Üdv
új láncra lenne szükségem 70 es lett gépet és a láncot nagyon megnyújtotta fogaskerekeim jó alapotúak honan tudom h hány csap ból áll a láncom? fogszám 12-51
Vegyétek fel velem a kapcsolatot ha bármilyen motoralkatrészre van szükségetek! Új és bontatlan csomagolásban, gyári utángyártott illetve 50-110 ccm-ig sport tuning mid tuning és high-end hengerszettek illetve sport-verseny kipufogók és egyéb finomságok után érdeklődjetek! Az árak frissitése nem történt meg árakról msnen illetve telefonon érdeklődjetek! Msn és telefonszám az adatlapomon illetve itt is fel lesz tüntetve! Minőségi termékek minden mennyiségben!
Melyik tipusu blokod van?
Az enyémbe van egy csavar a gyujtás oldalon a lánckerék elött azzal van rögzitve ha kilazitom nekemis kijár de ha jol meghuzom akkor nem.
na örülök. én ma vettem le.. bevolt egy picikét verődve holnap majd rakok fel képet.. ma szoptam picit mire kitaláltam h a géppel hogy marajam, felfogatás stb de most sikerült a 10ből 3 fül már megvan holnap folytatom innenmár nem sok idő... azóta jön ki a kiemelő mióta reszelted vagy ez előtt is? nekem nem jön ki, picit fentebb jön de megáll egy szinten..
Új membrán mindig jobb a karbon lapok tartósabbak és jobban is zárnak fogyasztás is csökken mert jobban elzár, teljesítményen is dobhat.(én acél laposat vettem bele fél literrel csökkent fogyasztás)
akiemelő jön kilyebb? annak kb 1-1,5 cm szabadna följönni ha tovább jön akkor csinálj egy olyan vasdarabot amit a láncvédő höz tudsz fogadni és az majd lenntartja nekem is ugy van de nekem azért mert karbi alatt nem fért el a bowden
jelentem jó lett, kicseréltem a szimeringet a kuplungkiemelő rudnál is , de mikro húzom a kuplungot mindig feljebbhúzza a rudat és nicsn a helyén 1-2 kuplungolás után? valahogy nem lehet megoldani hogy ne húzza fel a rudat? neked nem húzza fel?
A golyó az nem törö hanem a forgást veszi le (a kuplung forog akar meg nem) a rudazat között. Ha kireszelted egy darabig még jó lesz,de a lamella fülek le fognak törni elöbb utobb mivel azokon keresztül megy a nyomaték. És igy amikor használod minden esetben rántani fog egyet (föleg egyesben valamint motorféknél és utánna gázadáskor).A kuplung kosarat sörgösen cseréldle,ez csak egy jotanács.
kiemeli igy mostmár faszán, nem akad el a beverődésbe... az a golyó meg szerintem egy törő golyó, ha túlerölteted a kuplungot akkor az törik nem a fontosabb részek....
75w90 full szintetikus.. vagy 4t 10w40. Utóbbival nem szarakodnék. Én.