Sztem Co, láng és Tig/Wig eljárás is jó, sima bevont elektródással nempróbálkoznék nagyon kicsit amper kell mert vékony lemez és kilukadna, persze jó szakember azzal is megolja, ha kész tuti ronda lesz de finoman köszörülni majd festeni
ez mind attól függ hogy venni vagy eladni akarod, gondolom venni.
Én egy am6 blokkot 30k-ba adok, egy DR80as hengerszett újonnan 40k, de használtan olyan 10-15k-ért lehet venni, TOP hajtókarszett olyan 12K.
mindenki maga dönti el hogy mennyit szán rá, de azért ne új árában vedd meg.
sziasztok! Azzal a problémával fordulok felétek, hogy a rezonátoron találtam egy lyukat amikor beindítom a motort a lyuk füstöl. Hogyan lehetne megjavítani? Csak simán hegesztés? Vagy egyedi speckó hegesztés kell neki? Válaszokat köszönöm!
Köszi. Most próbálkozom a 12-51 el am 6 to blokkal. Majd meglátjuk.
Persze azut hozzá kell tenni hogy nem vagyok épp pille könnyű, de mindegy vidékre megfelel. Hali.
Nekem 13 elöl 45 hátul ,am5 blokk. 82-83km/h a vége ,de ha am6 blokkod van ott van még plussz 1 fokozat . 1-5ig ugyanazok az áttételek mindkét blokktipusban. Akármilyen áttételt használsz akkor se nagyon fog többet menni 85-nél 50 es hengerrel.
"Csak" 11ezret nem költök szemüvegre, és minek vegyek amúgy is másikat, ha már van egy? :) Ezért keresek rá vagy plexit, vagy fóliát. A linket nézem, amit küldtél, köszi :)
Sziasztok segitséget szeretnék kérni.
aprilia rx vettem a motorja kosárban szeretném kérdezni a dugattyu melyik oldala van a kipufogo nyilás felé a gyürü stiftes vagy a másik?Nem látszik a jelölés.Mennyi lenne egy fötengely felujitás kb?
Köszi a válaszokat elöre is
Hátsó gázos rugós tagod van?
Mennyi?
Képet tudsz küldeni?
mzoltan77@gmail.com
Köszi.