Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Próbáld meg a http://kunhegyes-motors.freewe...
Ők szerintem tudnak neked segíteni!
hello érdeklődnék hogy mi mennyi lenne és hogy mi van:

faridom ( nem a lámpatartó hanem az ülés mögötti)
a blokknál baloldalt a fogaskereket védő kis idom
főfékmunkahenger fékkarral együtt
első fékhez féklámpakapcsoló
csá Resone afelnihez küllő is tartozik?
Sziasztok.

Keresek ülést, rx vagy sx-re valót, 2007 körüli modellre.
van zsír hátsó acél felni, 6e+posta
Gábor94 hello engem érdekelne a hátsó kerék ?
csá resone engem érdekelne egy hátsó felni és mennyi lenne?
csá van eladó Aprilia Rx 50 2006-hoz egy hátsó kerék. Tel:
0670/359-5353 E-mail: firefox@airplanet.hu
Ha minden igaz kb 550ccm száranként
másik kérdésem: mennyi az előírt mennyiség ? köszönöm
közben már rendeltem rendes telo szimeringet
Sűrűbb olajtól nem keményebb lesz a teló, hanem lassúbb! Nem ugyanaz!
Sima szimmering nem az igazi, nekem is az volt elsőre de egy nagyobb nyomás után elkezdte engedni az olajat utána rendes teleszkóp"szimmeringet" tettem bele és azóta is szépen tartja az olajat, másik hogy az előírt mennyiségnél többet ne tölts bele , ha mégis keményebb teleszkópot akarsz sűrűbb olajat tegyél bele de megfelelő mennyiségűt az a lényeg.
Üdv ! Keresnék jó állapotban lévő 70-es hengert / szettet !
2003-as RX50 hez. Am6 blokkhoz.
E-mail-ben várom a jelentkezőket.
hello!
egy 98 RX 50 elsó telót újítanék fel..
ahogy néztem egy sima 35x47x10 szimering van benne. vettem hát+ agip sae 10w olajat bele (amiböl rengeteg kellett ) és továbbra is, enyhébben de ereszti az olajat....
tapasztalatok? tanácsok? mit vettem, mit csináltam rosszul?
Nagyon köszönöm és SOS sürgős lenne!
Nem kötekedni akarok,de a Naraku nem japán.
NARAKU is a professional supplier of motorcycle parts from Taiwan
hello! érdekelne a hengered meg a karbi is! cserébe ez érdekelne? (valamit még rá dobsz műszaki cuccot vagy akármit és mehet a csere ha érdekel)
http://aprod.hu/hirdetes/italj...
Jaja tudom ha a gyűrű alatt van égés az rosszabb mint ha felette.
Ott figyel a nemrég vett hengereden,ami még szinte új 700 km-es hogy 2008-ban gyártották.Nem azt mondtam ,hogy szar csak azt hogy ebben nem 700 km van.
Jó nagy szaki lehetsz... A hengerfúrós se tolómérővel méri meg a dugót hogy kopott-e hanem talpas csillogómérővel! Azért fényes a dugót mert szét van kopva vagybenzinesen nézted! A nicasilnak meg a gyűrűnek kell csillogni
ki vannak tisztítva
700 km-hez képest jó szarul néz ki.Az enyémben 7000 van és a gyűrű alatt fényes a dugó mint az új.
Eladó visszaalakítás miatt Minarelli Am6 os blokkra való Malossi mhr team 80-as hengerem. Nemrégiben újan vettem a motorhoz! (az új ára 100 fölött volt) 700 km-ert mentem vele tehát még épp hogy csak be van járatva és A-s dugó van hozzá! Nagyon keményen ment! Az egyik legerősebb henger amit átalakítás nélkül rá lehet tenni a blokkra (22le 12500rpm) ui: eladó szintén újan vásárolt dellorto 26-os karbim szívócsonkal együtt! A henger ára 32000 ft A karbi ára 8000 ft A kettő együtt 37000 ft Hívj vagy írj Megeggyezünk! tel:0620/9564824 nagy1122@freemail.hu
Nem tudna valaki 80-as hengert aki tudna irjon már sürgős lenne előrre is köszi ! :)
Nem tudnátok egy 80-as hengert am6 blokra kellene . aki tudna irjon már vagy emailt is küldhet :hondacre@freemail.hu
Szerintem főtengely szimeringes,akkor csinálja:az enyémnek is ez volt a baja.
Légszürőt, karbit kipucoltad màr?!