szerintem ne vegyél rá... Amúgy meg ilyen fólia tudtommal nem létezik szemüveghez. Vegyél egy ufo-cross szemüveget 2hete vettem csak 11.000,- volt. Így néz ki:
Lehet kapni valahol krossz szemüvegre ilyen fóliát, ami különböző színű? Mert nekem a szemüveg plexije átlátszó...
Ha igen, hol találok? Motowell EA1 típusú.
Eladnám Rx-emet Teljesen fel lett újjítva a blokkja 13Km-ert mentem vele összerakás óta.Aki kíváncsi lenne rá nézze meg az adatlapomon a hírdetések között
Lenne még egy bajom, a jobb teleszkóp teljesen jól működik, a bal viszont ellenállás nélkül felnyomható. Szétszedtük, volt benne 3 deci olaj rugó sehol (nemtudom hogy lenni-e kellene-e) de egyáltalán nem rugózik
Heló! vettem egy 50-es 2003-as rx-et. Új alu airsal henger van rajta + arrow sportkipurendszer. Hogy járassam be? mi legyen a max fordulatszám? most egyenlőre különolajzás+egy kis olaj a benzinbe hogy adja neki a kenést. Az lenne még a kérdésem, hogy az ugy vettem meg hogy a jobb első telot csekély ellenállással teljesen bebírom nyomni, nem csillapít semmit. A szimeringek szerintem rosszak benne, mert eléggé ontják az olajat. Arra gondolktam hogy elfolyt belőle az olaj, és ezért csinálja ezt. De ha komolyabb a probléma pls írjátok meg hogy mit kellene csinálnom. köszi
sziasztok lenne nekem olyan bajom,hogy vettünk egy 50/80 rx-et van egy két baja,pl központi telo gyenge,cserélni vagy fel lehet újitani?elsö telo szimeringes azt megoldjuk,baloldali blokkfél repedt szivárog az olaj,kellene baloldali blokkfél,ha tud valaki láncszettet,gyujtás deknit?egyelöre ennyi köszönöm
okkés köszi. Am régebben is csinálta ezt. beleraktam egy másik gyertyát (elöregedett) meg kimostam a szivacsot. nah akkor jó volt. de most megint csinálja. de köszönöm szépen a segítséget.
megint énXDD
színes fólia tuttommal nem létezik, csak másik plexi
:D
Ha igen, hol találok? Motowell EA1 típusú.
Eladnám Rx-emet Teljesen fel lett újjítva a blokkja 13Km-ert mentem vele összerakás óta.Aki kíváncsi lenne rá nézze meg az adatlapomon a hírdetések között
van egy 2003-as RX em és arra lehet tenni hosszabb faridomot vagy csak a gyári van ?
Mi a különbség az 5- illetve a 7- felömlős henger között?
(több felömlő ezért több benzint kap és jobban meg, vagy forgósabb?)
A nikasilos hengert meddig lehet használni?
Hány gyűrű cserét bír ki?
Honnan látom ha már nem használható a nikasilos henger?
Köszönöm!
Ez az összeállítás mennyit érhet:
komplett AM6 blokk
-új csapágyak szimeringek
-malossi tűgörgő
-új kuplunglamellák
-malossi nyitott membrán carbon mebránlapokkal
-hm nyitott szívócsonk-dellort 25 ös karburátor teljesen felújítva
-erősített főtengely
-sportlégszűrő
-6 sebességes
-új hajtóműolaj
-DR evo henger 80 ccm
vegyél motorba való légszűrő szivacsot , meg hozzá légszűrő olajat.