Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igaz öcsisajt. Csak, hogy akiknek van pénzük és nem akarnak leragadni az ~50-es kategóriánál az nem fog 700.000-ért vagy 300.000-ért kismotort venni
akkor azt is megnézheted hogy mx-t már 200 ezerért is kapsz ... az új sx meg 700ezer a használt is 300 felett van ami normális
Heló! Érdekelne RX-re! 17,5-es dellorto karbi! (gyári szívócsonkhoz) . Illetve eladó: egy gyári RX 98 karbi!
Hali!

Bemész a legközelebbi szocimotors boltba és kérsz Simson vagy MZ (már nem emlékszem pontosan) benzincsap tömítést. Azért jó ha viszed a mintát. Ha minden igaz 4 lyukút fognak adni de azzal ne törődj.
Üdv!

Aprilia Rx 50 (2001) benzincsapot nem tud valaki olcsón? Sajnos ereszt az enyém, már nagyon kivan a tömítése, vagy akár tömítés is jó lenne, próbáltam házilag, de még nem találtam megfelelő anyagú tömítést bele, az összes fajta gumival eddig rossz volt, plusz ugye benzinálló is kell.
És akkor megnézheted hányan vesznek új Aprit és hányan vesznek inkább 2004-est vagy öregebbet vagy MX-et.
ha szarabb lenne nem az lenne az új apriliákba is......
szevasztok. valaki faragott már kipufogót am6ra? jól bevan lóve a motorm, de pörgetni kell mint az állat, meg zabál is. rohadjak meg de a simsonomat sokkal jobban szeretem. segítsetek mert felgyújtom ezt az olasz istenverést. 70 es henger nemérint, mert nemakarok hajtókart meg hasonló cuccokat venni. alul semmi nyomaték, félgáz körül végig sem tudom váltani 6. ig, mert amikor 4böl 5be rakom. nembirja magát felhozni. csak szenved.
Egy Am6-hoz képest az
Sziasztok a következő lenne a kérdésem, van egy motorom amibe AM6 blokkom.A vízpumpa szimering gajra ment, vagyis a hűtővíz keveredett a váltóolajjal.Szerintetek el lehet még vele gurulni a szerelőhöz kb. 20 km vagy inkább szállítani kellene.Egyébként ha valaki tudja hol és mennyi egy ilyen felújító szett, akkor megírhatná.
te meg megnyugodhatsz hogy nem szar a derbi blokk
Helo
2120 ft a postaköltség Ha érdekel irj ide bohner94@citromail.hu
Szerintem 2-3 ezer között lesz a a postaköltség
De azért majd délután megkérdezem !
huh, hát nem tudom. Járj utána a póstaköltségnek, de szerintem borsos lehet.
Ahogy ajax is írja az igazi a 35W azzal világít tökéletesen, nekem 2X 35 W-van benne de már necces mondjuk a tekercselés bírja.
Helo Zala megyei vagyok Nagykanizsától 20 km-re,elég messze vagyunk egymástól
Esetleg a posta megoldható lenne!
Hello
Helyileg hol vannak a kerekek. Engem érdekelne ha az átvételt meg tudjuk oldani. Egerben vagyok.
Köszi srácok, tehát akkor az enyém AM6 blokkos.
Sajnos a nyomulos Sx50-ese még mindig nem jó, karbi, membrán, jól működik, azokat már kizártuk. A motor könnyen indul, és üresben szépen is pörög, viszont terhelés alatt jönnek a gondok. Alul gondolkodik fullad, majd nagyon hirtelen megindul de nagyobb gázadásra felül ismét fullad, ledadog.
Nézegettem a CDI-t és azt vettem észre, hogy az előző tulaj a STOP feliratú (egy kapcsolójel van és hogy STOP) kábelt lekötötte róla és rátekerte a gyújtáskábelre. Megpróbáltam visszatenni a helyére, na de ilyenkor meg a fordulatszámmérő megbolondul, össze vissza ugrál. Kezdek elektronikus gondra gyanakodni. Megpróbálom az MX-em CDI-ét átrakni, még jó hogy az megegyezik:)
Egyébként a DERBI blokkos nekem nem kellene, sokkal jobban szeretem az AM6-ot:)
Helló! Nincs valakinek 2000-res évjáratú rx-hez olajtartálya ? Meg van repedve és ereszti az olajat.
előre is köszi
Helló! Eladó 1 vadonatúj, Minarelli Am-re való gyári 50ccm hengerfej hőgombával dobozában. Sosem volt motoron, ára 5 000 Ft.
E-mail: somodibence@vipmail.hu
Eladó egy aprilia rx 50 enduro kerékszett a hátsó gumi kicsit kopott de a felninek nincs semmi baja ,lánkerékkel és tárcsákkal eggyütt

Ár :15 000ft/egyben
Így néz ki a Derbi blokkos SX/RX. Megnyugodhatsz a tied AM6-os.
és gyári henger ha jól nézem
AM6