Szomszéd babettáját megvette apósom, ami arol2-vel volt hajtva!
Tiszta retek volt belül az egész! Hol indult hol nem! Kipucoltuk kapott félszin olajat, nem is füstölt annyira és mindíg indult!
olaj válogatja! power1 racing, csak különolaj: füstöl!
repsol moto competicion különolaj+1:50re bekevert benya is csak annyira füstöl ,mint a power 1! csak különolajjal észrevehetetlenül füstöl!
egyszóval nem lehet ráhagyatkozni h a csőbe van olaj akkor minden fasza! sajnos ez ilyen vagy működik vagy nem, de szerintem ezt nem lehet ellenőrizni sajnos!
Nekem volt már , hogy kiszívta , igaz nem a mostani, hanem a másik rx-en! Az viszont lehetséges, hogy ha jó a tömitettség és megáll a pumpa, akkor lehetséges, hogy nem szívja ki! A fullszint olaj nem olyan sűrű!
előre leszögezném nem kötekedés csak engem is érdekelne!
Biztos vagy abba, hogy kiszívná? szerintem nincs akkora szivóhatás ott h abból a vékony csőből azt a viszonyleg sűrűbb olajat kiszivja, és ha nem megy a szivatyú akkor az ott olyan mintha zárna szóval mintha bele foggva?!
Sztem Castrol power 1 2T megfelel azelég hig meg szintetikus is.
tankba azért nem szeretnék tenni mert igyis televan a kipu olajjal mert nem pörgettem eleget és leragadt :S kb 5-6 ezren jártam folyamatosan.
Akkor jól szolgál a kicsike (:
Tiszta retek volt belül az egész! Hol indult hol nem! Kipucoltuk kapott félszin olajat, nem is füstölt annyira és mindíg indult!
anno még keresztapám mondta, hogy ugyjártak simsonokkal hogy annyira füstöltek, hogy vágni lehetett volna a sűrű füstöt :D:D
repsol moto competicion különolaj+1:50re bekevert benya is csak annyira füstöl ,mint a power 1! csak különolajjal észrevehetetlenül füstöl!
Biztos vagy abba, hogy kiszívná? szerintem nincs akkora szivóhatás ott h abból a vékony csőből azt a viszonyleg sűrűbb olajat kiszivja, és ha nem megy a szivatyú akkor az ott olyan mintha zárna szóval mintha bele foggva?!
tankba azért nem szeretnék tenni mert igyis televan a kipu olajjal mert nem pörgettem eleget és leragadt :S kb 5-6 ezren jártam folyamatosan.