Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huntiger 10.Olvasd az üzimet,vagy adj elérhetőséget.
hali. Megvan a kipu,ill.van egy gyári 12-14-es sha karbicsek is.Ha érdekel akkor a 70/5008104 számon elérsz.
Tudsz feltenni róla képet, hogy lássam milyen állapotban van?
helló! a központi teló érdekelne ha megvan még....
ÜDV! rx 50-hez szinte minden van bontva!csak telefonon hívj!06304906559
sport légszűrővel használtam úgy biztosan befért.menni jobban ment 80cc henger+ ez a karbi kombinációval.mint a 80cc henger+gyári 14-es dellortó kombinációval.a fogyasztás nekem fél literrel lett nagyobb.
fogyasztás , menetteljesítmények milyenek voltak vele?
Illetve befért oda a karbi rendesen?
minarelli am6 blokkon volt.80cc dr hengerrel használtam
szarvas,békésmegye
milyen motoron volt? cm3?
Hello! érdekelne a központi teleszkóp az rx-re.. helyileg merre található? előre is köszi :)
eladó 26-os dellorto csonkal együtt.9000ft
valaki tudna nekem az 50 es rx emhez jó áron jó kipufog rendszert? (jobb oldali)
igen a jobbos 50 es kipura.
Hali. Nyugodtan üzletelj vele.Megbízható korrekt.tapasztalatból mondom.
Hali. A minarelli blokkos yamaha kipura gondoltál?
A tű pozició a részterhelés tartománynál számít (ahogy írtad is "középgáz", bár ez azért nem pontos meghatározás), persze kihathat felfele. Most viszonylag meleg van, melegben dúsabbnak kéne tűnnie a motornak. Ha hidegebb időkben jó volt, és most dúsulnia kellene, ennek ellenére kevesel, akkor falschlevegők után kutatnék, gyújtásoldali szimering, a létező legapróbb repedés a karbiösszekötőnél és hasonlók.
Már nincs benne szimering, de belerakunk akkor főfúvókát, hogy teligázon még menjen, az nem megoldás.
Szia!

Most egy 70- es főfúvóka van benne és olyan mintha keveset kapna. Ha a tűt lejeb teszem akkor a motor gyenge és elég nehéz vele elindulni, ha pedig felűre teszem a tűt akkor megy mint a fene, csak közép gázig kicsit darál, dadog.
Amit a gyári könyve ír, ha minden gyári.
Egyébként meg amekkorát kér. Senki nem fogja távgyógyításból mgmondani neked. Ha azt állítja, hogy igen, akkor hazudik.
Sziasztok!

Tudtok nekem mondani egy frankó karbi beállítást.
Dellorto PHBN-12
Milyen főfúvókát használjak, hová tegyem a tűt és hová tekerjem a benzin levegő csavart.
A motor AM6- os, 50- köbcentis.

Köszönöm!
70es hengert.
1 hónapja onnan vettem az RX-emet. Nem rossz hely, de van jobb is. Mit vennél?
Kunhegyes motors-ról tapasztalatokat tudtok mondani? Megbízható, korrekt?
Sziasztok!Legyen szíves valki segíteni nekem,mégpedig hozzám került egy Aprilia RX 50,metrakit 50-es vashenger van rajta,de indulás az nagyon nehézkes neki.Ami viszont érdekelne,hogy fordulaton nagyon jól megy de 9500 körül nem engedi tovább a fordulatot és 6.-ban is 90-nél mintha szabályozna mert nem megy tovább de menne.Ezekenél tilt az elektronika?Amennyiben igen hol tudnék venni?

Köszönöm aki segít!
llaszlo26@citromail.hu címre is írhat aki segíteni tudna.
Milyen olajat használsz ?