Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv szerintetek a 3000 fordulat nem sok alap járaton? Esetlegesen ezt hol tudom állítani?
Hello!
Elcserélném cross szettem supermoto kerekekre!
Elsőn 21-es 95%-os Metzeler enduro, hátul 18-as 95%-Pirelli cross gumival!
Ha valakit érdekel képet tudok küldeni!
18-asban is van ugyanolyan minta!
igen legfőképpen a gumi miatt
milyen okból szeretnéd kicserélni? Gumi miatt?
helló.azt szeretném kérdezni hogy hátsó 18-as felnit ki tudom e cserélni 19 esre?
Köszi szépen, ez tetszik akár parfüm helyett is megteszi . Amúgy azért gondoltam az alul elvezetett kipufogóra mint megoldásra, mert egyébként más értelmét nem látom egy supermoto-n, mivel randa is. Vagy annak mi az értelme, hogy alul megy el? Bocs ha túl amatőr a kérdés . Robogón is alul van a kpifugó azon nem is volt ilyen problémám .
Köszi, de gyárira vadászok
Hello!
Nekem van eladó univerzális, de nekem is rx-en volt!
Ha érdekel itt megnézheted!
Üdv!
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
szevasztok nincs valakinek eladó gyári 2003utáni fejidom ilyen?

üdv:vargas
Helló!
Ipon csinál eper illatú olajokat, ha nagyon zavar az az igazi kétütemű illat.. http://universalmotor.hu/shop....
Sportkipufogóval persze hogy elérsz teljesítmény növekedést, de csak az által, hogy magasabb fordulatra tervezték azokat a kipufogókat, ergó jobban fog menni, de magasabb fordulaton is.
Mopedrallyra jön vki innen?
tunning rezóval vmit lehet kezdeni!
Korábban volt egy enduróm, 50-volt a vége, ott is magasan volt a kipuff vége és ugyanilyen illatos voltam mindig :D.
menj 60 alatt :D akkor nem leszel füstszagú
Amúgy mit lehet tenni az ellen, hogy tiszta kipuff szagú leszek a motortól? Léteznek olyan kipufogók amiket alul vezetnek el, az segíthet ezen? Illetve ehhez kapcsolódik másik kérdésem is, hogy egy sportkipufogóval el lehet érni érezhető teljesítménynövekedést a gyárihoz képest am6 blokknál?
Bocsi nem tudtam megmondani mert szerlő már összerakta
Helló!
Van valakinek rx-re első hátsó indexei, meg hátsó féklámpája?
Ha van, akkor jelezze!
aha arra gondolok :D, hogy az hogy működik mert nálam csak akkor világít ha teljes erőből lenyomom , vagy ez mindegyiknél így van?
viszont még majd egy eső fék munkahenger is kellene lehet ( ha meg van még) ezek mennyibe fájnának?
f.dani13@freemail.hu lécci ide írjál vissza köszi :D
Szuper,köszi előre is
Hello! Mit szeretnél róla tudni?

Idom.
A féklámpa kapcsoló alatt melyiket érted? A hátsót, ami a főfékhengeren van?
Pénten jött meg Új top erősített kuplunglamellám délutánra megtudom mondani milyen vastag.
parillánál nézd meg
új 11 fogas kis lánckerék eladó
A benzincsapnak három állása van: zárva,nyitva,tartalék.
A manuál szerint 1.5 liter a tartalék, de nekem olyan 3-4 liter!
Visszajelző nincs!