Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na itt van kép róla! Nekem az kell ami nincs rajt, az egész "felső" része kb.
Csak a súbertű, a henger amibe belemegy, és a fedél ami rá megy és bele megy a bowden, b.-ház.
Szia!

Ha nagyon akarok akkor tudok képet küldeni.
Alkatrésznek való? Hát... nem igazán de mond meg pontosan mire is van szükséged és szétnézek otthon.
Köszi megpróbálom
Kérdezd meg a robogótuning.hu-t, itt a fórumba is szokott írni.
Vagy italmondó.hu ott biztos kapsz csak drága hely!
képet esetleg tudnál küldeni? ÉS alkatrésznek való nincs?
Sziasztok,

Úgy érzem kicsit beválasztottam, most épp dugót sem találok ahhoz a vacakhoz ha valaki tud webshoppot kérem írja meg! RX-em van Mina RV3-as blokkal!

Köszi,

Repi:)
És hogy ment jobban? Alul? Felül? Nekem nincs viszonyítási alapom, mert az előző rx-en kiherélt kipu volt ezen meg gyapotos átmenő.
Szia!

Van egy Dellorto 16- os komplett karbim 8- ezer ért.
Szia Ajax79.

Nem igazán megy a motorom az új kipufogóval (az üveggyapotos átmenődobbal). Lehet, hogy vissza teszem a régit (a furulyásat) azzal sokkal jobban megy. Nem értem. Nem azért kellene jobbnak lennie mert kevesebb a fojtás?
Nincs valakinek egy dellorto PHBN 16 karbija? Lehetőleg alkatrésznek. Nekem a súber, a súberhenger és a s.-fedél kellene. Sürgős lenne! Köszi!
Hali,

Ha bontásra kerül sor nagyon szépen megkérlek írj majd nekem stoppolnék pár dolgot róla:) repsol69@freemail.hu!

Köszönöm,

Hát sajnos sejtettem, mármint a blokkal kapcsolatos dolgokat! De még mindig nem bántam meg! Szétgyilkolni jó lesz, csak alkatrészt találjak hozzá! Maga a forma nagyon bejön, ráadásul baromi nagy! Amugy a leírtakon kívúl minden teljesen jól műxik rajt, telók ,fékek, kerekek, váltó is jónak tűnik! Gyakorolni megteszi:) Remélem minnél előbb rendberakom!:)
HALI! rx 50 99000ft ,kicsit kell vele foglalkozni de nem kell rá különösebben költeni,pár napig egyben aztán bontva is eladó!telefono hívj!06304906559
Akkor az 3 sebességes! Az 1 kicsit karcsú lessz, mert elég hosszúak a fokozatok benne. nekem am6 blokk van benne. Haverral voltam ferihegyen , ő aprilia guliverrel jött az meg nem terepgép
Valószinüleg nem megy bele am blokk az rv helyére csak átalakítással . am5 blokk helyére se megy be az am6 csak átalakítással.
Hát ferihegyre ugy szoktam hogy természetesen az erdő felőli részén mókázunk (készülj a nevetésre) de "kroszmotorom" csak 2 napja van így vagy robogóval:D vagy pediglen kerékpárral:) közben amugy megtaláltam a motorszámot megpróbáltam kideríteni mi lehet, hát ha minden igaz egy RV3as blokk, hát sajnos ez van:) Szerinted belehet rakni egy újabb AM blokkot? Hát ennek még rendesen utánna kéne néznem! De akkor ehhez meg nem kéne hozzányuljak, dee ezt kb 3e ftból rendbe lehet rakni és akkor mehet a terep! Hát magam sem tudom!
Én is mászkálok arrafelé
Ferihegyre szoktál menni?
Igen, de nagy szerencsémre teljes mértékben külváros:) 17ker körbevéve erdővel és kroszpályákkal:)
Vidékiek, de pósta/futár működik rendesen!
Te pesti vagy?
Szia,

ÓÓ nagyon szépen köszönöm:) repsol69@freemail.hu a címem! Nagyon hasznos lesz!

Ui.: Nagyon összetartó közösségnek tűntök facebook nyelven nagy Like nektek:)
Szia,

Köszi a kontaktokat, élek is majd vele:) Pestiek amugy? Ha nem sem baj max postán megoldjuk! Képeket persze rakok fel majd, most egyenlőre úgy tűnik hogy csak dugó kell, azért nem ment nem akarom részletezni hogy nézett ki benne:D De érdekes a hengert nem bántotta! És igen valószínű hogy nem 97es Mivel DGM a váz típusa, ez pedig 94előtre utal!

Megy a gép az "új" kipuval?
Most vergődtem haza az erdőböl defektes hátsóval!
valami barom otthagyott egy 50-es szöget
Szia!

mondj egy emailcímet és küldöm a robbantott ábrákat, am6- hoz.
Szia! rakjál fel róla képet , mert nem biztos hogy 97-es és akkor látszik rajta hogy milyen blokk van benne! bontott alkatrészeket pedig szacsomotortól 06302692998, Kukoda Attilától 06304906559 tudsz venni! Már párszor vásároltam tőlük, korrektek, ezért ajánlom őket!
Sziasztok,

Teljesen új vagyok a fórumon, és aprilia tulajdonosok közt is:) Szerencsémre fillérekért jutottam hozza egy 1997es 50es RX-hez! Szeretnék segítséget kérni tőletek alkatrészellátás ügyben, illetve honnan tudom meg mien típusú blokk van a motorban, illetve gondolom motorszám alapján:) De azt hol találom!? Aztán, van egy olyan kérdés is hogy most szétkaptam, elvileg úgy vettem hogy teljesen rossz és semmit nem lehet csinálni vele, de ehhez képest úgy tűnik hogy egy tmítésszett és új dugó elég bele! Természetesen szeretném minnél olcsóbban megcsinálni(ki nem)! A kérdés arra vonatkozna hogy ha a hajtókar lötyög oldalra 2mm ert fel-le 0,5mm-ert az mennyire lehet rosz?:D A főtengely gyönyörűen mozog!

Ha esetleg valakinek van service manual, robbantott rajz illetve bármien dokumentáció kérem szóljon!

Illetve a blokk rendbehozatalán kívűl is szükségem lene pár alkatrészre, mégpedig ami biztis hátsó lámpa kompletten, oldalsó idomok szintén hátra, meg még pár kis vacak, ha valakinek vannak ilyen bontott alkatrészei az is kérem szóljon, elboltoljuk:)

Bocsi a sok kérdésért, de fontos nekem, megpróbáltam végigolvasni a fórumot de sajna nincs rá 2 napom:)

Válaszokat és segítséget előre is nagyon köszönöm,