Hali
tegnap még elmentem a mátrába motorozni de egy kis enyhe dombon is meg kart halni a gép... nem tudom mi baja lehet. Ha vissza váltok és pörgetem akkor se akar menni, ha húzom jobban inkább lehörög de nem gyorsul, ha ott tartom akkor lassul
mi lehet a baja?
illetve másik kérés: ha én keverem a benzinbe az oljat akkor ide is jo az 1:50 arány?
Ahogy az órát nézem ,a mai nap folyamán megmérem pontosan!
Emlékezetem szerint egész jó állapotú,de a mérés megmutatja majd!
Az árán nem is gondolkoztam,de nem lesz nagyon sok!
Mondj egy elfogadható árat és a tiéd!
Az enyém is folyt 1 hónapja !
kb. 250 Ft bol ha jól emlékszem meg lehet csinálni . meny el egy simson boltba és kérj ott benzincsap tömítést , elvileg kétféle van . a nagyobbat vedd meg az jó lesz bele .
Sziasztok!
97'-es RX-emen azt vettem észre, hogy szivárog a benzin csap.
Létezik hozzá valami felújító-szett ( nem találtam), vagy házilag lehet-e javítani ( gondolom O gyűrű csere)?
Nem szedtem még szét, kíváncsi vagyok, első blikkre mit mondotok.
Ha kár vele vesződni, akkor veszek egy használtat, bár annak is kijöhet ez a betegsége előbb-utóbb...
1997 es évjáratú. Felelőtlen szerelés miatt megsérült a dugattyú, a hengernek semmi baja nem lett. Adok mellé 1 csere blokkot és 1 tartalék hengert. kb 130 ra gondoltam.
Emellett eladó a motorom!
http://www.kepesmotor.hu/april...
Az ár irányár!
tegnap még elmentem a mátrába motorozni de egy kis enyhe dombon is meg kart halni a gép... nem tudom mi baja lehet. Ha vissza váltok és pörgetem akkor se akar menni, ha húzom jobban inkább lehörög de nem gyorsul, ha ott tartom akkor lassul
mi lehet a baja?
illetve másik kérés: ha én keverem a benzinbe az oljat akkor ide is jo az 1:50 arány?
Emlékezetem szerint egész jó állapotú,de a mérés megmutatja majd!
Az árán nem is gondolkoztam,de nem lesz nagyon sok!
Mondj egy elfogadható árat és a tiéd!
resone-@freemail.hu
A láncvédő érdekelne, megvan még? Van rajta sérülés? Mennyi lenne?:)
rx et bontottam ha esertleg kel valami lehet irni
98as rx80 eladó infókat emailben adok balassa.imi@freemail.hu iá.: 100k
Leengedem a lónyálat, aztán szétszedem a csapot.
kb. 250 Ft bol ha jól emlékszem meg lehet csinálni . meny el egy simson boltba és kérj ott benzincsap tömítést , elvileg kétféle van . a nagyobbat vedd meg az jó lesz bele .
97'-es RX-emen azt vettem észre, hogy szivárog a benzin csap.
Létezik hozzá valami felújító-szett ( nem találtam), vagy házilag lehet-e javítani ( gondolom O gyűrű csere)?
Nem szedtem még szét, kíváncsi vagyok, első blikkre mit mondotok.
Ha kár vele vesződni, akkor veszek egy használtat, bár annak is kijöhet ez a betegsége előbb-utóbb...
vagy 2006-os Rieju MRX-hez felül vagy alul vezetettet!
e-mail: ferenc0818@citromail.hu