hali ez így 30ezer ft, ami egy azonnal beépíthető blokk, olajszivattyú és karbi nincsen rajta.
ha előre utalsz akkor 1050ft a posta költség, egyébként Kecskemét mellett lakom.
Egy olyan blokkot keresek ami, am6- os, amin rajta van a henger, hengerfejjel, gyújtásoldali dekni, kuplung dekni, vízkeverő.
Nem kell a fordulat mérőnek a kihajtása, és egyáltalán nem akarok önindítót tenni a motorra.
Ami fontos lenne, hogy motorszám legyen valahol.
Mennyibe kerül a blokk, illetve a szállítást hogyan lehet megoldani. Egy motorblokkot kitudsz nekem postázni?
Van bankszámlád, tudok Neked utalni?
Hello.
Eladó nagyonjó állapotú Aprilia rx-em. 75 ccm-es.
Nyár végénlett felujjítva.
A hirdetést megtaláljátok az adatlapomon az eladó holmik között
Érdeklődni telefonon, e-mailben vagy itt fórumon ;)
heloka sajnálatal közlöm hogy el kel az rx igy a megbeszélt alkat részek tárgytalaná váltak de az uj tulajnakl ajálotam és érdekli öt is azerintem hamarosan keresni fog
Csöcs all! kérdésem lenne. A motoromon úgy vettem észre, hogy kicsit ferde a hátsó kerék, villák. Most gyorsan megfuttatam itt a hón a motort és szerintem nem egy nyomon halad a két kerék mert mintha egy kicsi eltérés lenne köztük. Ez mennyire káros? mármint ezt sürgősen orvosolni kell vagy hagyam úgy ahogy van mert attól még nem húz félre a motor? kösz a válaszokat!
figyu ok6000ft de csak feb végen lene+ rá a kp komojan érdekel de láthato hogy a jucker név alat futo keresésbe bene van a motorom fotoja is mivel hogy elsöleges célom hogy idomokat szerezk e miat tudnám csak februvár -ba ki fizetni az alkatrészeket postán után vételel meg irom amint meg van a kp ha neked is jo
ajánlatokat emailben bohner94@citromail.hu