Sziasztok.Tegnap vettem egy rx 50-est 70 es hengerrel és 14 es dellortoval szerelve...ott könnyen indult jól ment megvettem ,itthon pedig beindul de a karbin lévő kis fület (gondolom szivató) fel kell szorítanom teljesen amíg engedi csak így megy a motor(közben pedig hörög ha elengedem és leáll),l ... füstől mint az állat..kb 10 perc járatás után magától lesz alapjáratom is és úgy megy mint ahogy kell ..mi lehet vele?én arra gyanakszok hogy a szivatóvan nincs vmi rendben vagy a légszűrővel ...Köszönöm a segítséget előre is !
Hála istennek megvan a probléma! annyi volt a baja hogy a kuplung bowdenem beszorult a hűtő alá és mintha be lett volna húzva a kuplung, azért pörgött és nem ment! de kiszedtem a hűtő alól és mostmár tökéletes! azért köszönöm a segítségeket!
Nem! megnéztem kézzel nem bírtam kitekerni! ma lett állítva az alapjáraton meg a levegőn is! de utánna ment rendesen csak estére kezdte el azt a dolgot! vagy valami nem jól lenne beállítva?
Szeretném segítségeteket kérni!
Van egy kis gond a mocimmal!
Aprilia Rx 50 2007es évjárat!
Ma motorozgattam vele tökéletesen ment semmi baj nem volt huzott rendesen! De most estére hogy jöttem hazafele kintebb fogott a kuplung és szerintem nagyon csúszott minden sebességbe! Mert mikor huztam neki a gázt hangja pörgött nagyon de nem gyorsult csak szép lassan! A fordulat is emelkedett de a motor lassan gyorsult! Szerintetek mi lehet a baja a motornak? Valami kuplung probléma? Mi lessz cserés? Köszönöm előre is a válaszokat!
Sziasztok eladnám cuccaimat:
Aprilia AF1 tank hátsoidom fejidom lámpákkal és kulcsal meg tanksakával: eggyüt 7 ezer forint FEKETE
Aprilia af1 kipufogorendszer kifogástalan szép nem lyukas semmi bja és dob eggyüt 5 ezer forint
Kipsta focilabda (sárga):1000 forint
Fekete motoros börjeki M-s vagy L es nagyon szép egyetlen hibája hogy cipzár bolegy szem kieset de nagyon oclso a javitása 20 ezer forint
CTK-495 szintetizátor dobozban kifogástalan álapot 2 szer használt 10 ezer forint
Super soccer game :gyerek asztali csocso leszedhetö bábukkal 2000foriint
Bull övtáska barna kifogástalan szakadásmentes álapot :1000 Forint
Társas játékok Activiti teljesen minden tartozákkal Pokerszett zsetonokkal .1000 forint /db
Számitogépes játékok gyerekfilmek CD DVD 500 forint /db 2DB vétel esetén 800 forint
AKUSZTIKUS GITÁR hurozni kell 4000 forint nem törött
Leg Magic láberösitö gép 3000 forint
Az olajszivattyú akár működhetne is, de a fogaskerék ami működtetné az már nincs a blokkban. Ma délután levettem a deknit, megnéztem a kuplungot. Eléggé kopott, de még ezt a szezont talán kibírja. Most mintha nem csúszna. Viszont szeretném tudni ki volt az a barom, aki megtervezte a berúgómechanikát. Ilyen idióta szerkezetet még nem láttam. 2x raktam össze, de még mindig nem jó. A japánok mennyivel egyszerűbben meg tudják csinálni ezeket. Már tudom mi a gond, de a kedvem elment tőle egy időre. Meg én is elmegyek Pestre. Talán vasárnap összerakom harmadszor is. Viszont a blokkszéthúzást valóban nem fogom elkerülni ha a váltót szeretném eredeti állapotba hozni. Ja, egy rakat rozsdásfejű csavar volt a blokkban. Amik a kuplungrugótartó karikát tartják, meg a kuplungkosár alatt van egy fedél, ami egy tengelyt takar, azok a csavarok is rozsdásak voltak. Mintha évekig állt volna ez a blokk olaj nélkül.
Nem sok embernek van rv blokkos rx úgyhogy , nem hiszem ,hogy vki tudná a szimering méretet.
A nagyvas.hu-t hívd fel, mert ő tudni fogja sztem! Déltől van ügyfélszolgálat. korrekt bolt ,már sokszor vásároltam nála!
Az olajszivattyú annyira nem érdekel, keverek magamnak benzint. Amit elfelejtettem még, hogy folyik az orra is. Konkrétan a baloldali első teleszkóp. Tudja valaki,hogy mekkora szimmering kell bele? Fejreállított teleszkóp. Na meg az üresjelző is világít menet közben. Ezt csak úgy megemlítem, nem akarom, hogy úgy tűnjön mintha panaszkodnék.
Hú akkor ebbe belenyúltál sajnos. Lehet hogy az olajszivattyú sem jó,ha ledugózták. Ezek nulla pénzből,tudás nélkül szerelgették a mocit,így nem bíznék benne,hogy a kuplungon csak állítani kell.
Nekem már előfordult!
Szeretném segítségeteket kérni!
Van egy kis gond a mocimmal!
Aprilia Rx 50 2007es évjárat!
Ma motorozgattam vele tökéletesen ment semmi baj nem volt huzott rendesen! De most estére hogy jöttem hazafele kintebb fogott a kuplung és szerintem nagyon csúszott minden sebességbe! Mert mikor huztam neki a gázt hangja pörgött nagyon de nem gyorsult csak szép lassan! A fordulat is emelkedett de a motor lassan gyorsult! Szerintetek mi lehet a baja a motornak? Valami kuplung probléma? Mi lessz cserés? Köszönöm előre is a válaszokat!
Aprilia AF1 tank hátsoidom fejidom lámpákkal és kulcsal meg tanksakával: eggyüt 7 ezer forint FEKETE
Aprilia af1 kipufogorendszer kifogástalan szép nem lyukas semmi bja és dob eggyüt 5 ezer forint
Kipsta focilabda (sárga):1000 forint
Fekete motoros börjeki M-s vagy L es nagyon szép egyetlen hibája hogy cipzár bolegy szem kieset de nagyon oclso a javitása 20 ezer forint
CTK-495 szintetizátor dobozban kifogástalan álapot 2 szer használt 10 ezer forint
Super soccer game :gyerek asztali csocso leszedhetö bábukkal 2000foriint
Bull övtáska barna kifogástalan szakadásmentes álapot :1000 Forint
Társas játékok Activiti teljesen minden tartozákkal Pokerszett zsetonokkal .1000 forint /db
Számitogépes játékok gyerekfilmek CD DVD 500 forint /db 2DB vétel esetén 800 forint
AKUSZTIKUS GITÁR hurozni kell 4000 forint nem törött
Leg Magic láberösitö gép 3000 forint
Keresek Aprilia Tuareg 125 gyújtó trafót.
Ha valaki tud szóljon.Köszi
455029 35x47x9,5/10 (89-90)(92-04)
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
455062 35x47x7/9 (89-90)
455090 41x53,1x8/9,5 (08-09)
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
A nagyvas.hu-t hívd fel, mert ő tudni fogja sztem! Déltől van ügyfélszolgálat. korrekt bolt ,már sokszor vásároltam nála!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_mx_50_sx_
125_aron_alul_elado-5670474