Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fujj rá kompreszorral kifog jönni!
Hello!

Honnan lehetne költséghatékonyan beszerezni egyszerre első hátsó fékbetéteket, láncot és teleszkóp szimeringet?

ezenkívül lenne egy olyan kérdésem hogy a féknyergekbe a dugattyúknak hogyan kell (kéne) mozognia? Leszedtem a nyergeket de alig bírtam betolni a dugattyúkat kihúzni meg lehetetlen ez nooooormális?
70-80 as DR henger valakinek nincsen?
Helo!Van egy Airsal 80-as hengerszettem minarelli am6-ra eladó kompletten
Akit érdekel az irjon!
email:bohner94@citromail.hu
Helló!Érdekelne az első kerék!Hogy 21"colos-e és hogy mennyiért adnád el!Válaszod várom!Erre az e-mail címre: csetam11@freemail.hu
Köszi szépen!
hy nekem van rá egy polini 80as alu hengerem meg egy gianelli conti kipu rendszer is meg ezaz ha érdekel írj:bubiii14@citromail.hu
nekem is 70 es TOP vas hengerem van 19 es szívocsonkal meg 21 es Dellorto karbival, először nekem is darált, de cseréltembenne gyertyát -- vettem egy uj NGK br9es francia gyertyát(nem japánt) és tökéletesen megy. nagyon bivaj a gépezet...
Sziasztok.
Honda Nsr-em cserélném 50-80-as Supermoto-ra.
E-mail-ben mindent elmondok: tiszo.zsolt@freemail.hu
Felkerült a motoromra egy TOP 70-es vashenger.
Tettem rá egy 19-es karbit de nem megy úgy mint a 16-os karbival.
A 19-es karbiba az alábbi fuvókák vannak. Alapjárati 48 , Főfuvi 76. Tettem bele 85-ös fuvit is de nem akar menni tökéletesen a motor, ha odahuzom neki el kezd darálni mintha sok anyagot kapna ezt csinálja a 76-os fuvival is.
Visszaraktam a 16-os karbit és jobban megy a gép nem darál be. Ebben a Főfuvi 115-ös , alapjárati 32-es. És ez az amit nem értek itt a 115-ös fuvival megy simán nem sok neki, a 19-es karbinál meg a 76-os is sok.
A 19-es karbiba az alapjárati fuvóka nem sok ? (48) Ez nem szólhat bele ? Gondolok itt a levegő csavar állitására, mert ha pl: 35-32-es lenne akkor egész más állásban lenne a levegő csavar ?
Várom a véleményeteket !
Nekem van kuplungom, meg minden más alkatrészem is. Bár a kuplungot csak kompletten szeretném adni, 6eFt-ért, de abban benne van minden. Üdv
Hy!

Nekem vannak cuccaim, tuning rezó, malossi henger, nagy karbi, írj emailt, ha érdekel. honda4022@gmail.com vagy hívj telefonon: 0630-7255588

Üdv; Zoli
Sziasztok. Szeretném a legtöbbet kihozni a motoromból. 2010-es sx-50. Dr80 hengert tervezek rá. 17-es delorto karbim van a motoron. Elég rá , vagy azt is vennem kell? Hát gondolom a kipufogó az dobja magát, és egy erősített főtengely sem árt gondolom. Tuningolt már valaki ekkorát? Mennyibe fáj ez a legvégén? Előre is köszönöm.
eladó AM blokkra egy 70es vashenger hengerfejjel dugóval gyűrűkkel karcmentes hengerfal, dugó nincs fényessé kopva, típusa ismeretlen semmilyen jelzés nincs rajta de nagyon hasonlít a top /dr 70es hengerére.

gyári olasz jó állapotú használható 50es vashengerszettet nagyobb fajta kipufogóleömlőset beszámolok.
Sziasztok!

Van egy pár eladó külsőm rx- re.
Nem kopott, nem repedezett.
Mitass Első 90/90- 21. Mitass Hátsó 4.10- 18
Párban adom, az ár csak irányár (20 - ezer)
nimrod79@freemail.hu
AM3-4-5-6-ra van gumiszívócsonkom. akinek kell sikítson
Sziasztok segítségre lenne szükségem
Honnan tudok gyári matricaszettet rendelni rx-hez ?
Egyáltalán van e lehetőség rá?
ha van valami jó ötletetek akkor írjátok le
Köszönöm
Üdv mindenkinek
Gondoltam majd ha motorozunk , akkor hozok bambuszt! De hát ha beszarsz 1kis hidegtöl! ! ! ! !
Szeva Apafej,

Már voltam kurva jó volt de gyorsan abbahagytam mert baromi hideg van! Nem jöttél a bambuszért..... mindegy már csak tavaszal!
Mán 1000-el működik a vas! ! ! ! !
Elgyühetnéél felém is ! ! !
Mikor mész?
Szasztok arcok,

Bocsi hogy nem voltam rengeteg időt elvett a kocsim......
Megy még a motorozás téma?:D

Nim,Ajax éltek még?

Szerintem megyek ma ki kicsit olyan rég ültem rajta...:)
Nemtudom, ma teljesen szétszedtem, még hengert is lehuztam hát hibát sehol nem találtam, mondom megnézem olaj van e bennt.. oil controll ki, és ömlik a vizes olaj!
Az meg hogy sikerült?
és 2 hetet mentél vízzel teli blokkal?