Sziasztok. Hozzájutottam egy darabokban lévő RX 50 hez. Most azt legózgatom össze és felmerült pár kérdésem. Tudna valaki egy elektromos bekötési rajzot linkelni nekem? Valamint nincs valakinek egy eladó baloldali kezelő szerve?Az enyém el van törve.Valamint hiányzik a kilóméter óra meghajtás és a spirál is.
Válaszaitokat előre is köszönöm
Üdv: Satyak
Ennyire nem értek hozzá. Le van szedve a gyújtás elosztó kerék stb. Mindent vissza pakolok és bekötöm a vezetékeket és ennyi? Gondolom gyújtást azért be kell állítan vagy nem?
Sziasztok!
Kérdésem lenne Aprilia rx50-el kapcsolatban megnéztem a gyártási évet 1998-as. Tudna valaki linkelni egy robbantot ábrát amin a gyújtás van? Meg esetleg egy rövid kis leírást a gyújtás beállításáról? Darabokban van a gyújtás és a régi tulaj nem tudja össze rakni. csak azt nem tudom minek szedte szét.
Üdv mindenkinek.
Ma megprobáltam beinditani az rx-et de nem sikerült.
Normál gyertyahézaggal beindul de szinte azzonal le is áll,ha 0,1 0,2 re állitom a gyertyahézagot akkor megy de nincs erö és alapjáraton le is áll.Új gyertyával is ugyan ez a helyzet,szerintetek mi lehet vele?
Külsőre egyben van, látszik hogy értett hozzá aki csinálta, nem sufni tuning , hogy milyen a blokk az csak ott derül ki de nem lehetetlen hogy éppen jó, az ára sem olyan eget rengető, mert ez még aprilia nem derbi. Szerintem minimális kockázat, ennél már csak szarabbak vannak.
Válaszaitokat előre is köszönöm
Üdv: Satyak
Kérdésem lenne Aprilia rx50-el kapcsolatban megnéztem a gyártási évet 1998-as. Tudna valaki linkelni egy robbantot ábrát amin a gyújtás van? Meg esetleg egy rövid kis leírást a gyújtás beállításáról? Darabokban van a gyújtás és a régi tulaj nem tudja össze rakni. csak azt nem tudom minek szedte szét.
S.O.S-ben el szeretném a adni a motoromat :/ Remélem valakinek megtetszik :)
http://www.kepesmotor.hu/april...
Ma megprobáltam beinditani az rx-et de nem sikerült.
Normál gyertyahézaggal beindul de szinte azzonal le is áll,ha 0,1 0,2 re állitom a gyertyahézagot akkor megy de nincs erö és alapjáraton le is áll.Új gyertyával is ugyan ez a helyzet,szerintetek mi lehet vele?
Vélemény?:oo