Helló !
Én kb. egy hónapja cseréltem olajat , Castrol 75w-90 gl 4-es lett beleöntve (service manual is ezt írta) . Olajcsere elött minimálisan csúszott a kuplung de olajcsere után megszünt ez a gond.
Heló! Most lett kuplung cserélve a motorba! De valamiért ha sebességbe alapjáraton megy a motor egy nagyon kicsit fogja.. 80w-90-es olaj van benne. Esetleg olaj cserével megoldható a dolog, ha igen milyet rakjak bele?
Sm szett egy motorhispania furiában teljesített egyébként vagy akront vagy morad felnik. Az első tárcsánál 3 felfogató csavarnál körbe van repedve az agy,a hátsónál pedig a tárcsa egy fogaskoszorús megoldással volt rögzítve (elég hülye dolog) csak a sok 2 személyezéstől az alu agyról lemaradtak a fogak. Párban gumival hátsó lánckerékkel kérek érte 10ezerFt-ot. Úgy érdemes felhasználni hogy a motorban levő kereket kifüzöd és ráfűzeted az sm felniket (küllök és a felni szép állapotú) vagy veszel olcsón egy hibás enduro szettet és abból használod fel az agyakat. Dióhéjban ennyi :)
http://www.kepesmotor.hu/felni...
És jó 2008-as rx-re.?
Sorry az off-ért de az lenne a kérdésem, hogy Furiához jó-e a derbi kerék. a Hátsó kerék érdekelne.
Mennyibe kerülne a:
-2 hátsó oldalidom
-2 első oldalidom
-gyújtáskapcsoló
-középsztender?
Légyszives árat a darkmoul@freemail.hu címre írj!
Köszi!
(Ja, és valami kedvezmény járhatna, a nagyobb tétel miatt! )
Én kb. egy hónapja cseréltem olajat , Castrol 75w-90 gl 4-es lett beleöntve (service manual is ezt írta) . Olajcsere elött minimálisan csúszott a kuplung de olajcsere után megszünt ez a gond.
Az szett mibe volt ,mi baja van és mennyibe kerülne?
Olaszból érdemes lenne Aprilia RX50-et, és RX125-t behozni
merre lenne ez a motor ? müködik? meg egybe mennyi lenne az ára vagy csere?