Ezzel a 15-ös első lánckerékkel rendesen el tud indulni a motorod? Gondolok itt arra, hogy egyesben kis fordulatról is meg tudsz vele lendületesen indulni, avagy csak nagyobb fordulatszámon hajlandó?
kistrojak! a büdös picsába kb 3 hete vettem egy ugyanilyen technigast 26 ért bazki ha ezt tudom,ilyenkor szétbasz az ideg ,mindenesetre a helyedbe többért árulnám, mert szerintem meg is vennék plusz alelkiismeretemnek is jót tenne:D
: Eladó kifogástalan, 5000 km-t használt gyári Aprilia sx 50 kipufogó. Minden csavar , alkatrész , tömítés megvan. Nincs rá szükségem mert sportkipufogóra váltottam.
Eladó a mocim!
Fórumozóknak 230-ért odaadom. Vizsga jövő év májusáig. Hivatkozz rá, hogy itt láttad, mert drágábban hirdetem.
30 5080266
h2oes@freemail.hu
Keresnék hibátlan állapotú 70-80-as tuninghengert!
Az rx-em 2005-ös évjáratú,ha minden igaz!
Tehát csak makulátlan érdekel,ami nem az utolsó dugót koptatja!
lenartfeco@freemail.hu a mail címem.
Hali
Miért van az hogy állandóan kiég az első izzóm,magas fordulaton?
Az elektronika szerintem teljesen ki van belezve mert az alaplaptól csak a gyújtás kapcsolóhoz és a világítás kapcsolóhoz jön vezeték.
Lehet hogy kéne bele feszszabályzó, vagy valami ellenállás?
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy milyen kereket lehet belerakni rx 50,be
alakítás nélkül vaiy minimális alakítással! 1998 évjárat!
Előre is köszönöm a segítséget!
Sx50-re a derbi blokkosra szeretnék, nagyobb (tuning) karburátort vásárolni, milyet tudnátok ajánlani, esetleg valakinek van-e tapasztalata már?
Ezzel a 15-ös első lánckerékkel rendesen el tud indulni a motorod? Gondolok itt arra, hogy egyesben kis fordulatról is meg tudsz vele lendületesen indulni, avagy csak nagyobb fordulatszámon hajlandó?
Nem akarom elrontani a kedved, de elkelt a szett, ráadásúl karcmentes állapotban van...
Nincs valakinek RX 50-hez fékátalakító 315-ös tárcsához?
szacsomotor@freemail.hu
Fórumozóknak 230-ért odaadom. Vizsga jövő év májusáig. Hivatkozz rá, hogy itt láttad, mert drágábban hirdetem.
30 5080266
h2oes@freemail.hu
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
néha használjátok a netet!
Nem tudja valaki, hogy első fékmunkahenger felújító készletet lehet-e venni? Vagy valakinek nincsen bontottja? RX50-hez kellene.
ATOX: a füstölés az adaléktól volt a a szimeringek jók
Az rx-em 2005-ös évjáratú,ha minden igaz!
Tehát csak makulátlan érdekel,ami nem az utolsó dugót koptatja!
lenartfeco@freemail.hu a mail címem.
21 vagy 19-es dellorto karbit keresek ,
sürgös lenne!
ajánlatokat ide bohner94@citromail.hu
Kellene nekem egy RX 50 hátsó tengelyének és távtartójának a méretei!
Esztergáltatnom kell és a méreteket nem tudom!
Miért van az hogy állandóan kiég az első izzóm,magas fordulaton?
Az elektronika szerintem teljesen ki van belezve mert az alaplaptól csak a gyújtás kapcsolóhoz és a világítás kapcsolóhoz jön vezeték.
Lehet hogy kéne bele feszszabályzó, vagy valami ellenállás?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Segítséget kérnék, hogy milyen kereket lehet belerakni rx 50,be
alakítás nélkül vaiy minimális alakítással! 1998 évjárat!
Előre is köszönöm a segítséget!
Köszi a segítséget!