Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy yami dt 50r-nek van 12le a fogyasztás meg sok mindentől függ.
Az a 12 lóerő szerintem jó , ha 8-9le !
7 litert meg nem szabadna 50-es motornak bevernie, a 125-ös mocik kajálnak annyit. . .
De itt nem tudom részletesen leírni mert akkor kiakasztanám a topicot Vegyél fel MSN-re és ott részletesebben leírom: MSN: mester87@hotmail.hu
Hát mire figyelj oda? Kicsit szeretnek lódítani pl: motor végsebessége 140km/h. Alaposan nézd meg a motort, hogy minden passzol-e vagy sem. Ha olyan a motor, hogy pl: kopott gumi, szar lánc stb stb, és cserélni kéne 1-2 dolgot. Akkor viszonyíts, hogy tényleg megéri mind ez 160.000,-? Mindenképpen vigyél magaddal egy olyan embert aki már régóta motorozik vagy ért a motorokhoz én pl: legelső motor vásárlásomnál 13 évesen egy szerelőt vittem magammal persze az eladó ezt nem tudta Nagyjából ennyi...
Szerintem az Aprilia RX 50 a világ legjobb és egyben legerősebb 50ccm-es enduroja. Persze, 2005-alatt érdemes RX-et venni. Mert 2007 fölött az Aprilia abba hagyta a hard-enduro, enduro gyártását és az RX széria is áttért a Supermotorok világába. 12LE motor am6 blokk van benne. Fogyasztását kicsit sokaltam. 7l/100km ez kb. annyi mint egy 250 2t cross. De közre játszott azis, hogy fel volt furatva. Olcsón találsz hozzá alkatrészt mivel elterjedt nagyon egy motor. Yamaha DT-nél erősebb, legalábbis tapasztalataim szerint.. De ez tény. Remélem tudtam segíteni
Hello keresek berugókart. akinek van az írjon e-mailt.
előre is köszi
belarus1525@gmail.com
azért kösz.
Köszi de annyiért nem veszem le a motorról.Esetleg egy 20-as Mikuni karbim van.
így látatlanba 7e !? szeretnék majd képeket ha megoldható.
Sziaztok! Arra kérnélek titeket hogy mondjátok el tapasztalataitokat az aprilia rx50-ről. Például ezekre gondoltam hogy: mire figyeljek vásárlásnál(használt motorrol lenne szó) ,alkatrészek milyen árban vannak hozzá mondjuk a yamaha dt 50-el összehasonlítva, hol lehet őket beszerezni? Rossz tulajdonságaira is kiváncsi lennék, ha vannak ilyenjei.
Valamint erről a motorról kérnék tőletek véleményt:http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rx_50-4716
265Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok! nem tudja valaki,hogy hol lehet venni hátsó fék féknyergébe gumikarmantyút,mert szivárog az olaj.CPI sx 50-es hez kéne,de lehet jó bele aprilia karmantyú is.Még nem szedtem szét,majd lemérem mekkrora. köszi
fesszabályzód van?
Azt hallatom hogy az Aprilia elektronikája nem jó semmire ez igaz lehet?
Sziasztok kérdésem lenne hogy a hengerfejben a höfok jelado hol jelzi a vizhömérsékletet?
eladó aprilia rx alkatrészek:első villa,első kerék,fék,tank,ülés,központi teleszkop,hátsó fék,kábelköteg,bontott am 3-as és 6-os blokk,gyujtás,tárcsák(uj és használt)h.lánckerék(új 45fogas)
szacsomotor@freemail.hu
a váltóról a képek
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy aprilia rs 125 re kéne 150/60 gumi , használt legfökép ... SOSbe kéne egyik ismerösnek csak hogy mire számithat mennyibe van itt valakinek?!
Hali motorosok.! Sürgősen VENNÉK Aprilia RX motoromra hátsó 18, as felnit.! akinek esetleg van eladó ilyesmi felnie az irjon vissza avagy e-mail: kacsusz13@freemail.hu
köszönet sziasztok!
heló! lenne egy kis gondom! légyszí nézzétek meg a
vidit!:S
Hello valaki megtudná mondani rx 50 -be van e gyárilag folytás vagy valami tippet tudtok adni házilag mivel lehet egy kicsit fel pöckölni
gyjoco21@gmail.com e-mail és msn is egyben holnap küldöm a képet
Huu hát nem tudom 8ezerbe láttam neten de a legföbb kérdés hogy menyire van jó állapotba ?! mert hogy nehogy valami kis baja is legyen mert amugy beszélhetünk hogy mennyit kérsz és ienek :)
Nekem van,mennyit adnál érte?