Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ez volt az első gondolatom csak nem tudtam hogy am6-al tényleg van csopper ezzel a megoldással..
Kukoda Attila, szacsomotor! ők bontanak rx-et.
forum keresőjeben megtalalod az elérhetőségüket!
sziasztok!
rx 50 emhez kellene több alkatrész is ( hátsókerék, benzincsap, gyújtásfedél, láncvédő)aki tud rx alkatrészeket kérem irjon köszi!
Jó ötlet, de lehet, hogy eladom így ahogy van. Hétvégén kiderül. Lehet veszek egy AM6 blokkos motort. Ha meglesz, ez megy piacra.
vagy esetleg eladni a blokkot vmi red rose tulajnak és venni helyette belevaló blokkot!
Heuréka! Megvan a fordított váltó oka. Valószínüleg egy Red Rose-ból lett átemelve, amiben viszont valóban fordítva vannak a sebességek, csak ott egy áttétellel van megoldva, hogy rendesen múkodjon. A képen látszik. Most barkácsolhatok egy áttételt magamnak. :-(
Eladó a motorom áron alul. Csere, beszámítás esetleg érdekel.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rx_125_sx_1
25_aron_alul_elado-5670474
Köszi. Japán, Eneos olajat veszek bele.
tudom! csak azért írtam, hogy legyen támpontod
Üdv.

Honda Nsr-em cserélném Am6 blokkos Sport vagy Supermoto-ra!
Kérésre bármit leírok.Mennyit megy..stb.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
Bocs nem írtam a blokk típusát. Nekem RV4 blokkom van.
am blokkba 75w-90-et ír a manuál!
Sziasztok tud valaki segiteni honnan tudok rendelni benzincsapot?
Milyen olajat javasoltok a motorblokkba?
Sziasztok!
keresek egy gumicsonkot a légyszűrőmhoz ha valakinek van azt kérem irjon :)
köszi
sziasztok!
rx 50 hátsókereket keresek
akinek van eladó írjon köszi!
Hali! Eladó a képen látható Polini szívócsonk, 17.5 ös karbihoz használt belső átmérő 17 külső 19.

1500,- (+Posta d13go@freemail.hu)
Ha gyári 14-es karbi akkor annak úgy kell működni hogy ha teljesen feltolod a szivató kart akkor ottmarad és ha már nem kell a szivató , teljesen elforgatva a gázkart egy pillanatra akkor ugrik csak vissza.
Sziasztok!
Nem tud valaki egy aprilia tuareg gyújtó trafót?
Biztos jobban tetszene neki egy 19-es karbi! a szivatónál meg lehet, hogy elgörbült vmi! Ha a légszürő gumicsövet leveszed, akkor meg tudod nézni!
dellorto 14 es a karbim ...sztem kicsi a 70 es dr hengerhez ?mekkora kellene rá ? meg van a hiba oka ,le ragad a szivató mert ha megrántom a gázbowdent hirtelen a karbinál akkor felugrik a szivató és van alapjárat is meg veszi a fordulatot is !Miért ragadhat le ?
Köszönöm az eddigi segítségeteket is !
A legelső dolog, hogy a légszürőt pucold ki!
ha nem segít akkor a karbit is!
milyen típusú a karbid? esetleg fotózd le,hogy lássuk milyen!
rájöttem ha elzárom a benzincsapot mikor fogy kifelé akkor elkapja a fordulatot nagyon!a szivatót letolom hiába huzok gázt nem jön fel illetve ha fel is huzom és ugy tartom hogy a karbiban léve kis fülecske kinyíljon amit a rugó tart akkor jobban veszi a fordulatot..fogalmam sincs mi lehet :((pedig ugy motoroznék :)
Helló! Nekem is ez volt a Derbimmel és anyit kellet csinálni hogy a karbin az összes fuvókát normálisan ki kellet tisztítani.Utánna magátol visszajött az alapjárat.
Örülök ha segíthettem.
Valószínüleg szorul a szivató. Nekem is ez volt. Olyan mint a Babettánál, ha rajta van a szivató, akkor gázadásnál kellene visszaugrania. Vedd le a légszűrőcsövet a karbiról, húzd rá a szivatót, majd húzd meg a gázt. Ha visszaugrik az a jó. Ha nem, akkor gázadás közben próbáld meg a kis kart mozgatni. Ehhez nem kell, hogy menjen a motor.