Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello nekem lenne komplett aprilia gyújtásom..ez egy rs gyorsaságin volt ha érdekel írj.
Régen azért az Arol2T se volt olyan rossz, mesélték az öregek :D:D
Akkor jól szolgál a kicsike (:
Szomszéd babettáját megvette apósom, ami arol2-vel volt hajtva!
Tiszta retek volt belül az egész! Hol indult hol nem! Kipucoltuk kapott félszin olajat, nem is füstölt annyira és mindíg indult!
az igaz (:
Nem is a fordulat, hanem a lerakódások, amit a félszintek nem csinálnak!
azért mégsem forognak azok a gépek 12 ezreket, hogy elkelljen nekik aza nagyoncsúcs olaj, de vanbenne valami amit mondasz.
Ha megnézed, akkor abban az árfekvésben már félszintetikusat is lehet kapni! A félszintet azért meghálálja még 1 babetta is!
hátmost ilyen régi csatalovakba mint simson meg babetta bőven megfelel :D:D
maximum láncot kenni használható, bár arra se
hátmost az se rossz csak töménytelen mennyiségben kell belerakni :D:D:D
jah! arol 2t
én ugy vagyok a 2T vel, akkor jó ha füstöl :D:D:D

anno még keresztapám mondta, hogy ugyjártak simsonokkal hogy annyira füstöltek, hogy vágni lehetett volna a sűrű füstöt :D:D
olaj válogatja! power1 racing, csak különolaj: füstöl!
repsol moto competicion különolaj+1:50re bekevert benya is csak annyira füstöl ,mint a power 1! csak különolajjal észrevehetetlenül füstöl!
Egy külön olajzású motor az nem füstöl az olajtól! szóval erre sem lehet hagyatkozni. de javitsatok ki ha máshogy van!
most azt csak észreveszi az ember hogy füstöl-e még a motorja vagy nem...
egyszóval nem lehet ráhagyatkozni h a csőbe van olaj akkor minden fasza! sajnos ez ilyen vagy működik vagy nem, de szerintem ezt nem lehet ellenőrizni sajnos!
Nekem volt már , hogy kiszívta , igaz nem a mostani, hanem a másik rx-en! Az viszont lehetséges, hogy ha jó a tömitettség és megáll a pumpa, akkor lehetséges, hogy nem szívja ki! A fullszint olaj nem olyan sűrű!
előre leszögezném nem kötekedés csak engem is érdekelne!
Biztos vagy abba, hogy kiszívná? szerintem nincs akkora szivóhatás ott h abból a vékony csőből azt a viszonyleg sűrűbb olajat kiszivja, és ha nem megy a szivatyú akkor az ott olyan mintha zárna szóval mintha bele foggva?!
ha nem megy , akkor kiszívja a csőben lévő olajat a karbi! ergo ha nincs utánpótlás, akkor üres a cső
nem azt írtam, hogy nem látom hanem hogy nem látom hogy megy!
Átlátszó csőben te nem látod ha nincs benne olaj? ? ? ? ? ? ? ?
Azt, hogy nem megy a lötty azt mégis hogy lehet látni tök őszintén? szerintem nem lehet!
Az jó , mert szines(piros) és látod a csőben, ha esetleg nem pumpálná!
Na.. az az olaj meg még jobb
Sztem Castrol power 1 2T megfelel azelég hig meg szintetikus is.
tankba azért nem szeretnék tenni mert igyis televan a kipu olajjal mert nem pörgettem eleget és leragadt :S kb 5-6 ezren jártam folyamatosan.