Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hopp ezt keresőbe akartam, bocsi
alkatrész
MEgvan a hiba, valami jó akarom teli"szta az blokkom vízzel!
Hali nincs véletlen valakinek Am bontott blokkból kuplung alkatrésze, engem a közepe érdekel amihez a fém lamellák csatlakoznak
Ha, hhidegen jól megy, de üzemi hőmérsékleten szar ,akkor valszeg túl dús a keverék! Vagy felakadt a szivató,vagy a keverékarány mászott el! Én kipucolnám a karbit és ha még mindig szar, akkor állítgatnám a keverék arányt!
Hali!
Vasárnap lesz két hete hogy összaraktam a motorom(fúrás, dugó csere)
Minden jol müködött, egyszer csak elcsattant a láncom mikor el akartam inulni!
Összenitteltem, de rövid lett és szorult, de hazakellett mennem, mentem szoros láncal(fogta a motort eléggé) ( 5-10 km kb)
Megcsináltam a láncot, bütyköltem pucolgattam a gépet!
és azota hidegen elégjó.. de melegen teljesen erőtlen... kompresszió rendbe van!
Mi lehet a hiba? gurul a gép, nem fog be rajt semmi!
Mit nézzek meg?(gyertya? benzin-levegő arány? esetleg gond lehet h 30 as keveréket tettem bele járatás miatt? foghatja az is?)
helló

kereslek msnen napok óta ha tudsz gyere már fel.
Üdv
azt szetném megkérdezni h a blokk közép közé milyen paszta kell?
Hali
Motul 710 2T az nagyon jó olaj de szerintem felesleges egy ilyen hengerhez az inkább cross motororokba versenymotorokba ajánlott
Én ezt az olajat használom Repsol Moto Sintetico 2T nekem egy athena 70 -es sport henger van rajta amiben 1 gyűrűs dugattyú van az óta sincs semmi baja szerintem ez nagyon jó olaj bele alap követelmény hogy egy ilyen hengerhez szintetikus olajat használj hamár szinteikus akkor szerintem mind 1 csak legyen valami neve
Örülök ha tudtam segíteni !
Nekem ez a véleményem
Üdv
köszi
Castrol power 1. 2T ;)
könnyen összelehet hozni
Én repsol competicion-t használok! Elötte power 1 racing-et!
Szerintetek a 3 olaj közül melyik lenne a megfelelő ?
50-es enduró AM6-os blokk, 70-es hengerrel.
link
link
link
Sziasztok
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy a motoromba rv blokk van szeretném kicserélni am-re kipufogót is cserélnem kell vagy ahhoz a blokkhoz is jó.
Császtok!

AM blokkra való fekete Top 70-es vashenger nem érdekel valakit? A henger és a hengerfej együtt 5eFt. A henger fúrásra szorul, szerintem 0,25 elég neki, képet tudok csinálni... További RX alkatrészek itt, valamint még több minarelli AM alkatrész. Az adatlapomon található motorokhoz van szinte minden!

Email: honda4022@gmail.com
Tel: 0630-7255588
Ok !
:DDD Benyába is rakjál olajat!
Ma délután felkerült a TOP 70-es hengerszett.
Este mentem is vele egy kört. Hát tényleg brutál az 50-es hengerhez képest.
Pedig még nem is húztam neki , csak finoman mivel járatós.
Nem gondoltam volna , hogy ennyi különbség van az 50 és a 70-es között.
Egy kis gondom azért akadt a karbival , elöszőr dadogott egy kicsit, de főfúvóka csere után ez is megoldódott.
Én is sajnálom! Azért köszi!
sajnos abban nemtudok segíteni
A képen látható rx hátsó indexes sárvédőtoldatáról tudsz vmit? Jól mutatna az enyémen is!
SM szett zsír új komplettan.

40ezer ft/szett

30-435-1769

orozoli2002@yahoo.com
AM6 blokkok 20-30ezer ft, önindítók 7ezer ft
bontom is!

30-435-1769

orozoli2002@yahoo.com
Tuning cumók vannak benne, hogy milyenek azt pontosan nem tudom, mert már így vettem! TOP Performances Racing 80 henger van rajta, 19 dellorto karbi, powered by ajax légszűrő . 50-eshez képest brutálisan megy! ugyanolyan áttétellel amíg az 50-es még a másodikat pörgeti ki, addig ezzel már ötödikben mész legalább!