üdv!
Le tudná nekem valaki mérni a berugókar hosszát, mert szerintem nekem nem az eredeti van rajta és ezért állandóan ki nyílik . Külön olajzásba milyen olajat ajánlotok ami tényleg jó :?
Eladó 46,5-es Polini vasperselyes alu henger dugó nélkül.
47-es dugót lehet hozzá kapni de még több túlméret is van benne.
Nem lehet a DR és egyéb gyenge hengerekhez hasonlítani.
Irányárban 15 pénz.
Hát ha csak döntésre folyik az olaj, akkor valóban kevés van benne. Az én gépkönyvem 75w90 olajat ír, de többen is javasolták, hogy Motul 5100 10w40 olajat tegyek bele. 4500 forint egy liter. Nem olcsó. Haverom 400-as verseny KTM-je is ezt csinálta. Nem volt más választás, nagy gáz, kormányra ráfeküdni, egyesbe be, kb. 20 méter egykerék a kormányon lógva és helyreállt. Ő havonta egyszer vette elő, mert nem tudta berúgni sem, olyan kompresszió volt benne. Úgy emlékszem olajcsere után rendbejött.
Hetente jut rá azért időm, nem tudom az ritkának számít-e :D. Megnéztem jobb oldalon a blokkon, ahol elvileg az olajszintet tudom ellenőrizni. Csavart kicsavartam és eléggé be kellett dönteni a motort, hogy folyjon belőle olaj. Jól gondolom, hogy akkor ott (váltónál ha minden igaz) kevés van benne? Milyen olajat érdemes, vagy illik oda önteni?
Olyankor mi a probléma, ha főleg első indításkor, amikor kuplung teljesen be van húzva egyesbe kapcsolásnál lefullad a motor, mintha a kuplung be sem lenne húzva? Kicsit később már nincs ilyen gond, és a többi sebességfokozatban is minden rendben.
eladó Telyesen új AM6 2010-es blokkba való lendkerék tekercsek,alaplap! minden egybe van, 0 másodperces sosem volt használva hibátlan állapotban! :) és hozzá egy telyesen új CDI electronika is van ami garanciális papírja megvan! :) :)
Egy tank benyához kb fél decit szoktam önteni,de van hogy többet .
inkább füstöljön!
bár nekem repsol competition van és az dupla adag olajjal se füstöl! Volt, hogy a rezó elégette az olajcsövet és az a tankban lévő plusz olaj mentett meg!
Ha rendszeresen ellenőrzöd az olajadagolást,akkor nem kell plusz olaj.
A tartály után van egy kis szűrő is általában azt is érdemes néha kipucolni.Szivattyú működtető bowdenjét ill.beállítását is érdemes csekkolni.Ha jófajta olajat használsz akkor biztonsági fél decit nyomhatsz egy 10 littyó benyához.De ha nagyon füstöl melegen akkor inkább ne.
Leírtam az előbb, idézem:
"Ez autóba való olaj, persze, hogy csúszik vele a kuplung"
Tehát , az autóba való motorolajban nincsen kuplung csúszásgátló adalék, ezért nem jó hozzá. A motorkerékpár motorolajban van, ezért jó hozzá. De lehet, hogy van még más különbség is.
Én nem motorkerékpár motorolajat tennék bele (de bele lehet rakni azt is), hanem kimondott motorkerékpár váltó olajat. itt találsz belőle http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Persze, hogy csúszik. A motorba való olajok kadmiumtartalmát csökkentik, mivel attól csúszik meg a kuplung. Az autókban ilyen gond nincs. Szóval ez egy nagy baklövés volt, de a hibáiból tanúl az ember
Le tudná nekem valaki mérni a berugókar hosszát, mert szerintem nekem nem az eredeti van rajta és ezért állandóan ki nyílik . Külön olajzásba milyen olajat ajánlotok ami tényleg jó :?
2500/db
vagy egyben 7E
http://www.kepesmotor.hu/olaj_...
47-es dugót lehet hozzá kapni de még több túlméret is van benne.
Nem lehet a DR és egyéb gyenge hengerekhez hasonlítani.
Irányárban 15 pénz.
Hirdetéseim között fellelhető képekkel.
Kipróbálom ezzel a Repsollal amit írtál.
inkább füstöljön!
bár nekem repsol competition van és az dupla adag olajjal se füstöl! Volt, hogy a rezó elégette az olajcsövet és az a tankban lévő plusz olaj mentett meg!
A tartály után van egy kis szűrő is általában azt is érdemes néha kipucolni.Szivattyú működtető bowdenjét ill.beállítását is érdemes csekkolni.Ha jófajta olajat használsz akkor biztonsági fél decit nyomhatsz egy 10 littyó benyához.De ha nagyon füstöl melegen akkor inkább ne.
Am6-os blokkos, külön olajzású motornál érdemes olajat keverni a benzinhez is? Ha igen, mennyit?
"Ez autóba való olaj, persze, hogy csúszik vele a kuplung"
Tehát , az autóba való motorolajban nincsen kuplung csúszásgátló adalék, ezért nem jó hozzá. A motorkerékpár motorolajban van, ezért jó hozzá. De lehet, hogy van még más különbség is.
Én nem motorkerékpár motorolajat tennék bele (de bele lehet rakni azt is), hanem kimondott motorkerékpár váltó olajat. itt találsz belőle
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...