Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy kopreszio van benene!
kuplung tengely csapágyakat cserélnikel más baja nics!
Blokkja milyen állapotban van ?:)
Hát szép.
Ez nem fog
Hát nem a hajtókarom adta meg magát, hanem kettétört a tengely.
Ez csak szöveg kérdése, ha odaírom elhiszed, hogy bírja?
Én tapasztalatból mondtam, mert ezt már több motorba is beépítettük és bírta. De miért kell komplett főtengely, elég csak hajtókart cserélni, mert a hajtókar nem szokta bírni.
De amit te linkeltél az nem gyári 50-eshez való?
Ezt én nem tudom, mert nem forgalmazok motorforce termékeket, de annyit tudok mondani, hohgy a DR-Top termékek olaszországban készülnek.
http://www.egumotors.hu/4313-e...

Mert ezt néztem de nem tudom h jó-e
szerintem bírnia kell
80-as malossi hengert elbírná? Mert a gyárit eltöri mindig.
Ez a dr főtengely sokat bír:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Sziasztok! Erősített főtengelyt keresek rx-be, de nem találok sehol a neten. Nem tudna valaki linkelni egyet?
Rx 50 idomokat keresek. Ami kellene, farokidom, 2 oldalsó idom (számtábla), és a tankra való lepkék. Ha van valakinek ne tartsa magában
Sziasztok. Meg tudná mondani nekem valaki az am6-os blokk berúgóköröm nyomó rugójának a méreteit. Előre is köszi.
35000ft van nekem egy!
rv blokos rx bontás valakit érdekl?
sziasztok én egy ktm vázba szeretnék bele rakni egy am6-os blokkot.valaki tudna küldeni egy bevezetékelési rajzot hogyan kell a gyujtást bekötni?mit mihez és hova kell bekötni?
hali!HENGEREK FŐTENGELYEK használt jó állapotúak és felújítottak ,főtengelyek 10000ft-tól,hengerszettek 13000ft-tól 50-70-80 ccm-es változatban minarelli am 3-4-5-6 blokkal szerelt motorokhoz (eredeti olasz alkatrészek)amúgy 97-es rx-hez is szinte minden van!telefon 06304906559
Nem találtam mást amelyiken jobban látszana!
Amúgy jól néz ki!
Nekem is ilyen van, csak nincs rajta farokidom!
Kössz h motoromról készült képet raktad fel :D
Ehhez a fajtáju rx50-hez keresek jó állapotú farokidomot lámpával!
Van valakinek?
Jó! Állítok a rugó és ha nem jó,akkor nézem meg a
görgőket!