Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

showa első telóra való telóvédő valakinek?cserébe am gyujtásalaplap+önindítós lendkerék.
Sziasztok!
Aprilia RX 50-s vázhoz lenne szükségem a következőkre:
- Új/Használt kuplungkar ( enyém törött állapotban van, lehetőleg fekete legyen)
-Új/Használt első fékkar (igen el van hajolva most az enyémen , fekete színűt keresek ebből is)
-Komplett benzincsapra lenne szükségem
-Illetve új markolatokra
-4db indexre

email címem: duhcsaladsztg@freemail.hu
Köszönöm szépen!
D. András
Sziasztok!
Supermoto kereke nincs valakinek eladó RX-be?
2500ft-ért van zsír új váltókarom
Szia!

Nem olyan rég vettem Tőled egy blokkot, és keresek hozzá egy váltókart. Mint kiderült a blokk Generic.

Köszönöm!
rv gyujtás alaplap+lendkerék=5000ft
am gyujtás alaplap+lendkerék(önindítós)=6000ft
rs50 kipufogó=7000ft
tel:06209103659
msn:danika94@msn.com
az is lehetséges hogy nem megfelelő fogaskerekek vannak rajta.
Még az is lehet ,hogy túl nagy lánckerék van elöl , vagy túl kicsi hátul és nem bírja a moci szuflával!
Mennyit megy végre?
Szűkítés nemigen van benne mert levan véve a kipu és nemláttam benne! A gyújtás miatt nem pörög fel 3.-ban?
vedd le a kipufogót és nézd meg hogy nincs-e véletlenül benne még a folytás.egy szűkítő gyűrű lessz a folytás.vagy vegyél rá egy másik gyujtástrafót.
most olvastam h a power szelep egy nagy kamu na szóval akk helyesbítek és akk 3.-ban nem forog többet 7 ezernél és h az is mitől lehet?
Szevasztok! Van nállam egy rx 50-es és az a gondom vele h 3.-ban (3 sebeséges) nem nyit ki a power szelep h az hol található benne? Meg kapott új lamellákat a kuplung és eszméletlenűl csúszik, meg 1-esbe fúlra bevan húzva a kar és már menne és h az mitől van? Meg még olyan dúrva h mikor váltok 1-es fel kettőbe húzom neki és csak bőg majd később kezd el húzni! Levettem a deklit, behúztam a kuplungot és alig emel ki, (amin már lehetett mindenen állítottam de szarik bele )de szét is szedtem és látszólag semmi baja Rem tudtok segíteni, köszi :D
hali!

már nincsen meg a spirál
Sziasztok am 6 blokkba a fordulatszámmérö meghajtást keresek hol találok és menni lehet az ára?
köszi
Hello engem lehet érdekelne szted rx-re jó?
Sziasztok én aprilia rx 50-be keresek km/spiált és első féklámpa kapcsolót akinek van az írjon és az árat megbeszéljük!
gergo13579@citromail.hu Lécci ide írjatok köszönöm
Én is az Itálmondótól vettem éppen egy héttel ezelőtt. 400ft darabja
Hali! Nézd meg a gyertyát valószinű, hogy az lessz a gond de volt má rá példa, hogy a kipufogó tömödött el és akkor csinálta ezt.
Malaguti XTM 50-esem nem pörgi ki magát, csak 4800-at forog maximálisan, tudtommal kb. 10.000-t kellene forognia. Segítséget kérnék, mi lehet a gond?
Okozhatja gyertya, vagy máshol keressem a hibát, esetleg a digitális kijelzőm, vagy a fordulatszám jeladója lenne problémás?

Bocsi, hogy ide írtam, de nem kaptam a malaguti fórumon választ és bízom bennetek, hogy tudtok nekem segíteni.
rv gyujtás alaplap+lendkerék=5000ft
am gyujtás alaplap+lendkerék(önindítós)=6000ft
tel:06209103659
msn:danika94@
msn.com
üdv.keresek Motorhispania Furia hűtőt.árban megeggyezünk.
Szia!

Érdeklődnék hogy megvan-e még az RX-ed?Ha gondolod nézd meg az adatlapomon az enyémet RX 50 én benne lennék a cserébe.
Italmondonál is lehet kapni küllőt...
helló-belló Aprilia rx-hez keresek hűtőidomot. Aki tud eladót vagy van neki feleslegben az kérem jelezze... (2000-2005)
Thx Ha küllővel van bajotok van egy Békési ember Csatári Sándor nekem ő csinálta a küllőket nyáron 190Ft /Db áron csinálta anyával együtt azóta is használom hibátlanul (Hátsókerékbe csináltattam) 06-30- 402-58-63 Ő le gyártja ha kell :)