Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló
érdekelne, hogy a főfékhenger jól működik-e illetve a faridom megvan-e még és hogy ezek mennyit kóstálnak?
Helo
Sajnos az nincs!
Hali

Facebook-on indítunk egy aprilia rx sx rs és hasonló motorokhoz egy közösséget, ha van kedvetek csatlakozzatok.

http://www.facebook.com/groups...
kész lett az RX-em, egy kis ízelítő videó

http://youtu.be/cjrTWBfdw1U
konkrétan a müanyag fogaskerék és a bovden érdekelne ?
A hátsó kerékhez tengelyed illetve távtartóid nincsenek?
Helo igen megvan még!
Sziasztok!

Pesten illetve pest környékén keresek egy rx50 tulajt, aki tudna nekem segíteni a hátsó kerék távtartói méretében illetve hátsó kerék ügyben. Nekem Furiam van de elvileg ugyanaz hátul minden, és szeretnék lemérni egy két dolgot, hogy jó kereket tudjak venni! Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni.
Hello!

Megvan még a rx 50 kereked?
06705532871 rx hez van sok lkatrészem
Helló,oksi rendben,ha tudsz képet küldj róla légyszi,ha megadod a telefonszámod felhivlak,köszi,és megadom a pontos cimet hová küldjed,helló,ellöre is köszönöm,
Üdv!

olajpumpa és lánckerékvédő burkolatot keresek AM6-ra.
tess.5e.
szia
sárvári, és én 5-öt kérek érte
Helló.Adók érte 5 őtt,ha útánvételel küldöd!Hova valósi vagy?
hello, van.tökéletes állapotban, 5ér megkapod.ha elöre utalsz ingyen postával.
de km meghajtó nincs már meg.
Idom, sportkipufogó is van!
karburátor- keverék probléma
Helló
Tudom nem rx, de van egy am6-os Cpi-m és az a gondja,hogy 4-5000 körül alig akar menni és ha túljutott azon akkor 6000 körül is elkezd dadogni de onnan már nem megy tovább.( nem rég kapott új hengert, és be is lett szépen járatva)
Mi lehet a baja?
Helló.van fordulatszámmérő spirálod adóval együtt?menyiért lenne?köszi.
helló ha neked igy jó lenne,küld ell postán.ajánlva.postaköltségel együtt 6000.ért.hali.
Sziasztok!
Új, első hullámos féktárcsa eladó RX 50-re. Külső átm.:230mm, belső átm.:112mm, furatok osztóköre:128mm. Ár: 5000 Ft
jó.
elötte is volt hasonló érzés csak ott 6 ban 10ezernél nem igen használtam mert egyböl kezdtem felujitani mert semmi kompreszió nem volt , a membrán nem zárt rendesen , akkor még minden gyári volt de a kipufogóban a katalizátor szét ment és folyamatosan keresztbe akadtak a hangtompitóban a fémlemezkék ezért is lett kipufogó csere , a karbit azért cseréltem mert a gyárin csak a fuvókával lehetett variálni és kölcsönbe kiprobáltam egy 16 ost azzal gázra jött kerékre csak a gyári légszürö nem stimmel a karbihoz ezért kellett a sport légszürö ,erö van benne mert ahol régen 1 esben nem mentem fel mert volt gyakran ilyen most 2 esben esetleg 3 asban is felmegy
és elötte jó volt, vagy előtte is ezt csinálta?
Gőz nem feltételen fog megjelenni