Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár attól hogy jó ellenálás értéket mérsz még lehet rosz is a gyujtás, de elsőnak sztem más cdi t kellene megpróbálnod
Én csak azt nem értem milyen tirisztorról beszélsz.. a cdi be menő vezetékeket megmérted? a stop vezetéket huzd le a picsába.. ha a veztékek ellenállásai jók és a stop le van huzva és ugy sincs szikra akkor valószinű a cdi halt be..
Nem okoskodom..Am az elsö a ygertya majd test és utánna az összes vezeték átnézése volt, nem viccböl meg mujaságbol kérdezem a dolgokat :D de azóta 1xnéztem és totál elment a szikra, addig jutottam h kapcsoló szétszedve sajnos nincs több idöm rá, engem azóta is az a rohadt tirisztor nemhagy nyugodni:S
Sziasztok! Egy 1989-es RX 50 (RV blokkos)-hoz van valakinek kapcsolási rajza ? Fontos lenne.
valaki tudna ajánlani teló olajat
nagyrészt terepen járok és nem szeretném hogy túl feszes legyen a teló
Mindíg a jármű szemszögéből kell nézni, hogy jobb v bal.
Tehát a motoron ülve!
Üdv!

Keresek AM6 blokkot hengerrel együtt
és egy 17,5-ös vagy 19-es karbit szívócsonkkal.
Néztem a leírást de nem eggyértelmű hogy melyiket érti bal illetve jobb oldalnak, nem mindegy hogy szemből nézed vagy ugy ha rajta ül az ember. De gondolatom szerint a rugósba kell kevesebb a simába pedig a tőbb.
Sürgősen szükségem lenne Rotax 122-es blokk, henger + dugattyúra!
Aki tudna írjon kérem!
nagyjanos009@gmail.com
Hello, sziasztok!
Van egy kis problémám.... Elrepedt az egyik tankidom így újat akarok venni. Net-en nézegettem a hirdetéseket 2003, 2005-ös szériához nem találtam. Esetleg nem tudtok adni egy linket ahol tudnék rendelni? Ár nem számít. Ezer köszönöet!
Mi van felébredtél ?
Mivel alul is felül is (fordulat) produkálja a karbit kizárnám, és a levegőt is, gyújtást lehet meg kéne nézni nem e tekeredett el! Amikor az Rx-en állítgattam a gyújtást akkor voltak hasonló problémáim!
Ne okoskodj nem értesz hozzá:D ;) De tényleg gyertyásnak tűnik, ha nem piszkáltad álló helyzetben a gyertya tud tönkremenni! De lehet oxidálódott a pipa kicsit csiszold meg. A réz könnyen "berohad"
gyertyát cseréltélmár

gyertyát kicserélted már, mert az is tud hasonlót produkálni!
keresek mx/rx fordított telóhoz olyan féknyerget amit fel lehet tenni 260mmes tárcsához.
Hali srácok! régen jártam itt mert mocim levolt rakva jóideig, demost felakartam éleszteni...segítségeteketakarom kérni 3hónapja pöccre indullt(rx80) ésmost kihagy a szikra, néha van néha nincs és ráadásul meg se mukkan akármennyit tologatom, vezetékek átnézve szakadás nincs, 1dologra gyanakszom a tirisztorra, elötte dióda kimérve müködik, nemtudom h azt lehet-e szerelmi szétszedi javítani stb, csere az oké lenne csak h top tirisztor és nemtom h tudnám-e helyettesíteni akármien más alkatrésszel?! igazábol ötleltet tanácsot vagy öö megoldást várok...ha valaki járt így vagy tudna segíteni megköszönném, elöre is köcce srácok
Első körben a karbit, légszürőt, gyertyát pucold ki! üresben kipörög rendesen?
fojtás esetleg vagy dugulás?(szerintem.)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy Aprillia sx50-m 2007-es évjáratú, 1 éves korától nálam van használva(3000 km van benne). A problémám, hogy 5000 fordulat alatt megtorpan, nem húz ki, és a hangjai olyankor rotyogós, a kigyorsításhoz majdnem mindig vissza kell kapcsolni. A másik probléma, hogy végsebességnél fél gázon jobban megy mint teljes gázon, full gáznál megtorpan és kevesebbet megy. A környéken sajna nincs ilyen motor, hogy össze tudnám hasonlítani, de szerintem nem így kellene működni-e, illetve a felrakott videókat nézve.
Köszi! :-)
Van, 1500 ért ha megfelel!

És elírtam, mert nem japán volt, hanem olasz a motor! Bocs mindenki, tom nem mindegy....:)

Eladó OLASZ! Aprilia rx 50 alkatrészei!
Jelenleg bontás alatt, de írjatok,hogy kinek mi kell!
E-mail: bcsababathori@gmail.com

Nézzetek szét tesóm cuccai között is:

http://www.vatera.hu/listings/...

Érdeklődni:
e-mail: honda4022@gmail.com

Üdv:
Csaba
Hello!
Km óra spirál kellene nekem rx 50-hez 1998-2000 körüli évjárat!
Akkor 220ccm-t öntsünk bele vagy 550ccm-t?
Köszi! :-)
most nézem , hogy a 97-es manuál 550cm3-t ír száranként. . .