Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keresek am6-ra 70-es alu hengerszettett
ajánlatokat emailben bohner94@citromail.hu
jelenleg ebben nemtudok segíteni
Szia!

Apróságaid is vannak Rx-hez?
Gondolok itt:
km-óra alá ilyen kis gumibakok, hátsó fékcső tartó müanyag pöcök ülés alatti gumibak, stb?
Hali!

Gilardoni 2 nicasilos aluhenger jó állapotban eladó. Nem lebutított ,fojtott henger!50 ccm (7 felömlő)!
hali ez így 30ezer ft, ami egy azonnal beépíthető blokk, olajszivattyú és karbi nincsen rajta.
ha előre utalsz akkor 1050ft a posta költség, egyébként Kecskemét mellett lakom.

üdv:Zoli
Szia!

Egy olyan blokkot keresek ami, am6- os, amin rajta van a henger, hengerfejjel, gyújtásoldali dekni, kuplung dekni, vízkeverő.
Nem kell a fordulat mérőnek a kihajtása, és egyáltalán nem akarok önindítót tenni a motorra.
Ami fontos lenne, hogy motorszám legyen valahol.

Mennyibe kerül a blokk, illetve a szállítást hogyan lehet megoldani. Egy motorblokkot kitudsz nekem postázni?
Van bankszámlád, tudok Neked utalni?

Köszönöm az információt.
Üdv!

MX-hez keresek első és hátsó pár indexet. Akinek van, írjon légyszi!
Hello.
Eladó nagyonjó állapotú Aprilia rx-em. 75 ccm-es.
Nyár végénlett felujjítva.
A hirdetést megtaláljátok az adatlapomon az eladó holmik között
Érdeklődni telefonon, e-mailben vagy itt fórumon ;)
heloka sajnálatal közlöm hogy el kel az rx igy a megbeszélt alkat részek tárgytalaná váltak de az uj tulajnakl ajálotam és érdekli öt is azerintem hamarosan keresni fog
hali!

showa fordított teló 10ezer ft(komplettan mindennel)

am6 blokk henger nélkül rossz főcivel 20ezer ft
am6 blokk henger nélkül jó főcivel 25 ezer ft
helo. érdekelne km spirál, gyári index meg az első láncvédő burkolat. akinek van jeleze kérem és menyit kérne érte. köszi
Hello, rx 50-hez első telód van? erdekelne és blokk is, henger nélkül.
köszi szépen!
igazából megnéztem sok vidit sok kipuról ami sx 50esen van és leginkább a gianneli tetszett a legjobban

Vki nem tud használtan?!
vagy akármien sportkiput sxre használtan?
Csöcs all! kérdésem lenne. A motoromon úgy vettem észre, hogy kicsit ferde a hátsó kerék, villák. Most gyorsan megfuttatam itt a hón a motort és szerintem nem egy nyomon halad a két kerék mert mintha egy kicsi eltérés lenne köztük. Ez mennyire káros? mármint ezt sürgősen orvosolni kell vagy hagyam úgy ahogy van mert attól még nem húz félre a motor? kösz a válaszokat!
80-as dr vas hengerszett eladó am -es blokkokra hibátlan állapotban
érdeklödni emailben képet tudok küldeni bohner94@citromail.hu
Szia!

Nem ment el?
Megpróbálom mégegyszer.
Sikerült a hűtőt felraknod rendesen? Nem küldted a képet...
Aprilia Rx 50-hez keresek hátsó fékcső rögzítő müanyagot.
Keresek Aprilia SX 50hez sportkipufogó rendszert!
oké köszi a megértésedet keresni foglak mert szükségem van a cucra
majd szólsz ha aktuális
figyu ok6000ft de csak feb végen lene+ rá a kp komojan érdekel de láthato hogy a jucker név alat futo keresésbe bene van a motorom fotoja is mivel hogy elsöleges célom hogy idomokat szerezk e miat tudnám csak februvár -ba ki fizetni az alkatrészeket postán után vételel meg irom amint meg van a kp ha neked is jo
helok menyiért adnág a 2db idomot ?
kecskemét mellett úgyhogy szerintem marad a posta

6ezer ft amiket írtam egyben

az a takaró a h.féknél az mér nincsen meg