Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Normális szintetikus olaj legyen benne (én Q8 -at használok), és ne menjen retek az olajtartályba. Na meg amit ajax79 mondott, azt is érdemes figyelembe venni.
És mire figylejek? mindig legyen benne olaj?
Ha oda figyelsz, akkor az égvilágon semmi baj nem történhet...
rx 50-hez első,hátsó tárcsa 4500ft/db,hátsó lánckerék 4eft
eladó aprilia rx 50 központi teló 12eft,komplett gyujtás 20eft,gyári karbi 5eft, 22 es karbi 10eft
szacsomotor@freemail.hu
Ezért szoktam kb fél deci olajat a teli tankba is nyomni! És nem árt, ha az olajcső átlátszó, mert akkor látod , hogy mükszik-e!
akkor hallgas az utánnam írónak ne kösd ki..de ha egyszer eldugul és hiába húzod a gázt,és úgylátod hogy müködik. de ha nemfolyik le az olaj akkkor viszont rosszul jársz és nemkell még1szer elmondanom de énis ígyjártam .
Köszönöm a válaszokat.
AM6 -hoz kétféle hajtókar létezik (tudtommal). De csak az alsó csap között van 2mm különbség, egyik 18mm a másik 16mm átmérőjű. A felső egyezik úgyhogy nem hinném, hogy más lesz a csapszeg mérete.
Ki a faszomnak van ahhoz kedve, hogy minden tankolásnál öntögesse a tankba az olajat? Egyrészt az olajpumpa csak úgy nem megy szét. Másrészt az olajpumpa úgy adagolja az olajat, ahogy húzod a gázt.
Úgyhogy nem jár jobban ha kiköti.. de persze ez csak az én véleményem. Ezen órákig lehetne vitatkozni...
szerintem jobban jársz ha kikötöd,,és te saját magad kevered. nekem is tönkrement és egyszer megragadt a hengerem me nemkapott olajat.
Meg még sok motornál olvasom h "különolaj nem működik,, ezek a különolajzók mi miatt szoktak tönkremenni? nem lehet valahogy karbantartani h ez ne forduljon elő h pl megál?
Üdv
ezeknél az AM6 nál mindenütt ugyanakkora a csapszeg? mert rendletem egy DR 70 es hengert és attól félek h más a csapszeg mérete ez lehetséges? vagy minden hengernél,főtengelynél ugyanakkora a csapszeg?
Hátsófelnid nincs véletlenül?
Valaki! Vennék Aprilia RX-emre KOMPLETT HÁTSÓFELNIT, csak a féktárcsak és a fogaskerés nemkell hozzá.!
akit érdekel simson stihl gyújtás,vagy minarelli am6 blokk alkatrészek,,vagy top 80 henger, akkor írjon olcsón adok mindent :D:Dés Boldog karácsonyt :P:P
Neked is boldog karácsonyt! :D
majd elválik meddig bírja.
Ha megadja magát majd kipróbálok mást :D
Én is próbálkoztam ragasztópisztollyal, de szerintem lószart sem ér. Gyantával is próbálkoztam, az még annyit se.

Viszont Eporapid valamennyire bevált.
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
RX forever!
Elég jól sikerült! Csak sztem nem lesz tartós,bár ne legyen igazam!
nah sikerült, megragasztottuk ilyen ragasztópisztollyal.
majd elválik misűl ki belőle...
Sztem kérdezz meg 1 müanyagjavító/hegesztő fazont!
lehet, hogy még olcsóbban kijössz mintha megvennéd a hozzávalókat.
akkor FBS jobb lenne?