Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha rv blokkos akkor kell ha megadod az emailcimedet elküldöm hogy hává küldjed mert messze van hogy el tudjak érte menni.
Ha el tudsz érte jönni és nem kell postáznom akkor 2000 ft-ért is viheted mindenestől.
Laci, odaadom az egész motyót 3000 forintért. Képeket megpróbálok keresni róla. Valamikor szerdán vagy csütörtökön teszek is fel képeket. Ha jól emlékszem ez a fordulatszám mérő kihajtás nélküli blokközép típus. Ha az esetleg nem kell akkor a váltó kütyüket és a lamella szettet is viheted külön.
Helló mennyibe adnád ide az egészet képet küldenél róla 00laci16@citromail.hu
Eladó Aprilia teleszkóp védő Rx-re is Sx-re is felszerelhető! Ár 3000 Ft. Postázom is.
Én is így vagyok,mióta kipróbáltam 10w40-es olajat mégpedig Motul 300v 4t factrory olajat,ami a Motul olajválasztóján az Aprilia Sx-hez a legjobb,azóta bele nem tennék mást.Kuplung tökéletes,váltó mint a vaj.Nem olcsó,de nekem ez éri meg.
Üdv. mindenkinek!

Van pár eladó Aprilia RX alkatrészem, ha jól tudom RV 4-es blokk motyói, blokk közepek, oldal deknik, váltó tengelyek rajtuk rajtuk a fogaskerekekkel, és egy kuplung lamella szett, ami elég jó állapotban van.

Egyben odaadom az egészet pár ezer forintért, de darabokban is vihető, nálam csak foglalja a helyet. Ha érdekel teszek fel képeket is róla. Kecskeméten van.
a miheztartás végett kipróbáltam a 10w-40 es motorkerékpárba való olajat, ami kuplunghoz is jó!
motorozni nem lehetett vele, mert minden fokozatban, bármelyik tartományban csúszott! utána vissza a mol 80w-90 és láss csodát nem csúszik sehol, tökéletes lett újra! megjegyzem ilyen volt elötte is benne!
Már ki lett bőven tárgyalva h az sem jó bele! Értse meg mindenki hajtómű olaj kell bele! keressetek vissza ott van hogy mi is kell pontosan!
nem tudom, nem szoktam traktorozni, inkább maradok a 2t-nél
meg szerintem nem ilyenen kellene spórolni, mert ha besül a kuplungod akkor nem 2 fillér lesz
vegyél bele 10w40-es 4t agip olajat azt öntsd bele, maximum napig csak kenyeret fogsz enni, de ez tuti jó bele
ok
Akkor a dízel ásványiolj jo bele?
alatta van egy csavar, azt csavard ki és addig kell önteni bele amíg ott ki nem folyik a felesleg
üdv
azt szeretném kérdezni hogy a motor jobb oldalán a kipufogó alatti olaj dugóba ami ha jol tudom a váltóba vezet oda menyi olajat kell önteni ?, a traktorba való ásványi motor olaj oda jó e? vagy oda akkor mi kell?
Üdv mindenkinek, tegnap felkerült a 2010 es sx-emre a Leo Vince sport kipu. Minőségi a változás. Azt nem állítom hogy végre többet megy és nem is tudom hogy másnak hogyan mehet 90 95 -öt. az enyém kb 83 és ez is 13/53-al. A gyorsulását nem lehet összehasonlítani a gyárival, a hangja meg olyan mintha 125-ös lenne. Nagyon baba lett. be lehet állítani hogy ne fulldokoljon (olvastam hogy sokan szenvednek ezzel) a levegő csavarral játszott a szerelő. 85-ös főfúvókát raktak bele, és tuti a gázreakció meg minden. Egyébként 100 %-os soha nem tud lenni mert inkább 70-es hengerekhez van ez a kipu, de az enyém olyan 98% a gyárihoz képest. nem olcsó de mindenkinek csak ajánlani tudom aki már unja a motorja teljesítményét. Nekem szereléssel együtt volt 57000. remélem tudtam segíteni
Sziasztok

Meg tudná valaki mondani a henger külső átmérőjét ami a blokkba csúszik, a hajtókar hosszát luk középtől luk középig és a dugattyú oldali luk átmérőt a hajtókaron? (rx 50 am6) köszi
Köszönöm!
420
Hali!
Nem tudná nekem megmondani valaki, hogy 98-as évjáratú RX 50
hátsó fogaskerekére milyen lánc megy?
420, 528 vagy 520 ilyenre gondolok!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Nincs valakinek RX 50-hez féktárcsa átalakító vagy mi?!
Honda NSR kereket raknék az RX-be csak azon 315-ös tárcsa van!
Tehát 315-ös tárcsához kellene nekem átalakító! Azt hiszem így jó a kérdés!
Van valakinek?
Hali! elszakadt a kuplungkábel az RX 50emen. Mivel nem tudom hogy hány centi szakadt le belőle, valaki mondja már meg, hogy hány centis kell egy 2003-as modellhez.
szerintem hagyjuk, mert te 90-et kérnél rá az meg röhejes
én max 20-at dobnék rá, ami neked szerintem kevés
gondolom hogy többe van, de ez ilyen. Te mennyit gondoltál mennyit fizetnél rá?
ha még nem tuningoltál akkor nem lehet elmondani hogy ez milyen élmény szerencsére nekem ez már a sokadik tuning alanyom és még sose bántam meg, még akkor se ha bukok rajta,ez a motor se ennyibe van amennyi az ára
tudom, de 330ér mert ha mások fejével gondolkozunk akkor 125-öst kapunk:) nem értem mondjuk minek tuningolni mocit mikor ha kinövöd inkább egyél nagyobbat, mert csak a pénzt ölöd bele, és senki nem fogja azt megfizetni. Autóknál ugyan így van sajnos.
Üdv!

Nem tudjátok hogy Aprilia rx 50 2007es évjáratú Derbi blokkos motorba mien gyertya kell gyárilag?