Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiért adod az arrow rezót? És a végdob is arrow? ha igen akkor annak is érdekelne az ára!
kiderült, hogy a főtengelyem jó, nem az zörgött, hanem a kuplung lamellák ha jó a kuplung kosár meg a lamella, kérnék róla képet, megy egy árat és jöhetne utánvétellel

e-mail: ferenc0818@citromail.hu
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy minarelli rv 4 es blokk felujítása? főleg a hengernél, dugó gyűrű árak! A henger nicasilos, ugytudom azt nem lehet furni,mennyibe kerül egy komplett henger rá? Köszi előre is
Arrow 6 ezres fordulaton lehet észrevenni.
Igen am6os.
Van 2 darab is , de még nincs szét húzva a blokk, nem kotyog így felülről semmi baja nem látszik, majd kiderül ha jó akkor 15.000 re gondoltam.
Hát ezzel én bajban voltam.. Vettem 19x1eset és nagyon lóg benne szóval 20x1-es.. de nekem levette menet szaggatás nélkül, viszont kicsit megigazította.. De lehet neked másmilyen nem akarlak félrevezetni.. nekem is 19x1eset mondtak a többiek..
köszönöm segítséged! és lendkerék lehúzóból 19x1 es kellene?
6303.. és C3-as kellene!
a rezonátor milyen márkájú rajta?
Üdv ! Tudnál nekem képeket küldeni ? (sipos31@freemail.hu)
Mi lenne az ára ?
Köszi
szia
az egyik megy a karbi fele a másik meg a különölaj szivattyuhoz megy tehát a motor saját magának keveri az olajat nefelejcsd el megnézni mindig h van e benne olaj mert ha nincs akkor képes megszorulni a motor!
hello! am6os igaz? a főtengely érdekelne ha hibátlan mennyiért adnád ha jó(utánvétellel)?
1997 es.
A karbi,henger,kipufogó ami nem gyári.
Hányas évjáratú?
Van egy bontásra szánt 50 es rx-m..
Érd:jakimoto13@postafiok.hu Tárgynak:Apriliát írjatok.
valaki segítsen már nekem please

97es RX 50 AM6 ba milyen főtengely csapágyak kellenek? mármint milyen méret?
hali rx 50 rv 4 es blokkhoz hanyas karbi kell? Enyémen 14-es van az elég neki?
A másik az olajpumpához megy!
Sziasztok!vásároltam egy rx 50 1995 mocit és az lenne a kérdésem hogy a gázbovden féluton kétfelé ágazik az egyik fele a karbiba a másik a deknibe megy be mi lehet ? Válaszokt előre is köszönöm.
Hali!

Nem tudja véletlenül valaki hogy hogyan lehet a kínai Am6 CDI ből a fordulatszám tiltást kiütni?
Esetleg valakinek CDI kapcsolási rajz?

Köszi
D
ui: a fejidomot tartó gumi szutykot lehet valahol venni? Mindjárt megkérdezem a kereskedésbe is, mert az is meg fogja adni magát szerintem.
Sziasztok!

Nem rég vettem használtan egy 2006-os gyártású RX 50-et. Izzóm kiégett, azt már megtaláltam, hogy BA20D foglalatú. Gyárilag halogén vagy xenon izzó van ebbe, mert olvasni mindenfélét?
Mennyibe kerülhet, és érdemes-e lefújatni az idomokat (kopottak, fakók, valami gagyi festékkel le lett fújva, és azt így tudták leszedni, én így vettem)?
Országúti gumi van rajta, de nem SM szettel. Ez gondolom nem veszélyes, de marha drága a gumi, 20k alatt nem láttam semmit. Tippek?

Köszi előre is!
Leo vince w6 titánium eladó,végdob nélkül!
Rx-re való!
illetve milyen főtengelyt ajánlotok AM6-ba? látom a TNT a legolcsóbb 23e Ft, aztán RMS 28, és DR 33...melyiket ajánlanátok?
sziasztok! ma vettem az RX-emhez egy külön blokkot (1997-es AM6-os), a kérdésem az lenne, hogy milyen méretű főtengely csapágyak kellenek bele? illetve bármelyik AM6-os főtengely passzol bele? nagyon köszönöm a segítséget előre is!