Én csak azt nem értem milyen tirisztorról beszélsz.. a cdi be menő vezetékeket megmérted? a stop vezetéket huzd le a picsába.. ha a veztékek ellenállásai jók és a stop le van huzva és ugy sincs szikra akkor valószinű a cdi halt be..
Nem okoskodom..Am az elsö a ygertya majd test és utánna az összes vezeték átnézése volt, nem viccböl meg mujaságbol kérdezem a dolgokat :D de azóta 1xnéztem és totál elment a szikra, addig jutottam h kapcsoló szétszedve sajnos nincs több idöm rá, engem azóta is az a rohadt tirisztor nemhagy nyugodni:S
Néztem a leírást de nem eggyértelmű hogy melyiket érti bal illetve jobb oldalnak, nem mindegy hogy szemből nézed vagy ugy ha rajta ül az ember. De gondolatom szerint a rugósba kell kevesebb a simába pedig a tőbb.
Hello, sziasztok!
Van egy kis problémám.... Elrepedt az egyik tankidom így újat akarok venni. Net-en nézegettem a hirdetéseket 2003, 2005-ös szériához nem találtam. Esetleg nem tudtok adni egy linket ahol tudnék rendelni? Ár nem számít. Ezer köszönöet!
Mivel alul is felül is (fordulat) produkálja a karbit kizárnám, és a levegőt is, gyújtást lehet meg kéne nézni nem e tekeredett el! Amikor az Rx-en állítgattam a gyújtást akkor voltak hasonló problémáim!
Ne okoskodj nem értesz hozzá:D ;) De tényleg gyertyásnak tűnik, ha nem piszkáltad álló helyzetben a gyertya tud tönkremenni! De lehet oxidálódott a pipa kicsit csiszold meg. A réz könnyen "berohad"
Hali srácok! régen jártam itt mert mocim levolt rakva jóideig, demost felakartam éleszteni...segítségeteketakarom kérni 3hónapja pöccre indullt(rx80) ésmost kihagy a szikra, néha van néha nincs és ráadásul meg se mukkan akármennyit tologatom, vezetékek átnézve szakadás nincs, 1dologra gyanakszom a tirisztorra, elötte dióda kimérve müködik, nemtudom h azt lehet-e szerelmi szétszedi javítani stb, csere az oké lenne csak h top tirisztor és nemtom h tudnám-e helyettesíteni akármien más alkatrésszel?! igazábol ötleltet tanácsot vagy öö megoldást várok...ha valaki járt így vagy tudna segíteni megköszönném, elöre is köcce srácok
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy Aprillia sx50-m 2007-es évjáratú, 1 éves korától nálam van használva(3000 km van benne). A problémám, hogy 5000 fordulat alatt megtorpan, nem húz ki, és a hangjai olyankor rotyogós, a kigyorsításhoz majdnem mindig vissza kell kapcsolni. A másik probléma, hogy végsebességnél fél gázon jobban megy mint teljes gázon, full gáznál megtorpan és kevesebbet megy. A környéken sajna nincs ilyen motor, hogy össze tudnám hasonlítani, de szerintem nem így kellene működni-e, illetve a felrakott videókat nézve.
nagyrészt terepen járok és nem szeretném hogy túl feszes legyen a teló
Tehát a motoron ülve!
Keresek AM6 blokkot hengerrel együtt
és egy 17,5-ös vagy 19-es karbit szívócsonkkal.
Aki tudna írjon kérem!
nagyjanos009@gmail.com
Van egy kis problémám.... Elrepedt az egyik tankidom így újat akarok venni. Net-en nézegettem a hirdetéseket 2003, 2005-ös szériához nem találtam. Esetleg nem tudtok adni egy linket ahol tudnék rendelni? Ár nem számít. Ezer köszönöet!
gyertyát kicserélted már, mert az is tud hasonlót produkálni!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy Aprillia sx50-m 2007-es évjáratú, 1 éves korától nálam van használva(3000 km van benne). A problémám, hogy 5000 fordulat alatt megtorpan, nem húz ki, és a hangjai olyankor rotyogós, a kigyorsításhoz majdnem mindig vissza kell kapcsolni. A másik probléma, hogy végsebességnél fél gázon jobban megy mint teljes gázon, full gáznál megtorpan és kevesebbet megy. A környéken sajna nincs ilyen motor, hogy össze tudnám hasonlítani, de szerintem nem így kellene működni-e, illetve a felrakott videókat nézve.
És elírtam, mert nem japán volt, hanem olasz a motor! Bocs mindenki, tom nem mindegy....:)
Eladó OLASZ! Aprilia rx 50 alkatrészei!
Jelenleg bontás alatt, de írjatok,hogy kinek mi kell!
E-mail: bcsababathori@gmail.com
Nézzetek szét tesóm cuccai között is:
http://www.vatera.hu/listings/...
Érdeklődni:
e-mail: honda4022@gmail.com
Üdv:
Csaba
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
Km óra spirál kellene nekem rx 50-hez 1998-2000 körüli évjárat!
Köszi! :-)