Nézd meg a karbiban a súber hengert is, hogy zár-e rendesen! Vedd le a karbit a henger nyomd le, és fordítsd a fény felé. Oldalt (a karit test és a henger között) ne jöjjön át a fény. Nemem is vacakolt az RX-m. Sok mindent kicseréltem mire rájöttem, hogy a szívatóm, meg a henger volt elkopva.
A légszűrőhöz vezet egy s alakú cső de jobban meg van törve mint szerintem kellene.
A szívó torok ami a karbi és a henger között van az egyenes a menetiránnyal párhuzamos.
Láttam már olyan motort amelyiken kicsit balra görbült.
Melyik a gyári?
Sziasztok!
Nemrég vettem egy RX50-est. Van vele problémám:)
Hidegen nem mindig tudom beindítani:)
Dellorto SHA 1412L karbi van rajta ez gyári?
Alapjáratot nem tudok állítani rendesen (csak 1 csavar van rajta).
Köszi a választ aki szán rám időt!
Nem is tudom... Mondasz egy árat, rádobok még párezret aztán megegyezünk valahol félúton... :)
De komolyan, nem tudom pontosan mennyit érhet. A teleszkópok elég jó fajták, szerintem megér egy tízest, a dob az egy kis olcsó gagyi gyári cucc, odaadom egy ezresért. De még utánajárok.
de ma például megfulladt többször is alacsony alapjárat közeli fordulatról
Szükségem lenne még egy első küllőre is.
Bontásból mibe kerül egy darab?
Szerintetek mennyiért lehetne eladni a motorom ?
Aprilia RX 50
2003
19000 Km van benne
Most kapott új láncszettet, gumi 90% + új fékbetét...
Itt csemegézhetsz az új alkatrészek között :)
Kb 2005-től már 17.5-ös karbival szerelték gyárilag!
Mert az nekem is az.
A szívó torok ami a karbi és a henger között van az egyenes a menetiránnyal párhuzamos.
Láttam már olyan motort amelyiken kicsit balra görbült.
Melyik a gyári?
Mi nem ér semmit?
Nemrég vettem egy RX50-est. Van vele problémám:)
Hidegen nem mindig tudom beindítani:)
Dellorto SHA 1412L karbi van rajta ez gyári?
Alapjáratot nem tudok állítani rendesen (csak 1 csavar van rajta).
Köszi a választ aki szán rám időt!
De komolyan, nem tudom pontosan mennyit érhet. A teleszkópok elég jó fajták, szerintem megér egy tízest, a dob az egy kis olcsó gagyi gyári cucc, odaadom egy ezresért. De még utánajárok.
Két első teleszkóp szár tengellyel (fék nélkül persze),végdob a kis csővel. Mennyit kérnél értük?