Laci, odaadom az egész motyót 3000 forintért. Képeket megpróbálok keresni róla. Valamikor szerdán vagy csütörtökön teszek is fel képeket. Ha jól emlékszem ez a fordulatszám mérő kihajtás nélküli blokközép típus. Ha az esetleg nem kell akkor a váltó kütyüket és a lamella szettet is viheted külön.
Én is így vagyok,mióta kipróbáltam 10w40-es olajat mégpedig Motul 300v 4t factrory olajat,ami a Motul olajválasztóján az Aprilia Sx-hez a legjobb,azóta bele nem tennék mást.Kuplung tökéletes,váltó mint a vaj.Nem olcsó,de nekem ez éri meg.
Van pár eladó Aprilia RX alkatrészem, ha jól tudom RV 4-es blokk motyói, blokk közepek, oldal deknik, váltó tengelyek rajtuk rajtuk a fogaskerekekkel, és egy kuplung lamella szett, ami elég jó állapotban van.
Egyben odaadom az egészet pár ezer forintért, de darabokban is vihető, nálam csak foglalja a helyet. Ha érdekel teszek fel képeket is róla. Kecskeméten van.
a miheztartás végett kipróbáltam a 10w-40 es motorkerékpárba való olajat, ami kuplunghoz is jó!
motorozni nem lehetett vele, mert minden fokozatban, bármelyik tartományban csúszott! utána vissza a mol 80w-90 és láss csodát nem csúszik sehol, tökéletes lett újra! megjegyzem ilyen volt elötte is benne!
nem tudom, nem szoktam traktorozni, inkább maradok a 2t-nél
meg szerintem nem ilyenen kellene spórolni, mert ha besül a kuplungod akkor nem 2 fillér lesz
vegyél bele 10w40-es 4t agip olajat azt öntsd bele, maximum napig csak kenyeret fogsz enni, de ez tuti jó bele
üdv
azt szeretném kérdezni hogy a motor jobb oldalán a kipufogó alatti olaj dugóba ami ha jol tudom a váltóba vezet oda menyi olajat kell önteni ?, a traktorba való ásványi motor olaj oda jó e? vagy oda akkor mi kell?
Üdv mindenkinek, tegnap felkerült a 2010 es sx-emre a Leo Vince sport kipu. Minőségi a változás. Azt nem állítom hogy végre többet megy és nem is tudom hogy másnak hogyan mehet 90 95 -öt. az enyém kb 83 és ez is 13/53-al. A gyorsulását nem lehet összehasonlítani a gyárival, a hangja meg olyan mintha 125-ös lenne. Nagyon baba lett. be lehet állítani hogy ne fulldokoljon (olvastam hogy sokan szenvednek ezzel) a levegő csavarral játszott a szerelő. 85-ös főfúvókát raktak bele, és tuti a gázreakció meg minden. Egyébként 100 %-os soha nem tud lenni mert inkább 70-es hengerekhez van ez a kipu, de az enyém olyan 98% a gyárihoz képest. nem olcsó de mindenkinek csak ajánlani tudom aki már unja a motorja teljesítményét. Nekem szereléssel együtt volt 57000. remélem tudtam segíteni
Meg tudná valaki mondani a henger külső átmérőjét ami a blokkba csúszik, a hajtókar hosszát luk középtől luk középig és a dugattyú oldali luk átmérőt a hajtókaron? (rx 50 am6) köszi
Hali!
Nem tudná nekem megmondani valaki, hogy 98-as évjáratú RX 50
hátsó fogaskerekére milyen lánc megy?
420, 528 vagy 520 ilyenre gondolok!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Nincs valakinek RX 50-hez féktárcsa átalakító vagy mi?!
Honda NSR kereket raknék az RX-be csak azon 315-ös tárcsa van!
Tehát 315-ös tárcsához kellene nekem átalakító! Azt hiszem így jó a kérdés!
Van valakinek?
Hali! elszakadt a kuplungkábel az RX 50emen. Mivel nem tudom hogy hány centi szakadt le belőle, valaki mondja már meg, hogy hány centis kell egy 2003-as modellhez.
ha még nem tuningoltál akkor nem lehet elmondani hogy ez milyen élmény szerencsére nekem ez már a sokadik tuning alanyom és még sose bántam meg, még akkor se ha bukok rajta,ez a motor se ennyibe van amennyi az ára
tudom, de 330ér mert ha mások fejével gondolkozunk akkor 125-öst kapunk:) nem értem mondjuk minek tuningolni mocit mikor ha kinövöd inkább egyél nagyobbat, mert csak a pénzt ölöd bele, és senki nem fogja azt megfizetni. Autóknál ugyan így van sajnos.
Van pár eladó Aprilia RX alkatrészem, ha jól tudom RV 4-es blokk motyói, blokk közepek, oldal deknik, váltó tengelyek rajtuk rajtuk a fogaskerekekkel, és egy kuplung lamella szett, ami elég jó állapotban van.
Egyben odaadom az egészet pár ezer forintért, de darabokban is vihető, nálam csak foglalja a helyet. Ha érdekel teszek fel képeket is róla. Kecskeméten van.
motorozni nem lehetett vele, mert minden fokozatban, bármelyik tartományban csúszott! utána vissza a mol 80w-90 és láss csodát nem csúszik sehol, tökéletes lett újra! megjegyzem ilyen volt elötte is benne!
meg szerintem nem ilyenen kellene spórolni, mert ha besül a kuplungod akkor nem 2 fillér lesz
vegyél bele 10w40-es 4t agip olajat azt öntsd bele, maximum napig csak kenyeret fogsz enni, de ez tuti jó bele
Akkor a dízel ásványiolj jo bele?
azt szeretném kérdezni hogy a motor jobb oldalán a kipufogó alatti olaj dugóba ami ha jol tudom a váltóba vezet oda menyi olajat kell önteni ?, a traktorba való ásványi motor olaj oda jó e? vagy oda akkor mi kell?
Meg tudná valaki mondani a henger külső átmérőjét ami a blokkba csúszik, a hajtókar hosszát luk középtől luk középig és a dugattyú oldali luk átmérőt a hajtókaron? (rx 50 am6) köszi
Nem tudná nekem megmondani valaki, hogy 98-as évjáratú RX 50
hátsó fogaskerekére milyen lánc megy?
420, 528 vagy 520 ilyenre gondolok!
Előre is köszönöm!
Nincs valakinek RX 50-hez féktárcsa átalakító vagy mi?!
Honda NSR kereket raknék az RX-be csak azon 315-ös tárcsa van!
Tehát 315-ös tárcsához kellene nekem átalakító! Azt hiszem így jó a kérdés!
Van valakinek?
én max 20-at dobnék rá, ami neked szerintem kevés
Nem tudjátok hogy Aprilia rx 50 2007es évjáratú Derbi blokkos motorba mien gyertya kell gyárilag?