
a blokknál baloldalt a fogaskereket védő kis idom
főfékmunkahenger fékkarral együtt
első fékhez féklámpakapcsoló
Sima szimmering nem az igazi, nekem is az volt elsőre de egy nagyobb nyomás után elkezdte engedni az olajat utána rendes teleszkóp"szimmeringet" tettem bele és azóta is szépen tartja az olajat, másik hogy az előírt mennyiségnél többet ne tölts bele , ha mégis keményebb teleszkópot akarsz sűrűbb olajat tegyél bele de megfelelő mennyiségűt az a lényeg.
hello!
egy 98 RX 50 elsó telót újítanék fel..
ahogy néztem egy sima 35x47x10 szimering van benne. vettem hát+ agip sae 10w olajat bele (amiböl rengeteg kellett ) és továbbra is, enyhébben de ereszti az olajat....
tapasztalatok? tanácsok? mit vettem, mit csináltam rosszul?
Nagyon köszönöm és SOS sürgős lenne!
hello! érdekelne a hengered meg a karbi is! cserébe ez érdekelne? (valamit még rá dobsz műszaki cuccot vagy akármit és mehet a csere ha érdekel) http://aprod.hu/hirdetes/italj...
Jaja tudom ha a gyűrű alatt van égés az rosszabb mint ha felette.
Ott figyel a nemrég vett hengereden,ami még szinte új 700 km-es hogy 2008-ban gyártották.Nem azt mondtam ,hogy szar csak azt hogy ebben nem 700 km van.
Jó nagy szaki lehetsz... A hengerfúrós se tolómérővel méri meg a dugót hogy kopott-e hanem talpas csillogómérővel! Azért fényes a dugót mert szét van kopva vagybenzinesen nézted! A nicasilnak meg a gyűrűnek kell csillogni
Eladó visszaalakítás miatt Minarelli Am6 os blokkra való Malossi mhr team 80-as hengerem. Nemrégiben újan vettem a motorhoz! (az új ára 100 fölött volt) 700 km-ert mentem vele tehát még épp hogy csak be van járatva és A-s dugó van hozzá! Nagyon keményen ment! Az egyik legerősebb henger amit átalakítás nélkül rá lehet tenni a blokkra (22le 12500rpm) ui: eladó szintén újan vásárolt dellorto 26-os karbim szívócsonkal együtt! A henger ára 32000 ft A karbi ára 8000 ft A kettő együtt 37000 ft Hívj vagy írj Megeggyezünk! tel:0620/9564824 nagy1122@freemail.hu
Ők szerintem tudnak neked segíteni!