Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia érdekelne minden féle képp csak semmi adat-címed nem látom ahol tudnék irni :S...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

így oldd meg, én is vettem és tökéletes, ez a legolcsóbb megoldás
Van komplett váltóm, ha érdekel írj
Hello sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy am5 ös blokkhoz kéne nekem váltó ... kitudna nekem ebben segíteni ?
hello valaki nem tud aprilia rx 50 hez karbicsonkot és valami nagyobb karbit rá am6 blokkos
Sziasztok!

Keresek tank idomokat,motorhispánia furiára.
Kérem,aki tud segítsen!
Köszönöm!
Hali nekem van 32 000ért viheted! ha érdekel elérhetőség az adatlapomon!
szacsomotor@freemail.hu
Szertnénk kérni, a címet hova juttasam el?
Üdv. valaki nem tud jó áron 17.5 karburátort rx 50 be (AM 6 os blokk)? fontos.
mielőtt bármi félre értés lenne most egy gyári kipufogó rendszerről beszélünk. ? ami dt n volt. ?
érdekelne pár alkatrész ha megvan még akkor írj és hívlak
előre is kösz
valaki nem tud valami tuning oldalt ahol van rx hez tuning alkatrész? Nagyobb láncszettet nem lehet rá valahogy rakni ?(már 2 év alatt 4 szettet cseréltem ) valaki nem tud jó áron hátsó sárvédőt az se baj ha törött csak a felfogatás lenne szükséges
apriliához nincs valami bontó magyarországon?
Előre is köszönöm válaszotokat
Széles utat olcsó benzint!
A márkája amivel a gyár kiadja.Eedeti gyári,a márkájáról dunsztom sincs.De majd a képekről meglátod.
huntiger 10. Ha AM blokkos a géped,akkor igen.A képet meg igyexszem megoldani,de valszeg,csak szerdán lesz meg,mert holnap estig nekem dologidő vagyon:-)
a márkája a kipufogónak ? nem tudom személyesen megnézni mert Balatoni vagyok tehát a kép ha megoldható légyszíves. ha egy 50 es dt n volt akkor valószínűleg rendesen fog műkődni az én rx 50 en emen amin gyári blokk van. ?!
huntiger 10.Tehát a kipu egy 2004 es kiadásu yamaha dt50-esen volt.A kipu teljesen ép,horpadás és sérüésmentes.Télen ki lett tisztítva,de ezt egy kétüteműnél évenként illik megtenni.Az ára szerintem baráti 5000 pénz.Képet jelenleg nem tudok felrakni,de ha gondolod akkor megoldom.Debrecenben található.Ha a közelben lax akkor személyesen is megnézheted,de garantálom a sérülésmentességet.Am blokkon volt,jobbos elvezetésű.A mult hónapban csináltattam egy hangolt rezót,ezért vált eladóvá.Van egy gyári 12-14 sha karburátor is.nagyjából ennyi.további szép estét.
üdv. mielőtt felhívnálakpár kérdést ha szabad. mennyi? képet tudsz? és eddig min volt használva?
Hello.
Aprilia Rx 50hez keresek matricaszettet.
Kb mennyibe lenne?
A képhez hasonlót szeretnék !
posta megoldható ,12eft
A központi teleszkó ha még megvan érdekelne, és mennyiért van?
Szükségünk lenne a központi teleszkópra, de nagyon messze lakunk. Van lehetőség postán elküldeni? És az ára is érdekelne.

Köszönöm!
Sziasztok segitséget szeretnék kérni
aprilia rx van és szétment a benzincsapban a gumi.Lehet bele kapnivalahol vagy uj benzincsap kell?
Új berúgókar AM és RV blokkokra 4500ft/db áron

orozoli2002@yahoo.com

30/435-1769
Üdv! Valakinek apriliás pohár? Ajándéknak, vagy sajátnak... Azt is rá tudom írni, hogy SX vagy RX vagy neveket is! AMi kell!