Sziasztok , lenne egy kérdésem Beta rr50 2007es úgy tudom AM6 blokkos mint az sx, igaz ez? ill az hogy AM6nak vannak e betegségei.. természetesen nem a kopó alaktrészekre gondolok. köszi előre is! széles utat!
Igen ez így néz ki belül. Nem igazán látok értelmét annak, hogy ilyeneket tesznek bele egy rezonátorba. Gondolom az a hosszú cső a fojtás és az a valami benne lehet a katalizátor.
A végdobban nincs semmi az egy egyszerű pergolát cső körben (üveggyapot helyett) dróttal megtömve.
A régi kipufogómnak a végdobja egészen más volt, abbak olyan furuják voltak mint a simóéban. Én azt jobban szeretem mert alul kicsit erősebb tőle a motor.
Sziasztok! Eladó egy 2000es évjáratú Aprilia Rx. Képet kérésre küldök vagy teszek fel.A motor motorikussan tökéletes külső esztétikai hiábi vannak. Most kezdeném az autós jogsit ezért adnám el, és sürögössen kéne a pénz ezért ennyi az ára azaz 120.000 forint.
Hali nincs valakinek valami normális, mégis viszonylag olcsó endurós fejidomja? Igazából egy Rieju rr-re kellene. Lehetőleg narancssárga, de fekete és fehér is elmegy. Nagyon sürgős lenne, úgyhogy minden megoldás érdekel! Előre is köszönet az esetleges segítséget!
Helo!van egy am6-os blokkom rx-ben van rajt egy malossi hengerszett
a henger furata 47mm nekem kellene bele egy dugattu szett
és a gyári 2 gyürüs volt
hol tudok hozzá venni?aki tud az minél elöbb irjon!
email:bohner94@citromail.hu
www.nagyvas.hu -ról rendeltem én is. Nagyon olcsók, korrektek, gyorsak. Nekem 13-as fogaskerék volt az MX-emben, de eléggé nehézkesen gyorsult. Most a gyári van benne 10-es, óra szerint 80at megy (ami GPS-szel 70). Ha 13-asat teszel bele, akkor kb 90-et fog menni óra szerint, és nem lesz olyan jó a gyorsulása, viszont kíméled a motort, mert nem pörgeted szét :)
Sziasztok. Nem tudja nekem valaki megmondani, hogy hol tudok 2010-es sx-hez 13 -as fogaskereket venni, és egyáltalán mennyit dob a végén? Most 70 a vége jó hátszéllel, de a blokkban még rengeteg erő marad.
tehát akkor ez egy könnyített sport kuplung lamella, ami valószínüleg pollini. és szinte zsír új. a márkát megtudod mondani biztosra? 7 ezerbe megtudunk alkudni? képet tudsz?
Igen ez így néz ki belül. Nem igazán látok értelmét annak, hogy ilyeneket tesznek bele egy rezonátorba. Gondolom az a hosszú cső a fojtás és az a valami benne lehet a katalizátor.
A végdobban nincs semmi az egy egyszerű pergolát cső körben (üveggyapot helyett) dróttal megtömve.
A régi kipufogómnak a végdobja egészen más volt, abbak olyan furuják voltak mint a simóéban. Én azt jobban szeretem mert alul kicsit erősebb tőle a motor.
a henger furata 47mm nekem kellene bele egy dugattu szett
és a gyári 2 gyürüs volt
hol tudok hozzá venni?aki tud az minél elöbb irjon!
email:bohner94@citromail.hu
Amugy csak ki lett vele próbálva (szinte új).
eladó az MHR hengerem egy hete kapott új B-s dugót ha érdekel valakit :bubiii14@citromail.hu