Szia először is ne számíts 100 körül életbe nem fog annyit menni és az elég furcsa, hogy ilyen kicsi a fogaskereked a gyári 14 körül van vége több lesz kb 85 körül fog menni az ennyim megy beállítva 14/53 áttételel verseny lánccal 90-95 + Leo Vince V6 rendszer és eléri azért hamar
nekem most 13 as van
elég jól megy..élvezhetően kilehet húzatni
sztem így 85 körül megyeget..de6.ba nem az igazi
neked gyárival h megy?
bár nekem hátsó lánckerék is cserélve van
heloka nem rég vetem én is egy tanlot + a 2 elemet de viszont az én motorom ujab konstrukcio ezért nem egyezet de el ado mivel hogy feleslege let az ára kompleten 3000 ft a somogyi150@hotmail.com e mail cimen el érsz ha érdekel van meg egy komplet hátso kerék is 5000ft ért
Mx 50-hez milyen fajta sportkipufogót lehet venni? Egyet tudok Leo Vince V6, de ez kicsit drága :) Valami olcsóbb is jöhet, ami hasonlóan néz ki. Köszi
Nekem egy 2010-es sx-em van, amiből már ki lett véve a folytás. Nagyon állatul megy így gyárilag, de ha lehet én szeretném a végsebességét növelni, de csak annyiban hogy a 11-es első fogaskereket cserélném 13-asra. Erről szeretnék tapasztalatokat olvasni, van e már valakinek ilyen, és ha igen, akkor tényleg gyorsul e a vége, és mennyi erőt veszít. Nem akarom tuningolni csak a fogaskereket cserélném. Előre is köszönöm.
Meg tudnád mérni a rugók hosszát?