Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívott az elöbb a szerelő: KÉSZ A GÉP! ! ! JEEEEEAH Pedig már a sepuku-ra készültem! :))))
Jaja ezt én is tudom tanusítani:)
Szia Nimrod,

Először is bocsi elfelejtettem válaszolni a mailre:((((( Most néztem meg és elfelejetettem:( Majd adj egy posta címet és elküldöm neked a hengert! Aztán a válasz a kérdésedre: valószínű hogy léptető tengelyt kitoló rugó/csapágygolyó nem tol vissza rendesen, lehetséges valami koszt beszedett(finom fémreszelék), vagy kezdenek elkopni a nemistudom hogyhívjákok:D Szóval azok a foagskerekek amik a léptető villán vannak! Ha kell majd van alkatrészem hozzá! ÉS persze ha akarod nagyon szívesen csinálok képet miről beszéltem mert könnyen meglehet hogy nem érted mit akartam mondani, sajnos nem tudom mit hogy hívnak:S
Jah és mindíg elfelejtem, hogy faszán néz ki a motorod a képeken, amiket kükdtél! :)
Szia! Olajszintet ellenőrizd le, mert nekem volt olyan, hogy csak 4 deci olaj volt benne és nehézkes volt a váltás! Másodsorban pedig a bowdenen feszíts, hogy a kuplung rendesen oldjon!
hali szerintem ott valami gond van a váltóval nézd meg a holtjátékot lehet nem emel ki rendesen a kuplung vagy csak elvannak benne kopva a fogaskerekek vagy valami. Ürest meg éppen hogy csak finoman kell kapcsolni aztán meglesz vagy ha nem sikerül akkor pirosnál ne enged rá a kuplungot aztán nem égsz be vagy pedig lassan enged a kuplungot és betudod huzni gyorsan mielött lefulladna
Szia ajax79 és szia repsol69nh

Mért van az mikor megyek a motorral, akkor néha elég nehezen tudok váltani. Menet közben főleg a 2- és a 3- ast veszi nehezen, néha már majd le szakad a lábam. Általában ezt csak akkor csinálja mikor gurulok, vagy lassítani akarok, mintha meg akarnék állni, szóval el kezdem visszafelé pakolni a sebességeket aztán ismét ki akarok gyorsítani, és nem akar felfelé váltani. Az üreset meg néha nem találom rajta.
Ja a a szállítással minden faja volt :) Hát jó lenne ha kész lenne :) Már nagyon hiányzik a gépezet:)
Nah akkor a szállítás rendben volt:) Remélem a tengely is frankesz és Ajaxxal ellentétben neked lesz hétvégére mocid:D Najó nem cukkolom mert ez csak félig vicces!
Ja megkaptam már kora reggel :) elvittem a szarelőhöz csak nem votl otthon de majd szentem holnap megmondja h jó-e, mert én nem tudtam még akk h megkell ütni:)
Wááá ne is mond....... pont ezért vesztem ma össze egyik haverommal, 2 hete vár a robogójára....... és mikor megkérdem mi a retkes f....é nem csinálod meg fel van háborodva! Szóval ezért szeretem magam csinálni amit csak lehet, ezért vettem inkább új tankot 4ért mint vártam volna rá és csak 2 lett volna! Na a henger furatás pont nem az otthon elvégezhető meló sajnos:( De a kelo-sok gyorsan megcsinálják! Nekem ha a hét elején leadom hét közepevége felé megvan és ocsó is sztem 3ért fúrnak! Nemá hogy megint nem lesz hétvégre mocid?:S
Hívtam ma a szerelőt, h mi van már a motorral! És semmi, akinek fúrnia kéne ül rajta. . . Fasz kivan az ilyen emberekkel. . .már rég bejárathattam volna! ! !
Miújság?!
Akkor ezek szerint megkaptad?!
heló.eladó vagy csrélhető egy 26-os dellortó AM csonkal és membránnal.csere érdekel 14-es 16-os kéziszivatós robogó karbira.
Kösz! De már bent van a szerelőnél, majd ő szol h milyen.
szeretnék venni egy aprilia sx 50-et. Le tudnátok írni jó és rossz tulajdonságait menyit fogyaszt menyit megy fújtásal és nélküle meg ilyesmiket. Most tettem le a jogsit első motornak szeretném.
Előre is kösz.
Jah, így már érthető!
Motorhispániám van amin gyárilag balos a cső.
Hali. Remélem nem késtem sokat a tanáccsal.Szal figyu: Megfogod a főtengőt bal kézzel a hajtókarnál/lehetőleg közvetlenül a felső tűgörgö-kosár alatt/,jobb tenyérrel egy igazit ráversz,mint Beethowen a zongorára:-)),ha becsilingel akkor dobó a dolog,mert görgőzni kell az alját,ha tompán puffan akkor jöhet. A tenyerednek meg illik utána sajogni.Hát ennyi:-))
Neked miért nem ment fel rendesen?
Ezt így elég nehéz megmondani mivel én szimplán rx csőként vettem.
Szerintem évjárat tök mind1 csak jobbos cső legyen rajta gyárilag.
Szia! Rx-re fel lehet rendesen szereln,i mert kicsit másképpen néz ki mint az enyém, ami fennt van a motoron(a képeim közt látszik).
Milyen évjáratú rx-en volt rajta?
csinálj kíváncsi vagyok!
Srácok! Éppen most jötte visza teszt körről.Szépen szól az arrow.Megtartanám magamnak csak macerás hogy ne tudom tőle berúgni:D:D Ha fontos holnap csinálhatok vidit róla.