Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy Rx bal oldali tankidom!
Nekem van küllős sm szettem 10-ért de abban a kerékagyak nem jók. ( valakivel átfűzedet még mindig nem jársz 20-nál)
Sziasztok!
Aprilia RX50-re kellene jobb hátsó oldalidom! A gép '99-es!
Alábbi címen vagyok elérhető:
darkmoul@freemail.hu
A szimering csere nem nagy dolog, előtte sosem csináltam, aztán első nekifutásra 1-2 órás munkával tökéletes lett. Azóta sincs semmi gond vele.
hello. csak párban, 15ezer. egyik picit enged,de ha elviszed megcsináltatom neked h tökéletes legyen, ebben az árban.
Szia, engem az érdekelne,hogy nem e folyik belőle az olaj?Meg,hogy mennyiért adnád,párban vagy külön?
Válaszodat előre is köszönöm
Gondoltam xD 20-at azért gondoltam mert igazábol olyan riejussat szeretnék nem ilyen küllős felnit.
Értem. Az úgy nem megy....
Ja xD pont most jöttem le, elég jól néz ki de 20 körül gondoltam a felniket :(
Próbáltalak hívni, de nem vetted fel. Küldtem e-mail-t.
szia! nekem van első teleszkópom!
Felni külön nem eladó.?
E-mailben szabod95@freemail.hu
név utca házszám i.szám kell.
Akkor 06308134762 :D
Képet is küldhetnél :D
Na afogaskerék az milyen.?
Gumik Sava márkájúak és ha kell küldök nagyobb felbontású képet, hogy szinte új állapotúak, a lánckerék helyén a lánckerék van , vagy nem értem a kérdésed. Használtan vettem én is Kukoda Attilától, csak nem lett használva max 200km-ert. Délután felhívlak valamikor.
Felkel hogy menjen furkálás nélkül is.
Az a baj hogy szerintem furkálás nélkül nem menne fel rá :(
06308134762 Még gondolkodom rajta meg lenne pár kérdésem. Milyen márkályu gumik vannak rajta és kb hány %-osak.? És lánckerék helyén mi van.? És ez egy gyári szett.? Használtak gondolom a felnik.?
tankkal együtt lenne
Üdv
benzin csapod nincs véletlenül?
Sziasztok,jó napot mindenkinek érdeklődni szeretnék,hogy van egy Aprilia RX 50-esem .ehhez a motorhoz szeretném megkérdezni ,hogy valakinek nincs e eladó első teleszkópja .
4000 Ft postakoltseggel egyutt hétfőn felteszem kedden szerdán ott is van! Ird le a cimed város utra házszám meg i.szám