mmm... na az alapjárat az nálam is érdekes jelenség.
Hidegen van, még nagy is, melegen meg semmi, vagy csak éppen, és fullad is a motor. Megtorpan és csak utána veszi fel a gázt.
Ha torpan akkor biztos kevés még neki a benya.
Nálam is csak úgy megy, vagyis csak akkor nem torpan be ha be van tekerve csutra a benzin levegő csavar.
Azért kérdem, mert sógor boosterében 78-as van és nem az igazi!
sportkipu és polini szivacsos sportszűrő van rajta úgyhogy kivánná a nagyobbat sztem. vettünk ma 90-est holnap berakom, kiváncsi vagyok mit csinál vele!
Nem érezni hogy kevesel , vagy sokall csak azt hogy szarabbul megy vagy nem megy
Azért gondolom mert fullad is a motorom.
Hidegen van, még nagy is, melegen meg semmi, vagy csak éppen, és fullad is a motor. Megtorpan és csak utána veszi fel a gázt.
Nálam is csak úgy megy, vagyis csak akkor nem torpan be ha be van tekerve csutra a benzin levegő csavar.
sportkipu és polini szivacsos sportszűrő van rajta úgyhogy kivánná a nagyobbat sztem. vettünk ma 90-est holnap berakom, kiváncsi vagyok mit csinál vele!
Az előző, vagy annál is az előzőbb tulaj kifurkálta a légszűrőjét a fedelét, a motornak.
Nem, nem szoktak mert nem hagyom magam, pedig simán megtennék.
Egy rehabilitációs intézetben vagyok biztonsági őr szerűség.
Gyere Te is talira.
Sajnos nekem holnap csak dél előtt lenne jó mert délután dolgozom, de holnap után egész nap szabad leszek. A számom 0670- 5797227
Köszi!