Helló!
Téged ajánlottak. A problémám, hogy fordítva működik a váltóm. Már áttételen is gondolkodtam, de mint kiderült ez nem normális. Remélem tudsz valami olcsó és gyors megoldást. Köszi
Sziasztok!
Vettem agy Aprilia rx 50-est. Az normális, hogy fordítva vannak a sebességek benne? Fenn az 1, lent a többi. És szükségem volna egy bal oldalidomra. A motor 1994-es, talán rv blokkos.
Előre is köszi.
Hát egy haver szerette volna megoldani... pl rotax blokot felejtsd el mert nem tudnád befogatni.. meg minden jobbkihajtós blokkot is mert baszot nehéz lenne mindent átalakitani..... de igazából azzal van gond h nem találsz olyan blokkot ami beférne és ez a nagy baj! de ha mégis találnál akkor érdekelmindenket is mert féél év alatt nekünk nem sikerült!
Sziasztok!
Van egy 50cm3 RX Apriliám.Tennék bele nagyobb blokkot.A 125-ös belefér?Ha igen az nem gond, hogy a kipufogó és a lánc ellentétes oldalon van? Érdekelne komplett blokk is!
Minden választ előre is köszönök!
persze, kipörög teljesen. fent is egyenletesen húz, eltünt a rezós szakítás+recsegés. de így 100x élvezetesebb vele motorozni. 6ba visszalehet engedni a pokolba is a fordulatot felhúzza magát akárhonnan.
tudom h tukó paraszt vagyok, de ezt akkor is leírom. AM6-ra gyári szimó pufót raktam, úgy h a végéből a sípot kivettem. olyan nyomatékos lett a motor mint az állat. félgázon elváltogatok, nem kell húzatni. többet látni sem akarom a rezót.
A Motul oldalán ki tudod választani és a következőket találod : Ha igazán jót akarsz ,akkor Motul 7100 4t, ha mégjobbat akkor 300v 4t factory line 10w-40.Igen ezek 4 ütemű nedves kuplunggal közös térhez való olajok.Én is többfélét próbáltam,ez bevált.
Egyik olaj sem javít meg mechanikai hibát.
Téged ajánlottak. A problémám, hogy fordítva működik a váltóm. Már áttételen is gondolkodtam, de mint kiderült ez nem normális. Remélem tudsz valami olcsó és gyors megoldást. Köszi