Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

A motoromon egy 12- es dellortó karbi volt és most kicserélte egy nagydobra, egy dellorto 16- os ra. Mekkora főfúvókát használjak?

Köszi!
szerintem befog kopni 1 pár kör után és utána már nem fog
milyen betétet vettél? márka?
Szia!

Ezzel a problémával én is sokat szenvedtem egy robogónál,
mikor fékeztem az egész utca engem nézet mert annyira visított.
(a tárcsád mennyire kopott, vállas. valami a fékbetét keménységével lehet) Én ezt csináltam vele és sokkal jobb, halkabb lett. A fékbetétnek letörtem a két oldalát, alsót és a felsőt 45- fokban, aztán a betétnek azt a felületét ahol fog, na abba belevágtam egy kicsit, nem túl mélyen egy pár helyen vasfűrésszel.
És nem árt az sem mikor beteszed a betétet a helyére, akkor bekened egy pici zsírral azt a felületet ahol a betét jár.
A betétnek azt a részét az oldalát ahol felfekszik a féknyeregbe.
A legjobb állítólag ide a réztartalmú zsír.
Biztos vannak még tippek, trükkök erre a problémára.
Vettem új első és hátsó fékbetétet. Az elsőnek nincs hangja, viszont a hátsó csikorog. Mitől lehet ez?
hello
valakinek első 17' es felnie van? (jobb lenne inkább gumi nélkül)
Nekem sima gyári Arrow rendszerem van, igazságszerint 2-3éve foglalkoztam a témával többet azóta rájöttem h felesleges idö pazarlás meg pénzkidobás az egész azért a fél lóvakért, ien mz szimó régebbi tipusoknál azé sokat segít, de most kis már alap gyári "tuningos" cross enduroknál nemsok, itt a 70-80as henger, fúvóka, karbi, lánckerék csere, aktívabb gyújtás..az ami lényeges teljesítmény növekedést mutat. de inkább spórolás és nagyobb ujabb moci a jó :D
helo
van eladó cross gumim nekem 70-es aprilia rx-en volt
a hátsó majdnem új olyan 95%-os lehet vab elsö is az olyan 80 %-os lehet
akit lrdekel irjon és küldök képet
bohner94@citromail.hu
Szia!
Nagyon igazad van abban amit mondasz, a kipufogónak lelke van!
Áruld el Neked milyen kipufogód van.

Nem értem.
Nagyon sok rx- en láttam azt, hogy a gyári rezonátorhoz feltesznek egy (sport dobot) üveggyapotos átmenődobot, azzal a tudattal élve, hogy ezáltal kevesebb lesz a fojtás és így jobban megy majd a motor. Nálam ez nem jött össze mert csak rosszabbul megy tőle. Azt értem ha van egy márkás sportrendszer, rezonátor és a hozzá tartozó üveggyapotos átmenődob, amit szakemberek számoltak ki, pontosan megtervezték és megépítették, akkor annak jónak kell lennie. Nem értek a kipufogókhoz csak a különbséget tudom megállapítani a két dob között ugyan azzal a gyári rezonátorral. Azt is szokták mondani a rezonátorban van a lényeg a többi csak a hangtompítás. Az én rx-mnél gyárilag a rezonátor után van a furulyás végdob, akkor lehet a rezonátor ahhoz van kiszámolva.
Az is lehet, hogy hülyeségeket beszélek mert fogalmam sincs a kipufogó működéséről.
Hali, 2t motornak az élete a folytás, mint ezt tapasztalod is, a rezó is 1 bizonyos fokú folytás aminek hatására olyan nemü gázlengések alakulnak ki a kipuban h elösegíti az öblítést és szó szerint kiszívja az elhasznált anyagot, bizonyos fordulaton persze, a furujának is pont ezért van hozzá köze, me ha megnézed leveszed a dobot akk semmi folytás és sehova nemfog menni :) hamár rezót akarsz csinálni komolyanban utánnakell nézni mert elég bonyolult kiszámolni h mégis mien konfúzor-diffúzor alakot hosszt és átméröt kell a pont aktuális motorhoz...szó szerint ezek éltetik szinte a 2T-ket :D lehet nincs igazam de én így tudom :D ha hülyeséget írtam majd leosztotok
Valakit nem érdekel eladó 80-as airsal henger am6-ra? (20ezer irányár)
szia
A krossz gumikat külön nem adod el és ha igen mennyiért?
Szia!

Értem amit mondasz, hogy nincs benne nyomaték.

Mért van ez?
A furulyás végdobbal megy a motorom mint a fene, de a sima üveggyapotos átmenő dobbal semmit, gyenge és nem is forog ki rendesen. Elméletileg az átmenő dobbal jobban kellene mennie mert kisebb a fojtás?
esetleg nekem van szettem hozzá hátsó fogaskerék nélkül, viszont van féktárcsa meg krosszgumi rajta, de csak párba adom, és csak akkor ha valaki nagyon jó pénzt ad érte.
sziasztok.van 1 rx50es sógorjelöltemnek.az vele a baj hogy a blokkon a kihajtás felett van 1 kis szuszogó.abból ömlik az olaj:S ez a jelenség mitől lehet? azhittük a szimering szar de kicseréltük és ugyanaz a probléma:S ha vakali tudna választ a problémára,annak nagyon szépen megköszönném.ja a minarelli am5ös blokkról van szó.üdv
2T az felül megy alul nem
Nincs valakinek 2002 es RX hez egy eladó hátsó felnije?
Sziasztok!
Már írtam, hogy kipufogó építésbe kezdtem.
Az első rezonátoron nem változtattam csak kétféle végdobot próbáltam ki hozzá. Az első volt az átmenő dob körben üveggyapottal és volt a második dob a furulyás. Érdekes módon a furulyás végdobbal megy a motorom a legjobban. Na ezt most nem értem? Nem az átmenő dobbal kellene jobban mennie a motornak mivel kevesebb a fojtás? Vagy ezek szerint kell a motornak a fojtás? Mért van ez a jelenség? A furulyás végdobbal sokkal erősebb lesz a motor és felül is megy mit a fene.
A gyári rezóhoz milyen végdobot használtok?
teljesen normális...2T picit viszadolgozik..
Az baj hogyha a karbi köpköd egy kis benzint a légszűrőbe?
Írja is, hogy szétvágta aztán majd össze kell hegeszteni.
Hogy szedted le a rezó végét? Levágtad?
Így néz ki a hátsó dob.
Egy gagyi drót köteg volt beletömve de én kicseréltem üveggyapotra.
Az a baja az egésznek, hogy szét kell vágni, utána össze kell hegeszteni ha az ember gyapotot akar benne cserélni.
A komolyabb dobokon szét lehet csavarozni.
Heló! Lenne egy kérdésem gábor94 motorján láttam hogy az oldalidomba rácsok vannak. Elmondaná valaki hogy azt hogy lehet és hogy célszerű odavarázsolni?
Sziasztok
Keresek az RX emhez 98as évjárat berúgókart, gázkart, visszapillantót és baloldali hátsó idomot. Ha valakinek lenne jó áron az hívjon: 06202253454 vagy msn balassa.imi@hotmail.com