Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó kifogástalan, 5000 km-t használt gyári Aprilia sx 50 kipufogó. Minden csavar , alkatrész , tömítés megvan. Nincs rá szükségem mert sportkipufogóra váltottam.
Rx-re keresnék sportkiput!
Leo vince v6-ra gondoltam leginkább!
Csak jó állapotú érdekelne,leharcol nem jöhet szóba!
ha lenne valakinek kiáltson már rám!
Köszönöm.
Rieju RR50 bontódik. Sokminden megvan még hozzá; ha valami kellene, de a képen nem látod, attól még lehet hogy megvan. Kérdezz!
Első kerék megvan, fullos állapotú, de azt csak akkor adom ha nagyon muszáj, mert azt én is tudom használni. Fékrendszerek, futóművek (elöl showa jó állapotú fordított telók), valamint van egy minarelli am6-os blokkom is, amit szintén nem adok oda akármiért...
Sokminden passzol RX-re
Helló, kmórát mennyiért adod? Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogy 2003-2004-es RX-hez nincs alkatrészed? (idomra gondolok)
Köszi, közben megoldottam, de ezt a simson/mz tömítést megjegyeztem!
aprilia sx 50 2006-os alkatrészek,és rx 50 99-es idomok 06304906559
egyszer mindenki nagyobbat akar majd egyértelmű.... akkor te nem adsz semmivel nem jobb az aprilia........sőt
Akkor meg valószínű hogy nincs kotta a hengert nézted már hogy a gyűrű nincs e eltörve vagy nagyon elkopva.
A gyári karbi 17,5-ös, és azzal is ugyanazt csinálta. Szóval a karbi kizárva, ráadásul ahogy melegedik annál rosszabb.
Az biztos amiatt volt mert 19-es a karbi, nem azért mert nem tudtad beállitani!
ha van olyan ismerősöd akinek van kisebb karbija 12 es vagy 14 es cseréld át és úgy nézd meg mert a 19 es karbi az nagyon nagy az 50es hengerhez. énis akartam az enyémre rárakni de nem ment vele csak ha a motor ált és úgy húztam neki a gázt terhelés alatt meg bedadrizott .
Szia!
Gyári henger, a karburátor jelenleg PHBG black 19 , de ugyanez volt a helyzet a gyári karbival is. Kipufogó LEo vince van rajta.
A mostani karburátor adatai:
Főfúvóka:M5,75
Alapjárati fúvóka:45
Szivató fúvóka:60
Súbertű:W9
Kehelycső:262AN
Már nincs meg.
Helló milyen nagy henger van a motoron és a karbi az hányas meg a főfúvókád?
engem érdekelne :) ha megvan még, tudnál egy pár képet küldeni róla? köszi előre is
Továbbra sem tudjuk mi a hiba, a CDI-t átcseréltük, de azzal is ugyanazt csinálja. Olyan mintha alsó és felső fordulaton rossz lenne a gyújtás.Ha bemelegszik akkor fokozottan, egyébként könnyen indul a motor, hidegen melegen egyaránt. Mit érdemes még megnézni. Feszültségszabályozó okozhat ilyen gondot, vagy a gyújtás alaplap? Az biztos, hogy ha a CDI-re rádugom a stop kábelt akkor megbolondul a fordulatszámmérő, csak akkor mér ha le van véve a kábel.
hali! rx 50 bontódik!06304906559
Hengerfej köszörülésben van tapasztalata valakinek? (rx 50, am6) Lehet-e, érdemes-e ebből a hengerfejből levenni és mennyit? Őszre halasztom a nagyobb hengert és gondoltam addig is felpiszkálnám kicsit a gyárit. :-)
Amiről te beszélsz az a nyomaték hiánya. Meg lehetne csinálni, hogy egyenletesen huzzon, viszont akkor nem lenne ilyen teljesítmény. Magas fordulatszámra vannak tervezve(azért van a 6-os váltó) ott viszont elő kell jönni az erőnek. Egy 50-es motorból csak így lehet több teljesítményt kihozni. Ha több nyomatékot szeretnél akkor nincs más választás, vagy nagyobb motor, vagy hengerszett csere. Pl egy közepes teljesítményű 70-80 ccm-es 2 gyűrűs vas henger szerintem megoldaná a problémát, és a tartósságal sem lenne gond, használt motornál azonban én csak úgy javasolnám ha +főtengely, és csapágyak. Télen tervezem felújítani a motort( hengerszett, főtengely,csapágyak)nem lesz kevés kb 100-120 ezer a művelet, de utána jó pár évig nincs vele gondom.
Nem is mondtam, hogy nem veszik meg az új motorokat.
Idézek: "eladó, mert nagyobbra szeretnék váltani"
Itt valószínűleg akkor a dizájnról lesz szó. A vitánkat le is zárhatjuk, tökmindegy én a Derbiért nem adnék pénzt.
ez hülyeség régen is megvették az új 50es motorokat most is megveszik . motort nem köbcentire szoktak venni
aprilia ,cagiva,gilera kormánykapcsolók+gázszektor eladó
szacsomotor@freemail.hu
aprilia rx 50 központi teleszkop eladó
szacsomotor@freemail.hu
Esetleg, hogyha fel van tuningolva.. Mint például az egyik tagnak.
Amúgy nem értem, hogy ezzel mire akartál utalni.. Naná, hogy egy 2003-as MX-et nem fognak 300.000-ért hirdetni.