Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írnál egy emaik címat mer kuneék egy raszot hogy mérmeg a csavarok közi távoságot légyszives!
3csavaros
2 csavaros a felfogatás vagy három?
okok köszi a helpet
ennyit tudok irni ezeket próbálgasd. ezt látni meg hallani kéne..
Hát hidegen 3E de utána meg lemegy 1800-2E re de nem csattog
70 esen jobban csatogot a 2T de most is csattok de csak akkor ha rárántom gázt
a lényeg először azt a főfóvókát találd meg aminél a felső harmadba jól megy a gép, kiforgja amit kell stb.. utána kell a középtartományon állitani a súbertűvel, alapjáratod milyen?
akkor azért van az h pl 4-5-6 on jól huz 6-7 meg alig csinál valamit 7-8-9-10 meg ugy huz mint az állat akkor azt a suberrel tudom álitani? de ez phva karbi annál is?
a súbert tű állásával is állithatod a karbit. súbertűvel a középtartományt befolyásolod.. sok idő sok idegesség mire tökéletesen belehet állítani a karbit..
Na talán sikerült befóvókázni 95 öst lett belerakva 1. nek akkor kis fordulaton zabált viszont 8-9-10 en már jól ment a 70 es jól ment kis fordulaton visznt nagyon már nem és most 80 as van benne egész jó lett szerintem.
Helo sürgösen keresek am6-ra 70-80.as hengerszettet
válaszokat ide képpel eggyütt
bohner94@citromail.hu
az elég jó ár..abba csak a hátsó főfékmunkahengerhez volt vagy a fékhez is?
Serintem nézd meg hogy mihez irtam.
hát én mostanság nem megyek Ausztriába egyébként milyen féle karbika jó? mert nekem PHVA van és hány fuvókát adtak és milyeneket?
Kint vettem ausztriában szetbe.
Ha jol emlészem 10euro volt.
Szombaton hozok bele 90 es fúvokát és majd irok h mit tapasztalok
Köszi a válaszokat
én mondtamneki mikor venni akart karbit hogy minimum 19est vegyen, nekem is bevált a 21es a 70es hengerhez...
arra hogy ha nem jól lövöd be a karbit megszorulhat a dugó...
biztos többet fog 4félnél de rakhattál volna rá 21mmes karbit is ha jól bevan állítva csak minimálisan eszik többet és még jobb a gázreakció is ,harapósabb stb
vegyél legalább 90est megnézed milyen vele és utána megint döntesz hogy kissebet vagy nagyobat próbálsz! és hogy menyit fog enni ez buta kérdés, majd kiderül, de szerintem a 70es főfúvóka meg a 4.5 liter egy 70es hengertől az kevés!
akkor 70 esen a 70 es fúvóka nagyon kicsi majd megpóbálok egy 90 est vagy 80 ast de igy csak 4,5 öt eszik azzal menyivel fog kb többet eni?
ez nem úgy működik, hogy szerinted. szépen ki kel játszani, hogy milyen fóvúkákkal megy szépen minden tartományban. ha érdekele nekem a gyári hengeren 19es karbival 110 főfúvóka kell!
Mit értesz azon h tönkremegy?
szerinted hanyas fúvókát tegyek bele?
Sztem gyári légszürővel nem fog normálisán menni! nekem legalábbis nagyon nem ment! Nagyobb henger több kaját kíván!
hát a karbit rá kell hangolni a hengerre. ha ezt nem csináltad meg kár használni csak tönkreteszed főleg ha járatós...a fúvókákkal kell játszani meg a levegővel nem bonyolult de ha van miből és nem értesz hozzá jobb szerelőre bízni
üdv
van egy 70es rx most járatom és azt vettem észre h mikor 8E váltok 5-6 és ugy kuplungnál viszaengedem házt után mikor beraktam 5-6 ba akkor mikor viszarántom gázt nem tér magához ugyértem nem csinál semmit utána 1-2 sec re rá elkezd huzni azért lehet mert csak 17,5 karbi meg 70 es fúvoka?