hát figy te 330at mondtál a motorodra, de hogy 10et fizess rá az nekem kevés érted, azzal nem vagyok kisegítve. Tudom hogy sok tuning, csihi csuhi van rajta de....azzal uyge az élettartama is rövidítve van. 90-et mondanék hogy annyit fizess rá. Valahol el kell indulni, de szerintem ezt ne itt tárgyaljuk meg:) cser_hamu3124@freemail.hu
nekem van eladó kézvédő, citromsárga színű, használt ugyebár, alu betéses, 22mm-es kormányba való. 4 ezer Ft és a tied:) jah és UFO márkájú, a felirat lekopott de utánatudsz nézni mert ugyanúgy néz ki.
Heló! Azt szeretném kérdezni, hogy Aprilia RX 50-re milyen kézvédőt ajánlotok, milyet használtok? Azért kérdezem, mert nem akarok feleslegesen ezreket kidobni mert nem tudom rárakni valamilyen oknál fogva.
Kamunak kamu az évjáratát tekintve. Magyar Aprilia szervizek is tudják igazolni az állításomat... Én is tőlük tudom
Amúgy az ilyeneken, hogy ez-az-amaz lett cserélve szerintem ugyan úgy fake. Mondani bármit lehet, ott nem fogod szétszedni a tulaj előtt.. Zsákbamacska az ilyen, de azért sok sikert hozzá!
Esetleg van valakinek eladó a képen látható AM6 kuplung alkatrészből.
Sürgős lenne!
Budapest és Vác környékén esetleg pest megyében azonnal elmennék érte!
Ez 250-es ám, nagyon erős, ezen meghalsz
http://universalmotor.hu/shop....
ilyen
Nekem is volt főtengelycserém mondjuk az enyém kicsit öregebb ennél a motornál.
Amúgy az ilyeneken, hogy ez-az-amaz lett cserélve szerintem ugyan úgy fake. Mondani bármit lehet, ott nem fogod szétszedni a tulaj előtt.. Zsákbamacska az ilyen, de azért sok sikert hozzá!
Sürgős lenne!
Budapest és Vác környékén esetleg pest megyében azonnal elmennék érte!