Sziasztok
van egy Aprilia rx -em :
70-es athena sport henger 1 gyűrűs dugattyúval,19-es delorto karburátorral amiben 90-es főfúvóka van.Veszi a fordulatot ,alapjárat van nem ingadozik,fuladni se fullad.
Problémám:nagyon füstöl amikor gázt húzok (alapjáraton nem)(35-ös keveréket használok)
sok kaját kap ? ideális a főfúvóka ehez az összeállításhoz ?
Van eladó Aprilia RX első kerekem gumi nélkül! Szerintem Aprilia RX 50-re mehet fel, mert 125-öshöz vettem de annak a tengelye nem ment bele mert nagyobb volt. Tehát a csapágy belső átmérője ahova a tengely belemegy 15mm. A felni és a kerékagy sérülésmentes, nincsen rajta repedés.Postát állom! Akit érdekel írjon!
Eladó SX/RX/MX-hez 420-as lánchoz JT gyártmányú első fogaskerék 11 fogas (kb 10km-t mentem vele). Sokkal jobban gyorsult vele a motor, végre kicsit kevesebbet megy (nekem 80km/h, alap gyári motor, no tuning).
Ár: 1800Ft
üdv! Szeretném a segítségeteket kérni, először is h azt szeretném megtudni hogy hány gyűrűs a dugattyú illetve hogy ahengerbe mekkora nyomásnak kéne lenni? Jelenleg 6 bar az enyémben :S Pls segítsetek.
hali.Igen van rajta olajcsonk,egyébként egy 2004-es kiadású gépből vettem ki.Egyáltalán nincs széttekerve,szinte új állapotú.ha gondolod a merkava01@citromail.hu-ra adj egy telószámot és akkor részletesebben megbeszélhetünk mindent.Egyébként honnan pötyögsz?Én hajdú-Biharból.
Szia! Első lánckereked van RV blokkra? Nekem 11-es van rajta, de ahhoz hogy menjen 50-et 7000-rel kell forgatni. Nem bánnám, ha ezt le tudnám küzdeni, úgy 5000-re, vagy lejjebb. :D Neked nincs nagyobb lánckereked?! Üdv
UI: Váltókar is érdekelne, meg akkor lehet el is mennék érte és megvenném akár a gyújtásdeklit is.
Szia Igen jól tudod gyárilag sha 12-14-es karbival szerelik.Az ötvenes hengerre nyugodtan feltehetsz egy 17.5 ös dellortót,de és ez a lényeg: Ha csináltatsz egy a meglévő hengeredhez hangolt rezót,akkor az ötvenes nyugodtan bírja a 19.-est.Az enyémen is ez van.ötvenes henger,hangolt rezó 19-es karbi=brutális menetteljesítmény.Ekkor nem kell vacakolni a nagyobb hengerrel,amivel ameddig nincs bukta addig jó.De ha bukta van akkor:1.engedély nélküli vezetés".biztosítás nélküli vezetés 3,rendszám nélküli közlekedés 4,hatóság félrevezetése 5,okirathamisítás.Vagyis elgondolkodtató a nagy henger. további szép napot széles utat,plcsó benyát
Az ott fojtás a könyöknél a rezón? Vagy mi? Nem nagyon tudok eligazodni rajta. Az olasz 125-ös MTX-en láttam hasonlót. Egy kamra a hengerben a kipufogó csonknál, ami egy röpsúllyal vezérelt szelep nyitott. ATAC Gyakorlatilag a power elődje... Ez is akár lehetne olyan, mint egy kamra, de nem zárja el semmi... Akkor ez fojtás?
Esetleg valakinek nincs nagyobb RV blokkja bele, vagy alkatrészek ehhez a típushoz? Mert csak 3 sebis és hogy menjek vele 50-et, ahhoz is forgatni kell... Egy nagyobb váltó jól jönne. Ha valakinek van pontosan ilyen motorja, segíthetne ebben abban....
van egy Aprilia rx -em :
70-es athena sport henger 1 gyűrűs dugattyúval,19-es delorto karburátorral amiben 90-es főfúvóka van.Veszi a fordulatot ,alapjárat van nem ingadozik,fuladni se fullad.
Problémám:nagyon füstöl amikor gázt húzok (alapjáraton nem)(35-ös keveréket használok)
sok kaját kap ? ideális a főfúvóka ehez az összeállításhoz ?
http://kepesmotor.hu/motorblok...
E-mail: boston123@citromail.hu
kicsit látom régi a kiírásod,de most találtam rá.
az érdekelne hogy a kipufogó rendszer megvan e még?
Aprilia sx (2007) -en hol találom az indexrelét!
Előre is köszi!
Ár: 1800Ft
keresek bergókart Aprilia rx 50-hez. akinek esetleg van eladó az szóljon. köszönöm.
UI: Váltókar is érdekelne, meg akkor lehet el is mennék érte és megvenném akár a gyújtásdeklit is.
http://kepesmotor.hu/motorblok...
E-mail: boston123@citromail.hu
Az ott fojtás a könyöknél a rezón? Vagy mi? Nem nagyon tudok eligazodni rajta. Az olasz 125-ös MTX-en láttam hasonlót. Egy kamra a hengerben a kipufogó csonknál, ami egy röpsúllyal vezérelt szelep nyitott. ATAC Gyakorlatilag a power elődje... Ez is akár lehetne olyan, mint egy kamra, de nem zárja el semmi... Akkor ez fojtás?
Esetleg valakinek nincs nagyobb RV blokkja bele, vagy alkatrészek ehhez a típushoz? Mert csak 3 sebis és hogy menjek vele 50-et, ahhoz is forgatni kell... Egy nagyobb váltó jól jönne. Ha valakinek van pontosan ilyen motorja, segíthetne ebben abban....
Keresek AM6 70 ccm komplett hengerszettet.
http://www.kepesmotor.hu/motor...