Heuréka! Megvan a fordított váltó oka. Valószínüleg egy Red Rose-ból lett átemelve, amiben viszont valóban fordítva vannak a sebességek, csak ott egy áttétellel van megoldva, hogy rendesen múkodjon. A képen látszik. Most barkácsolhatok egy áttételt magamnak. :-(
Ha gyári 14-es karbi akkor annak úgy kell működni hogy ha teljesen feltolod a szivató kart akkor ottmarad és ha már nem kell a szivató , teljesen elforgatva a gázkart egy pillanatra akkor ugrik csak vissza.
dellorto 14 es a karbim ...sztem kicsi a 70 es dr hengerhez ?mekkora kellene rá ? meg van a hiba oka ,le ragad a szivató mert ha megrántom a gázbowdent hirtelen a karbinál akkor felugrik a szivató és van alapjárat is meg veszi a fordulatot is !Miért ragadhat le ?
Köszönöm az eddigi segítségeteket is !
rájöttem ha elzárom a benzincsapot mikor fogy kifelé akkor elkapja a fordulatot nagyon!a szivatót letolom hiába huzok gázt nem jön fel illetve ha fel is huzom és ugy tartom hogy a karbiban léve kis fülecske kinyíljon amit a rugó tart akkor jobban veszi a fordulatot..fogalmam sincs mi lehet :((pedig ugy motoroznék :)
Helló! Nekem is ez volt a Derbimmel és anyit kellet csinálni hogy a karbin az összes fuvókát normálisan ki kellet tisztítani.Utánna magátol visszajött az alapjárat.
Örülök ha segíthettem.
Valószínüleg szorul a szivató. Nekem is ez volt. Olyan mint a Babettánál, ha rajta van a szivató, akkor gázadásnál kellene visszaugrania. Vedd le a légszűrőcsövet a karbiról, húzd rá a szivatót, majd húzd meg a gázt. Ha visszaugrik az a jó. Ha nem, akkor gázadás közben próbáld meg a kis kart mozgatni. Ehhez nem kell, hogy menjen a motor.
forum keresőjeben megtalalod az elérhetőségüket!
rx 50 emhez kellene több alkatrész is ( hátsókerék, benzincsap, gyújtásfedél, láncvédő)aki tud rx alkatrészeket kérem irjon köszi!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rx_125_sx_1
25_aron_alul_elado-5670474
Honda Nsr-em cserélném Am6 blokkos Sport vagy Supermoto-ra!
Kérésre bármit leírok.Mennyit megy..stb.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
keresek egy gumicsonkot a légyszűrőmhoz ha valakinek van azt kérem irjon :)
köszi
rx 50 hátsókereket keresek
akinek van eladó írjon köszi!
1500,- (+Posta d13go@freemail.hu)
Nem tud valaki egy aprilia tuareg gyújtó trafót?
Köszönöm az eddigi segítségeteket is !
ha nem segít akkor a karbit is!
milyen típusú a karbid? esetleg fotózd le,hogy lássuk milyen!
Örülök ha segíthettem.