Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Aprilis sx tudtommal derbi blokkos.
Sziasztok! rx 50-hez keresek hátsó láncfogaskereket! A motor a képen van! Szerintem kicsi az átmérője
Sziasztok , lenne egy kérdésem Beta rr50 2007es úgy tudom AM6 blokkos mint az sx, igaz ez? ill az hogy AM6nak vannak e betegségei.. természetesen nem a kopó alaktrészekre gondolok. köszi előre is! széles utat!
Sziasztok!

Igen ez így néz ki belül. Nem igazán látok értelmét annak, hogy ilyeneket tesznek bele egy rezonátorba. Gondolom az a hosszú cső a fojtás és az a valami benne lehet a katalizátor.
A végdobban nincs semmi az egy egyszerű pergolát cső körben (üveggyapot helyett) dróttal megtömve.

A régi kipufogómnak a végdobja egészen más volt, abbak olyan furuják voltak mint a simóéban. Én azt jobban szeretem mert alul kicsit erősebb tőle a motor.
az szép... Jó nagy egy fos! Minek rá a rezó? Hamár ennyire ki van kerülve. Mekkora parasztvakítás...
Sziasztok! Eladó egy 2000es évjáratú Aprilia Rx. Képet kérésre küldök vagy teszek fel.A motor motorikussan tökéletes külső esztétikai hiábi vannak. Most kezdeném az autós jogsit ezért adnám el, és sürögössen kéne a pénz ezért ennyi az ára azaz 120.000 forint.
Hali nincs valakinek valami normális, mégis viszonylag olcsó endurós fejidomja? Igazából egy Rieju rr-re kellene. Lehetőleg narancssárga, de fekete és fehér is elmegy. Nagyon sürgős lenne, úgyhogy minden megoldás érdekel! Előre is köszönet az esetleges segítséget!
A rezó lemaradt
Mindegyik gyári így néz ki belül?
Uhhh ez ennyire le van fojtva gyárilag?
Képek.
Elvileg 420 -as. De rá kéne legyen írva a láncra.
Helo!van egy am6-os blokkom rx-ben van rajt egy malossi hengerszett
a henger furata 47mm nekem kellene bele egy dugattu szett
és a gyári 2 gyürüs volt
hol tudok hozzá venni?aki tud az minél elöbb irjon!
email:bohner94@citromail.hu
Szia! Elcserélted már a kipufogódat gyárira?
Nagyvas.hu-n nézz utána! Ott megtalálod
megtudjátok nekem mindani h mien lánckell kisrxre? mmint 415,420,428,520,530, mert néztem de csak annyi van h 1,6'
www.nagyvas.hu -ról rendeltem én is. Nagyon olcsók, korrektek, gyorsak. Nekem 13-as fogaskerék volt az MX-emben, de eléggé nehézkesen gyorsult. Most a gyári van benne 10-es, óra szerint 80at megy (ami GPS-szel 70). Ha 13-asat teszel bele, akkor kb 90-et fog menni óra szerint, és nem lesz olyan jó a gyorsulása, viszont kíméled a motort, mert nem pörgeted szét :)
8000-ért van nekem komplett, ha kell küldök képet
Sziasztok. Nem tudja nekem valaki megmondani, hogy hol tudok 2010-es sx-hez 13 -as fogaskereket venni, és egyáltalán mennyit dob a végén? Most 70 a vége jó hátszéllel, de a blokkban még rengeteg erő marad.
A kép, az ár rendben.
tehát akkor ez egy könnyített sport kuplung lamella, ami valószínüleg pollini. és szinte zsír új. a márkát megtudod mondani biztosra? 7 ezerbe megtudunk alkudni? képet tudsz?
Igen. Én 12-ért vettem ha kell 8-ba odaadom.
Amugy csak ki lett vele próbálva (szinte új).
az nincsen
hali

eladó az MHR hengerem egy hete kapott új B-s dugót ha érdekel valakit :bubiii14@citromail.hu