Jajj, most nézem az milyen... Az nem jó nekem, az kűvülről ilyen rámenős, nekem meg olyan gumi csonkom van, amibe bele kell "cuppantani" :D
Sajna az nem lesz jó nekem! :S
Huh, az lehet érdekelne! Köszi a segítséget! Írj rám egy mailt légyszíves az árral, meg a részletekkel együtt. Esetleg fénykép is érdekelne... Vagy akár ide is tölthetnéd.
Köszi!
Hali!
Beta fórumot nem találtam ezért ide írok ha nem gáz.
Tudtok erről vmi infót?Asszongyák h beta rr 50.
1997-es.
Milyen blokkja van?Mina Am6?
6 seb.12-es delorto.Ducati Energia gyujtás.
köszi az infót.de létezik az hogy a kuplung félig olajban járjon?szerintem irreálisan sok az az olajmennyiség:S na meg az hogy mi a fenétől fujja az olajat a kis túlfojón?
Van egy minarelli AM blokkom.Az ahhoz való karburátoromhoz pedig nincs sem súber, sem s.-henger, sem pedig a súberfedél. Nincs valakinek ez? Vagy esetleg egy karburátor ehhez a motorhoz? Elég sürgős lenne.
sziasztok van egy aprilia rx 50 es motorkerekparom es felszeretenem tuningolni vagyis nagyobb blokot rakni ra . na es azt szeretenem megkerdezni toletek erdemede foglalkozni vele en egy 12 5 os blokot szeretnek bele szerelni
Sziasztok AM6 os blokkon pontosan hogy néz ki a kuplung bovden ház beakasztója hiányzik az enyémről egy fotót megköszönnék ! :) És amúgy nincs gyújtásom a gépen hogyan lehet ellenőrizni ? Annyit tudok hogy 4 kábeljön fel (piros,fehér,zöld,sárga) tudja valaki mi micsoda és hogy próbálhatom le ? előre is köszi !
Sajna az nem lesz jó nekem! :S
Köszi!
Beta fórumot nem találtam ezért ide írok ha nem gáz.
Tudtok erről vmi infót?Asszongyák h beta rr 50.
1997-es.
Milyen blokkja van?Mina Am6?
6 seb.12-es delorto.Ducati Energia gyujtás.
dokumentumokat? Szerelési, elektromos.Csak a 125-höz találok.
Üdv: jozo
szacsomotor@freemail.hu
nekem aprilia rx 1999-2000 2 közül valamelyik évjáratú km kihajtás kellene tud valaki valahonan?