elado egy rx50 tank a jobbos idommal meg egy pár elsö oldalidom. Ezenkivül van egy komplett rx50 váz nélkül képet jövöhét végén tudok rola,de komplett gianelli kipufrendszer,24es karbi,pollini henger stb van rajta festése nem szép egyben 80eft,csak telefon 06703859600
h tárcsa féket védö also es felsö kis idomok. az árak meg felelnek a fogaskerék takaro azt egy kicsit sokalom kompleten találj ki egy árt az egész cucért amugy hol laksz mivel hogy el is kéne hozni ha nem laksz debrecenhez tul mesze.
heloka ha netán van valakinek aprilia rx 50- hez idom szet a 2db tank felöli ,+ a 2 db hátso idom jucker79@hotmail.com ere az email cimre irjatok.csak a foton látot széria érdekel a szin az nem gond.
Sajnos nem tudom kivenni hogy az enyém is így áll-e.
Ha neked nem megterhelő, küldenék képet a jelenlegi állapotról, megnéznéd nekem, hogy neked is így áll-e?
Olyan ferdének találom az enyém, valahogy hülyén áll.
Feltettem elé azt a rácsot, annak passzol az ívéhez, csak olyan fura.
ha meg adod a mail címed, tolnék át képet.
Köszönöm!
heloka az egyik kolégám ajálot téged hogy neked biztos hogy van aprilia rx 50 idomok.ha mégis vanak idomjaid ezen az e mail cimen elérhetö vagyok jucker79@hotmail.com köszi elöreis
volt már közöd normális gyújtáshoz?
csomagtartó 1500ft
láncvédő 1500ft
lánckerék takaró(blokkon) 2500ft
a többit nem értem
Sajnos nem tudom kivenni hogy az enyém is így áll-e.
Ha neked nem megterhelő, küldenék képet a jelenlegi állapotról, megnéznéd nekem, hogy neked is így áll-e?
Olyan ferdének találom az enyém, valahogy hülyén áll.
Feltettem elé azt a rácsot, annak passzol az ívéhez, csak olyan fura.
ha meg adod a mail címed, tolnék át képet.
Köszönöm!
Jól látom, hogy alul fogja egy csavar, meg felül egy, és felül ilyen gumikarikában ül?
ha valaki tud leted hátsó lámpát kérm írjon! köszi!