Szinte csak úgy tudod megállapítani,ha szétszeded a blokkot és ott benne van a minarelli felöntés.Kizárt hogy ebbe a motorba nem kínai van,de ettől még nem biztos,hogy rosszabb.
Annak a motornak a reális ára sztem 180-200k között van.
ha netán el szeretnéd később adni, akkor árában nem lesz egyszerű! Ráadásul nem biztos, hogy minarelli van benne ténylegesen! aprilia, derbi, rieju, motorhispania ezeknek nagyobb és fényesebb a múltjuk!
tegyük tisztába! A minarelli tervezte és gyártja a minarelli am6-ot, a kínaiak lekoppintották és gyártanak am6-ot!
a kettő blokk között apró különbségek vannak!
15 elöl az nagyon sok! Ahhoz legalább 70-es tunning henger kéne, hogy ki tudja forgatni!
Itt rá tudsz keresni a láncszett méretekre motortipus szerint http://www.nagyvas.hu/motorosb... Álltalában 12/51 a gyári!
mekkora lánckerekek vannak rajta? valószínűleg elméretezték a lábckerekeket és ezért a motor már nem bírja az uccsó 2 fokozatot kipörgetni! amúgy 80 km/h körül van a végseb ezeknek!
Üdv, életem első rx 50-ét vettem meg.
Szeretném kérdezni, hogy mitől lehet az, hogy 4-ig szépen húz, 80-ra felgyorsul, 5-ben meg 6-ban visszalassul 70-re. nem megy jobban.
Mitől lehet ez ?
Meg tudná valaki mondani a henger külső átmérőjét ami a blokkba csúszik, a hajtókar hosszát luk középtől luk középig és a dugattyú oldali luk átmérőt a hajtókaron? (rx 50 am6) köszi
üdv:varga