Sziasztok!
Tudom Aprilia fórum, de Motorhispania-nak nincs külön topikja...
Szóval keresek Motorhispania Furia 50cc motorhoz bal oldali elvezetésű rezonátort, vagy akár komplett rendszert. Nem érdekes, ha nem pont ehhez a motorhoz való, fő szempont, hogy balos legyen!
Várom az ajánlatokat.
Köszi
üdv! itt vannak a képek fekete komplett fejidom (repedés van)4000ft,kék fejidom 4000ft,hibátlan indexek párban 4000ft,ugyanitt rx 50-hez minden van! tel:06304906559
Már biztos fárasztó de fogalmam sincsen arról, hogy mi a különbség vas és alu között. . Láttam 70-es szetteket 50000 ft-ért, 80-asokat meg kb 85000 ért. de nekem elég lenne a hetvenes is mert nincs kedvem kuplungot cserélni.
Köszi a választ valahol azért sejtettem, de szerintem ez is több lépcsőben lesz megoldva. Először megpróbálom karbi nélkül (mit veszthetek), aztán majd folyt köv ha szükség van rá. Tulajdonképpen csak közlekedni fogok vele semmi extra és azt már látom hogy 3 ft. ez az egész. Nekem csak egy kicsivel több nyomatékra van szükségem. Még annyit kérnék hgy ha linkelne valaki oldalt és tipust ami jó rá. Köszönöm
ha egy "gagyibb" 70es vashengert teszel rá akkor akkor sem igazán elég neki a karbid.. az más dolog h tudod használni, de a mai 50es aluhengereknek elég már csak a 17,5ös karbi. egy 70es aluhengernek pedig minimum 21-es, komolyabbnak 24es.. ha ki akarod használni a tudását :) kipufogó jó.
Sziasztok, 2010-es Aprilia sx em-re szeretnék 70-es hengert tenni, de el vagyok veszve a rengeteg henger között. Ha esetleg valakinek van tapasztalata, és cserélt már írjon róla mert tanácstalan vagyok. 17.5-ös delortho karbi és leo vince sport kipu van rajta, szerintem ennél több nem kell egy 70 es hengernek. Előre is köszönöm
Rx-hez keresek gáz bowdent, aki tud segítsen legyen szíves.
Kösszönöm!
Küldhetnél képet a kipufogóról, illetve azt is írd meg, hogy mennyit kérsz érte...
bringadealer@gmail.com
Köszi
Pontosan ilyen
http://www.donbarato.com/fotos...
milyen blokk van benne? tegyél fel képet
Tudom Aprilia fórum, de Motorhispania-nak nincs külön topikja...
Szóval keresek Motorhispania Furia 50cc motorhoz bal oldali elvezetésű rezonátort, vagy akár komplett rendszert. Nem érdekes, ha nem pont ehhez a motorhoz való, fő szempont, hogy balos legyen!
Várom az ajánlatokat.
Köszi
Dellorto SHA 14-12 ( gyári aprilia ,pőü,l szintén jól működik) Ára: 3000 FT
mishikeace@gmail.com
+36302906750
48 körül pedig 75-80cc komolyabb vas-alu hengerek vannak.
önindító uj 10e még van pár dolog lehet érdeklödni
resone-@freemail.hu