Ma reggel letámasztottam a motorom, majd mikor fél óra múlva kimentem el volt dőlve. a fékkart kivettem mert elgörbült, és kiegyengettem de ez a rugós valami kiugrott a helyéről és nem lehetett visszapattintani. Tudjátok hogy kell visszarakni?
Szia! Így kép alapján jónak néz ki, csak az a baj h én nem naon értek hozzá, szal elviszem majd a szerelőhöz és megmondja, ha nem jó akk visszaküldöm. Persze a felét állom. De am köszi h csináltál képeket! Msn-ed nincs h ott beszéljük meg a többit?
Áá már nem kell sajnálni:) Én sajnállak téged hogy nincsen mocid, nos akkor elkészült a fotó nézd át kérlek rendesen hogy minden ok! Én csekkoltam minden menet épp nm kotyog nagyon szépen forog! Igaz ez nekem ment amíg váltós nem lett és semmi baj nem volt vele! A garit nagyon szívesen vállalom, max a posta költségét megfelezzük ha nem felelne meg vagy valami ilyesmi! Amugy maga a főtengely 1 hónapot ált szóval nem rozsdált nem ált be vagy ilyesmi! Amint azt írtam is nagyon nem szeretnék senkinek sem rossz cuccot adni!
Szia! Láttam h sokat szívtál, olvasgatom mindig a forumot. Sajnáltalak Nagyon köszi am, Majd akk rakj fel képeket, rem jó lessz mert már 1 hete nem motoroztam
Hát már rendesen elgondolkodtam:) szerintem mina blokkos motrokkal bepróbálkozhatnék már, kell még tapasztalat hogy mi az amit érdemes megvenni mi az amit nem, de hát valahol el kell kezdeni:) Mina blokkokat már kívülről belülről ismerem:D
Holnap megoldjuk valahogyan, képet azért csinálok, küldök majd illetve a gari témát megbeszéljük valahogy kitaláljuk hogy legyen! Azt hiszem a fórumon kevesen szívtak többet mint én a trágya minőségű alkatrészekkel és ezt nem kívánom senki másnak:)
Ok! Hát ha jó állapotba lenne akk megvenném, csak az a baj h nem pesti vagyok és nem akrok venni zságbamacskát. Szal vagy 3 nap garanciát nem adsz rá h megnézzem h szar-e?
... én elcserélném
Telefon: 0630 689 48 01
Mail: repsol69@freemail.hu
Msn: u.a.
Áá már nem kell sajnálni:) Én sajnállak téged hogy nincsen mocid, nos akkor elkészült a fotó nézd át kérlek rendesen hogy minden ok! Én csekkoltam minden menet épp nm kotyog nagyon szépen forog! Igaz ez nekem ment amíg váltós nem lett és semmi baj nem volt vele! A garit nagyon szívesen vállalom, max a posta költségét megfelezzük ha nem felelne meg vagy valami ilyesmi! Amugy maga a főtengely 1 hónapot ált szóval nem rozsdált nem ált be vagy ilyesmi! Amint azt írtam is nagyon nem szeretnék senkinek sem rossz cuccot adni!
keresek komplett vázat blokk nélkül.lehet aprilia,rieju,motorhispania,cpi,keeway,stb...
csak ne derbi legyen.
ha tudsz ilyet akkor kérlek jelezd.
06209103659
Gugliba üsd be zz4 az első oldal az övé, illetve van nekem is ha kell!