Igen, és nálam szerintem a benzincsapban kellenne lennie a jelzőnek is, ahogy nézelődtem, talán még a Yamaha XT-hez van hasonló megoldás. Pontosan ehhez valót még nem találtam, de legalább most már van elképzelés :D
Igazából ez egy Mh ryz, sok dologban megegyezik az Rx-szel, úgy tűnik ebben nem. Neked, akkor a tankodon van tartalék állás? Nekem az a gond semmi nem jelzi, ha már kevés van benne. Mellékelem azért a képeket: (egyik a műszerfal, másik a tankon ami van)
Van olaj jelző lámpám is, de ez a benzint jelezné ha már fogyóban van. Közben megtaláltam a kábelét nincs bekötve. Viszont az a gond, hogy nem is lehet sehova, mert a tankot átvizsgáltam, de a tankolós nyíláson kívül, csak egy lyuk van az alján, ahol csak benzincső csatlakozik rá. Gondolom kivették belőle a jelzőt. (elnézést a nem túl szakszerű megfogalmazásokért)
Nem tudja valaki, hol tudnék szerezni bele ilyen "tartalék" jelzőt? Amiket eddig találtam más típusokhoz, azok külön nyílást igényelnének a tankon .
Tehát nekem az első fék kár tartó konzolra van szükségem. Ha jól értem ezt adod a benne lévő munkahengerrel, fékkarral 1.500.- ft. ért. Ha így van akkor elviszem a lánckerékkel együtt. Dobj egy mailt az e-mail címemre
Nem tudja valaki, hol tudnék szerezni bele ilyen "tartalék" jelzőt? Amiket eddig találtam más típusokhoz, azok külön nyílást igényelnének a tankon .
szacsomotor@freemail.hu
A kar külön 1500.
És mit takar a szett? jah és merre vagy az országban?
A karbi 14-es.
Első fékkonzolod van? Az egyik képen mintha az lenne. Ha van, mennyiért? A karbi milyen méretű ?