Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tűn hol állítasz? illetve én hol tudok állítani?
azt a levegőcsavart bármerre tekerem el ugyanaz a reakciója!
Nem érezni hogy kevesel , vagy sokall csak azt hogy szarabbul megy vagy nem megy
Kicsit mintha sok lenne neki a benzin, vagy nem is tudom.
Azért gondolom mert fullad is a motorom.
na ez jó kérdés
Az jó. És mért ingadozhat az alapjárat? Melegen mért nincs?
ez is kézi
ez induláskor erős, el is kapar utána 20-40ig lusta aztán egész jól megy kb 70ig! de nem túl meggyöző...
ugyan ez a karbim van csak kézi szívatós
Igen ha kicsit kitekerek rajta akkor jobban veszi a gázt, de ha el akarok vele indulni már befullad.
dellorto12 phbn van rajta, neked is ilyesmi?
mmm... na az alapjárat az nálam is érdekes jelenség.
Hidegen van, még nagy is, melegen meg semmi, vagy csak éppen, és fullad is a motor. Megtorpan és csak utána veszi fel a gázt.
na ezen is csutkára be van tekerve és melegen nincs rendes alapjárat. Ha megálsz , akkor leáll 10böl 5x
Ha torpan akkor biztos kevés még neki a benya.
Nálam is csak úgy megy, vagyis csak akkor nem torpan be ha be van tekerve csutra a benzin levegő csavar.
Azért kérdem, mert sógor boosterében 78-as van és nem az igazi!
sportkipu és polini szivacsos sportszűrő van rajta úgyhogy kivánná a nagyobbat sztem. vettünk ma 90-est holnap berakom, kiváncsi vagyok mit csinál vele!
70- s főfúvóka és a tű fent van csutkára.
Az előző, vagy annál is az előzőbb tulaj kifurkálta a légszűrőjét a fedelét, a motornak.
De igen!
Nem, nem szoktak mert nem hagyom magam, pedig simán megtennék.
neked a 12-es karbiban mekkora főfúvóka van?
Az nem semmi... megharapni nem szoktak?
Na mi van , már megint a gyöngyöző homlokod hűtöd a 100méteres versenymedencében?
Húú!
Egy rehabilitációs intézetben vagyok biztonsági őr szerűség.
Mit melózol szombat délután?
Szia ajax79.

Gyere Te is talira.
ha nincs benne olaj, akkor attól simán produkálhatja ezt a váltóbetegséget!
Szia!

Sajnos nekem holnap csak dél előtt lenne jó mert délután dolgozom, de holnap után egész nap szabad leszek. A számom 0670- 5797227
Köszi!
akkor megyek én is arra a talira