Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo érdeklődenék a hátsó idom illetve a féklámpa kapcsoló után
Nem tudja valaki,hogy az új kumlunglamella milyen vastag?
Rx-en hogy van megoldva? Van rajta tartalék benzin kapcsoló, esetleg visszajelző? Vagy semmi?
Igen, és nálam szerintem a benzincsapban kellenne lennie a jelzőnek is, ahogy nézelődtem, talán még a Yamaha XT-hez van hasonló megoldás. Pontosan ehhez valót még nem találtam, de legalább most már van elképzelés :D
Így első ránézésre vákumos benzincsap van a 2. Képen!
Két cső megy a karbiba a tankról?
Remélem most látszanak a képek:
Igazából ez egy Mh ryz, sok dologban megegyezik az Rx-szel, úgy tűnik ebben nem. Neked, akkor a tankodon van tartalék állás? Nekem az a gond semmi nem jelzi, ha már kevés van benne. Mellékelem azért a képeket: (egyik a műszerfal, másik a tankon ami van)
akkor te se láttál még ilyet?!
Amúgy bocsesz, hogy csak arc nélkül beleírtam, rossz szokásom...
Ez szerintem nem a gyári műszerfal, vagy vettek bele vagy össze harácsolta az előző tulaj, de szerintem az utolsó a legreálisabb.
Egy képet rakjál már fel a motorodról, mert ezeken nincs ilyen műszerfal!
Van olaj jelző lámpám is, de ez a benzint jelezné ha már fogyóban van. Közben megtaláltam a kábelét nincs bekötve. Viszont az a gond, hogy nem is lehet sehova, mert a tankot átvizsgáltam, de a tankolós nyíláson kívül, csak egy lyuk van az alján, ahol csak benzincső csatlakozik rá. Gondolom kivették belőle a jelzőt. (elnézést a nem túl szakszerű megfogalmazásokért)
Nem tudja valaki, hol tudnék szerezni bele ilyen "tartalék" jelzőt? Amiket eddig találtam más típusokhoz, azok külön nyílást igényelnének a tankon .
A kar 2000Ft postával együtt előre utalás esetén. Ha érdekel írj emailt: honda4022@gmail.com
a fékkar kell csak nekem, mert edőlt a motor és félbetőrt a kar ami akkor 1500+ posta!
Ha a munkahenger kell a fékkarral együtt, akkor az 4500Ft. Ha csak a kar kell, akkor az 1500Ft. Ha a munkahenger, akkor az 3500Ft. Mit nem értesz?!
Tehát nekem az első fék kár tartó konzolra van szükségem. Ha jól értem ezt adod a benne lévő munkahengerrel, fékkarral 1.500.- ft. ért. Ha így van akkor elviszem a lánckerékkel együtt. Dobj egy mailt az e-mail címemre
aprilia rx 50 eladó alkatrészek:központi teló 12eft,első tárcsa 4eft,h.tárcsa 4eft,h.lánckerék 4.5eft(új),első féknyereg 3eft,h.féknyereg 3.5eft,h.főfékhenger 6eft,gyujtás 15eft,bezincsap 2.5eft,tank 5eft
szacsomotor@freemail.hu
Békés megye.
Fékszett. (Munkahenger és kar, ez alá nem szeretném jobban lebontani)
A kar külön 1500.
ezt nem értem! szettben 1500,vagy külön?
És mit takar a szett? jah és merre vagy az országban?
Hello! Külön nincs, szettben szeretném adni. Külön, ha elviszed 1,5eFt. Üdv
rx50 első fékkarod van-e?
Hello! Milyen konzol kell, mihez? Hátsóról tudok, hogy biztosan van.

A karbi 14-es.
Ok.
Első fékkonzolod van? Az egyik képen mintha az lenne. Ha van, mennyiért? A karbi milyen méretű ?