Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elado egy rx50 tank a jobbos idommal meg egy pár elsö oldalidom. Ezenkivül van egy komplett rx50 váz nélkül képet jövöhét végén tudok rola,de komplett gianelli kipufrendszer,24es karbi,pollini henger stb van rajta festése nem szép egyben 80eft,csak telefon 06703859600
esélytelen, nem érdemes, ne törd az agyad ezen
volt már közöd normális gyújtáshoz?
figyu az email cimem jucker79@hotmail.com igy könyeben tudunk komunikálni
Feleslegesen megy, az baromság.
h tárcsa féket védö also es felsö kis idomok. az árak meg felelnek a fogaskerék takaro azt egy kicsit sokalom kompleten találj ki egy árt az egész cucért amugy hol laksz mivel hogy el is kéne hozni ha nem laksz debrecenhez tul mesze.
gyújtás oldali dekli 1000ft
csomagtartó 1500ft
láncvédő 1500ft
lánckerék takaró(blokkon) 2500ft

a többit nem értem
ujonan 2600ft ba kerül debrecen kasai ut
heloka menyiért adnád az oldal dekni+ fk védö + csomag tart+ fékt védö t+ lánc védöt? irj
80-as dr hengerhez jó lenne a 19-es karbi?
köszike csak atért kerestelek + mert téged ajálot egy haver mikepércsröl
heloka ha netán van valakinek aprilia rx 50- hez idom szet a 2db tank felöli ,+ a 2 db hátso idom jucker79@hotmail.com ere az email cimre irjatok.csak a foton látot széria érdekel a szin az nem gond.
nincsenek idomjaim
heloka iram neked hogy rx50 van-e idom szeted nagyon fontoslene ha el olvasnád és irnál . kukodaattila-tol várok választ
ajax79@freemail.hu
egy hátsó ledes lámpád véletlenül nincs?
Köszönöm a fáradozásaidat.

Sajnos nem tudom kivenni hogy az enyém is így áll-e.
Ha neked nem megterhelő, küldenék képet a jelenlegi állapotról, megnéznéd nekem, hogy neked is így áll-e?
Olyan ferdének találom az enyém, valahogy hülyén áll.
Feltettem elé azt a rácsot, annak passzol az ívéhez, csak olyan fura.

ha meg adod a mail címed, tolnék át képet.
Köszönöm!
HALI! RV 50-es blokkra 70-es hengerszett 15000ft,AM-es NEM KÍNAI !blokkhoz minden van! komplett DUCATI gyujtás 10000ft 06304906559
heloka az egyik kolégám ajálot téged hogy neked biztos hogy van aprilia rx 50 idomok.ha mégis vanak idomjaid ezen az e mail cimen elérhetö vagyok jucker79@hotmail.com köszi elöreis
neked mekkora gumi van hátul rajta? mert nemtudom hogy mutatna rajta 3.50 - 18 enduró? Most 4.10 - 18 mitas van fent de az csak aszfaltra való.
az első kép alulról készült
ez a max ,amit most tudtam ....
megnézem , hátha odaférek , mert pont most rámoltam be a motorokat
Most épp a hűtő nem akar passzolni a helyére.

Jól látom, hogy alul fogja egy csavar, meg felül egy, és felül ilyen gumikarikában ül?
105mm-es kéne
CSáó!
ha valaki tud leted hátsó lámpát kérm írjon! köszi!