Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvettem motoromba Castrol magnetec 10W 40 es motorolajat de 5E fölöt csuszik vele mint az állat
valaki vett már 70 es motorba blokkolajat milyet pontosan?
előre is köszi a választ.
sziasztok
Valakit nem érdekel esetleg egy kb. 3 km-t futott, szóval teljesen új, nikaszilos hengerbe való METEOR dugattyú gyűrűkkel csapszeggel zégerekkel, dobozában?
Méret: 40.3 / G (=40.31)
A motul olajválasztója hozza ezt,én hittem neki és sokkal finomabb a váltás mint pl.: Repsol váltóolajjal vagy sorolhatnám hányat próbáltam :D
Bár én a 300v factory-t vettem az még jobb.
zz4-nek van! keresd őt!
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy Aprilia rx be, 50 es, honnan lehet supermoto felnit szerezni bele? sehol nem találok...
szerintem meg hajtőmű olajat vegyél bele ami bele való ne motorolajat!
Nem.
Inkább : null
Az enyém top racing 80 és még 1 mm se nyúlt a did lánc!
A nicasilos henger meddig bírja vajon? És ha elkopik, akkor meg tudják itthon csinálni?
az alap h. kenni kell!
Am 6 henger, attól függ h. nikasilos-e hogy alu-e vagy vas. ha alu akkor nikasilos, de pl az mx 50en gyárilag vashenger van!
Az O gyűrűs jó, de akkor jó láncspray is kell. Azt tudja valaki, hogy az AM6 henger hüvelyes, vagy nicasilos?
O-gyűrűset vegyél, 2x annyiba kerül mint egy mezei lánc de az sose fog elszakadni neked! és nyúlni se szinte!
A 420 a lánc mérete, nem a szakítószilárdsága. A VF1000F Hondámon is DID lánc volt, és évente egyszer húztam csak utána, pedig az 120 lóerő volt.
Hát rendszeresen gondoztam meg nem is volt laza meg túl feszes se :/
Am meg ezen is nagyon nyúlt az utóbbi időben
hát ha gondozva van a lánc akkor azért bírnia kellene 50esen
Amíg megvolt az rxem nekem is 420asvolt a lánc, de nagyon nyújtotta a 70es henger meg a nagy karbi
Most néztem az enyém is 420-as volt de nem bírta sokáig:/ Az én motorom 50-es demégis elszakadt :S
Nekem is DID 420 as van 2 honapja vettem 4X húztam ugy nyúlik persze enyém 70 es :D
Szia! Nekem is DID 420-as van és nem nyúlik, meg vagyok vele elégedve!
Sziasztok!érdekelne hol lehet szerezni első fékcsövet az rx-emhez ?
420-as DID láncot. A legjobb ami kapható.
Helló !

Milyen láncot érdemes egy RX-re venni ?
persze ami nem szakad el könnyen ... :D
Aprilia SX 50 2008-as oldal idom van e valakinek eladó?
Valakit nem érdekes SX50-re új Bridgestone 130/60*17 gumi olcsóért?
Mert nem is AM 6, hanem RV 4-. Az van a Red Rose-ban. legalábbis a régebbiekben.