Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Keresek tankfeletti idomot (2003-ast). Akinek van eladó az írjon, de segítségeket is szívesen fogadok, hogyha tudja valaki hol szerezhetnék
Sziasztok!
Sx50-re a derbi blokkosra szeretnék, nagyobb (tuning) karburátort vásárolni, milyet tudnátok ajánlani, esetleg valakinek van-e tapasztalata már?
Üdv!

Ezzel a 15-ös első lánckerékkel rendesen el tud indulni a motorod? Gondolok itt arra, hogy egyesben kis fordulatról is meg tudsz vele lendületesen indulni, avagy csak nagyobb fordulatszámon hajlandó?
Sajnos ez ilyen :)
Nem akarom elrontani a kedved, de elkelt a szett, ráadásúl karcmentes állapotban van...
Hali!
Nincs valakinek RX 50-hez fékátalakító 315-ös tárcsához?
kistrojak! a büdös picsába kb 3 hete vettem egy ugyanilyen technigast 26 ért bazki ha ezt tudom,ilyenkor szétbasz az ideg ,mindenesetre a helyedbe többért árulnám, mert szerintem meg is vennék plusz alelkiismeretemnek is jót tenne:D
: Eladó kifogástalan, 5000 km-t használt gyári Aprilia sx 50 kipufogó. Minden csavar , alkatrész , tömítés megvan. Nincs rá szükségem mert sportkipufogóra váltottam.
aprilia rx 50 ,rs,pegaso,red rose 50 komplett gyujtás eladó,
szacsomotor@freemail.hu
Eladó a mocim!
Fórumozóknak 230-ért odaadom. Vizsga jövő év májusáig. Hivatkozz rá, hogy itt láttad, mert drágábban hirdetem.
30 5080266
h2oes@freemail.hu
Eladó Tecnigas kipufogórendszer.

http://www.kepesmotor.hu/derbi...
http://www.robogowebshop.hu/fe...

néha használjátok a netet!
Hali!
Nem tudja valaki, hogy első fékmunkahenger felújító készletet lehet-e venni? Vagy valakinek nincsen bontottja? RX50-hez kellene.
Ma végre tekertem egy kicsit a Pegazussal, jó volt végre jó időben motorozni. Képek a galériában.

ATOX: a füstölés az adaléktól volt a a szimeringek jók
nekem van 1 db 20,5 méretü az ára 13e
eladó 1 20,5 méretü karburátor ha valakit érdekel!
Keresnék hibátlan állapotú 70-80-as tuninghengert!
Az rx-em 2005-ös évjáratú,ha minden igaz!
Tehát csak makulátlan érdekel,ami nem az utolsó dugót koptatja!
lenartfeco@freemail.hu a mail címem.
Helo!
21 vagy 19-es dellorto karbit keresek ,
sürgös lenne!
ajánlatokat ide bohner94@citromail.hu
Ja 1998-99-es évjárat!
Tudna valaki segíteni!
Kellene nekem egy RX 50 hátsó tengelyének és távtartójának a méretei!
Esztergáltatnom kell és a méreteket nem tudom!
Ezekbe nem igen van a világitáshoz feszszabályzó..
Hali
Miért van az hogy állandóan kiég az első izzóm,magas fordulaton?
Az elektronika szerintem teljesen ki van belezve mert az alaplaptól csak a gyújtás kapcsolóhoz és a világítás kapcsolóhoz jön vezeték.
Lehet hogy kéne bele feszszabályzó, vagy valami ellenállás?
Minareli RV6 motor alkatrészek(főtengely váltó-kuplung-aotomata olajozó) ha valakit érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
sziasztok van egy elado polini 80ccm-es hengerszettem az új fajta blokkos rx/sx-be ha érdekel valakit írjon
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy milyen kereket lehet belerakni rx 50,be
alakítás nélkül vaiy minimális alakítással! 1998 évjárat!
Előre is köszönöm a segítséget!
Segítsetek már srácok,mennyiért lehet beszerezni gyári hengert (használt,de jó állapotút) kompletten 2005-ös rx-re?
Köszi a segítséget!