Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adatlapomon e-mail cím, vagy adj tel.számot felhívlak. Ha gondolod megegyezünk rá, természetesen postázom is.
Ez se rossz :D
Sziasztok ! Egy barátom Aprilia Rx éhez keresek 17" es első kereket ! S O S ! Email: kufu1984@freemail.hu
Heló! Hátsó kerék Külső Távtartójának tudja valaki a szélességét?(nem átmérő) illetve a belső távtartó mérete is érdekelne!
Ez még eladó.?
Akkor mennyi lenne szálitással.?
Dehogy nézne. :)
Helló szerintem igen! de max egy kis fúróval belefurni pár milit menet metsző és kész is. De néztem képet jónak kell lennie rá.
keresek ilyen aprilia rx 50 est nem baj ha nem üzemképes !
És ez régebbi rx-en volt.? Nem mutatna hülyén 2008-as rx-en.?
Csá még eladó ez a teleszkópvédő.?
És jó 2008-as rx-re.?
Hello!

Sorry az off-ért de az lenne a kérdésem, hogy Furiához jó-e a derbi kerék. a Hátsó kerék érdekelne.
Szia!
Mennyibe kerülne a:

-2 hátsó oldalidom
-2 első oldalidom
-gyújtáskapcsoló
-középsztender?

Légyszives árat a darkmoul@freemail.hu címre írj!
Köszi!

(Ja, és valami kedvezmény járhatna, a nagyobb tétel miatt! )
Helló !
Én kb. egy hónapja cseréltem olajat , Castrol 75w-90 gl 4-es lett beleöntve (service manual is ezt írta) . Olajcsere elött minimálisan csúszott a kuplung de olajcsere után megszünt ez a gond.
Heló! Most lett kuplung cserélve a motorba! De valamiért ha sebességbe alapjáraton megy a motor egy nagyon kicsit fogja.. 80w-90-es olaj van benne. Esetleg olaj cserével megoldható a dolog, ha igen milyet rakjak bele?
Sm szett egy motorhispania furiában teljesített egyébként vagy akront vagy morad felnik. Az első tárcsánál 3 felfogató csavarnál körbe van repedve az agy,a hátsónál pedig a tárcsa egy fogaskoszorús megoldással volt rögzítve (elég hülye dolog) csak a sok 2 személyezéstől az alu agyról lemaradtak a fogak. Párban gumival hátsó lánckerékkel kérek érte 10ezerFt-ot. Úgy érdemes felhasználni hogy a motorban levő kereket kifüzöd és ráfűzeted az sm felniket (küllök és a felni szép állapotú) vagy veszel olcsón egy hibás enduro szettet és abból használod fel az agyakat. Dióhéjban ennyi :)
Helló.
Az szett mibe volt ,mi baja van és mennyibe kerülne?
a képen láthato moci elado vagy csere rv blokkos rx re 6 sebbisre
Sziasztok!
Olaszból érdemes lenne Aprilia RX50-et, és RX125-t behozni
már elkelt!
csáo
merre lenne ez a motor ? müködik? meg egybe mennyi lenne az ára vagy csere?
Hello.6000postaval egyutt ha elöre utalsz.reszletek:norbert.rovid@citromail.hu 0670/553-2871