Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor mind1, mert annyi pénzért már nem ilyen rm-et kapok
hát figy te 330at mondtál a motorodra, de hogy 10et fizess rá az nekem kevés érted, azzal nem vagyok kisegítve. Tudom hogy sok tuning, csihi csuhi van rajta de....azzal uyge az élettartama is rövidítve van. 90-et mondanék hogy annyit fizess rá. Valahol el kell indulni, de szerintem ezt ne itt tárgyaljuk meg:) cser_hamu3124@freemail.hu

Ez 250-es ám, nagyon erős, ezen meghalsz
mondj árat te, mert nekem kellene ráfizetni a tiédre
UFO van nekem is, hasonló mint Cs3r-nek

http://universalmotor.hu/shop....
nekem van eladó kézvédő, citromsárga színű, használt ugyebár, alu betéses, 22mm-es kormányba való. 4 ezer Ft és a tied:) jah és UFO márkájú, a felirat lekopott de utánatudsz nézni mert ugyanúgy néz ki.
adatlapomon találsz képet Acerbis van enyémen meg tomaselli cross kormány
mennyit fizetnél rá enyémre?:)
Heló! Azt szeretném kérdezni, hogy Aprilia RX 50-re milyen kézvédőt ajánlotok, milyet használtok? Azért kérdezem, mert nem akarok feleslegesen ezreket kidobni mert nem tudom rárakni valamilyen oknál fogva.
most nézem a képeket az rm-ről, tetszik a gép nagyon, szerintem meg tudunk egyezni
jah én irtam neked, mert nekem van az rm-em, nekem is tetszik az mx-ed:)
köszi, épp eladó!
oda is adom, van egy dobozzal
Jól néz ki az MX-ed! ;)
én meg nem szétszedném ha minden cserés alkatrészét megtudom mutatni..
én is felújítottként árulom a gépem és ha kellene szétszedném előtted, hogy elhidd
Amúgy atox-nak igaza van.
Nekem is volt főtengelycserém mondjuk az enyém kicsit öregebb ennél a motornál.
Kamunak kamu az évjáratát tekintve. Magyar Aprilia szervizek is tudják igazolni az állításomat... Én is tőlük tudom

Amúgy az ilyeneken, hogy ez-az-amaz lett cserélve szerintem ugyan úgy fake. Mondani bármit lehet, ott nem fogod szétszedni a tulaj előtt.. Zsákbamacska az ilyen, de azért sok sikert hozzá!
valakinek nincsen eladó légtelenítő szelep első fékbe való? 8*1-es kellene, nagyon kéne
Az is nagy segítség lenne ha valaki esetleg meg tudná mondani hogy Budapesten vagy Pest megyében hol tudok ilyet szerezni bontottat.
Esetleg van valakinek eladó a képen látható AM6 kuplung alkatrészből.
Sürgős lenne!
Budapest és Vác környékén esetleg pest megyében azonnal elmennék érte!
csak mennyen 1x olaj nélkül és máris ott a generál!
és ha kamu? figy, a piaci motorok 80%-a felújított....azaz csak duma....
ha nem is főtengely csere de egy ilyen "fiatal" gépnél ennyi felújjitás