Köszi!Csak azért kérdeztem,mert 2002-nek ajánlották nekem.De most már láttam élőben is. A festését azt inkább hagyjuk....meg a többit is:)még egyszer köszi a segítséget!
szerintem 95-99 közötti lehet, mert ezeket szerelték oldalsztenderrel! utána középsztenderrel szerelték!
a színe nem mérvadó nálad, mert az már fújva van!
azt probáltad már, hogy sztenderen vagy bakon, vagy valahogy úgy rögzítve, hogy né fusson el a motor, úgy kipörgetni a sebességeket! Mert ha úgy kipörögné mindegyiket, hogy kerék a levegőben, akkor kizárva a súrlódási ellenállás és a menetszél!
akkor nem a cdi a ludas.
csak úgy kell rögzíteni a motort, hogy tényleg ott maradjon!
amúgy 15perc alatt felmegy 70fokra a víz...ez normális? anno derbi sendám volt, annak a hűtővizét simán állta az újjam ez meg forráz! lehet teszek bele hűtőtisztító folyadékot, mert előző barom gazdája csak vizzel használta és elég vízköves..én mindig fagyállóval szoktam használni hogy ne kövesedjen le..
azokkal nincs gond csapágyak is újak lánc szett se régi tökéletesen forog mindegyik csak olyan mint ha az elektronika szabályozná le neten is találtam olyat hogy fojtás mentes CDI de eztsem hinném hibának mert akkor a többi sebeségi fokozatban is ugyan ott szabályozna
gyári cuccokkal kb 75-80 km/h-t tudnak ezek,! akkor az nagyjából rendben van. fék nem fog be? mert nekem volt, hogy új betétettel befogott. és nem tudta kiforgatni a nagyobb fokozatokat.
pontosan 12/51 probáltam már 11 es elsövel de annál szinte ugyan ez volt anyi külömbséggel hogy 5 -dik 9.5 -10 ezernél szabályzott de ugyan ugy az fölé sehogy nem ment és a végsebeség sem változott
Gondolom 4.ben eléri a végsebességet és annyi! mekkora lánckerekek vannak rajta? valszeg túl nagy az áttétel és ezért nincs ereje leforgatni az 5-6-ot! biztos elötte 70-es he.nger volt rajta és ahhoz áttételezték!
hello mindenki segítséget kérnék van egy aprilia rx 50 esem 16 os karbi 84 es főfuvóka , sportlégszürő ( szívacsos nem a drothálos direkt szürő ) és egy gianelli sport kipufogó nagyon jól menne 13 ezer felet pörög könyedén nem erölködik de 4. -ben 11-ezernél leszabályoz és hiába váltok feljebb vagy lejebb sehogy nem gyorsul tovább 5-6 -ot nem tudom használni tippet várok probáltam a tün állítani föfuvókát cseréltem levegön állítottam de minden jó beállitásnál ugyan ezt csinálta esetleg egy 17,5 vagy egy 19 es karbi megoldaná a problémát ?
a végdob az gyári aprilia egy picit lerövidítve de szerintem kurva jó hangja volt kb. mint egy nagyobb köbcentisnek.
az árat e-mailben megbeszélhetjük:jakimoto13@postafiok.hu
Aprilia rx-en volt.
20.000ft