sport légszűrővel használtam úgy biztosan befért.menni jobban ment 80cc henger+ ez a karbi kombinációval.mint a 80cc henger+gyári 14-es dellortó kombinációval.a fogyasztás nekem fél literrel lett nagyobb.
A tű pozició a részterhelés tartománynál számít (ahogy írtad is "középgáz", bár ez azért nem pontos meghatározás), persze kihathat felfele. Most viszonylag meleg van, melegben dúsabbnak kéne tűnnie a motornak. Ha hidegebb időkben jó volt, és most dúsulnia kellene, ennek ellenére kevesel, akkor falschlevegők után kutatnék, gyújtásoldali szimering, a létező legapróbb repedés a karbiösszekötőnél és hasonlók.
Már nincs benne szimering, de belerakunk akkor főfúvókát, hogy teligázon még menjen, az nem megoldás.
Most egy 70- es főfúvóka van benne és olyan mintha keveset kapna. Ha a tűt lejeb teszem akkor a motor gyenge és elég nehéz vele elindulni, ha pedig felűre teszem a tűt akkor megy mint a fene, csak közép gázig kicsit darál, dadog.
Amit a gyári könyve ír, ha minden gyári.
Egyébként meg amekkorát kér. Senki nem fogja távgyógyításból mgmondani neked. Ha azt állítja, hogy igen, akkor hazudik.
Tudtok nekem mondani egy frankó karbi beállítást.
Dellorto PHBN-12
Milyen főfúvókát használjak, hová tegyem a tűt és hová tekerjem a benzin levegő csavart.
A motor AM6- os, 50- köbcentis.
Sziasztok!Legyen szíves valki segíteni nekem,mégpedig hozzám került egy Aprilia RX 50,metrakit 50-es vashenger van rajta,de indulás az nagyon nehézkes neki.Ami viszont érdekelne,hogy fordulaton nagyon jól megy de 9500 körül nem engedi tovább a fordulatot és 6.-ban is 90-nél mintha szabályozna mert nem megy tovább de menne.Ezekenél tilt az elektronika?Amennyiben igen hol tudnék venni?
Köszönöm aki segít!
llaszlo26@citromail.hu címre is írhat aki segíteni tudna.
Illetve befért oda a karbi rendesen?
Már nincs benne szimering, de belerakunk akkor főfúvókát, hogy teligázon még menjen, az nem megoldás.
Most egy 70- es főfúvóka van benne és olyan mintha keveset kapna. Ha a tűt lejeb teszem akkor a motor gyenge és elég nehéz vele elindulni, ha pedig felűre teszem a tűt akkor megy mint a fene, csak közép gázig kicsit darál, dadog.
Egyébként meg amekkorát kér. Senki nem fogja távgyógyításból mgmondani neked. Ha azt állítja, hogy igen, akkor hazudik.
Tudtok nekem mondani egy frankó karbi beállítást.
Dellorto PHBN-12
Milyen főfúvókát használjak, hová tegyem a tűt és hová tekerjem a benzin levegő csavart.
A motor AM6- os, 50- köbcentis.
Köszönöm!
Köszönöm aki segít!
llaszlo26@citromail.hu címre is írhat aki segíteni tudna.