Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Hátsó gázos rugós tagod van?
Mennyi?
Képet tudsz küldeni?
mzoltan77@gmail.com
Köszi.
Szia!
Hátsó gázos rugós tagod van?
Mennyi?
Képet tudsz küldeni?
mzoltan77@gmail.com
Köszi.
75-ért ,frissen fúrt hengerrel,új dugóval? szerinted?
Sztem Co, láng és Tig/Wig eljárás is jó, sima bevont elektródással nempróbálkoznék nagyon kicsit amper kell mert vékony lemez és kilukadna, persze jó szakember azzal is megolja, ha kész tuti ronda lesz de finoman köszörülni majd festeni
ez mind attól függ hogy venni vagy eladni akarod, gondolom venni.
Én egy am6 blokkot 30k-ba adok, egy DR80as hengerszett újonnan 40k, de használtan olyan 10-15k-ért lehet venni, TOP hajtókarszett olyan 12K.
mindenki maga dönti el hogy mennyit szán rá, de azért ne új árában vedd meg.
sziasztok! Azzal a problémával fordulok felétek, hogy a rezonátoron találtam egy lyukat amikor beindítom a motort a lyuk füstöl. Hogyan lehetne megjavítani? Csak simán hegesztés? Vagy egyedi speckó hegesztés kell neki? Válaszokat köszönöm!
Szia!

Nincs hézagoló.
Sziasztok!
Keresek rx50-hez hátsó rugóstagot.
Ajánlatokat fényképpel,árral ide!
mzoltan77@gmail.com
Köszi.
Csatlakozok az én Rx-em is eladó
Szeretnék venni egy 125-ös Rx-et
Új gazdát keres az RX 50 -em. lásd: adatlapom/eladó holmik
Hali !
Ez az összeállítás mennyit érhet:
komplett AM6 blokk
-új csapágyak szimeringek
-malossi tűgörgő
-új kuplunglamellák
-malossi nyitott membrán carbon mebránlapokkal
-hm nyitott szívócsonk-dellort 25 ös karburátor teljesen felújítva
-erősített főtengely
-sportlégszűrő
-6 sebességes
-új hajtóműolaj
-DR evo henger 80 ccm
Sziasztok!
Dellorto 19mm karbit keresek!
Ajánlatokat fényképpel és árral kérem az mzoltan77@gmail.com címre.
Előre is köszi!
Sziasztok
Kérdezni szeretném hogy a dugattyut mikor ráteszem a hajtokarra att kell lenni két oldalt hézagolonak a tügörgönél két oldalt?
szerelő mondta nekem , hogy elöl 1 fog hátul 3nak felel meg.
olcsóbban jössz ki ha az elsővel variálsz...
Köszi. Most próbálkozom a 12-51 el am 6 to blokkal. Majd meglátjuk.
Persze azut hozzá kell tenni hogy nem vagyok épp pille könnyű, de mindegy vidékre megfelel. Hali.
http://www.homasita.hu/index.p...

itt általában olcsóbb, mint máshol az autófelszerelés , mert pl a tescoban/auchanban lévő autós cuccokat is ők forgalmazzák
Abszolút nem hülye ötlet. Sőt, sztem a legjobb és legolcsóbb. Hol lehet kapni olyat?
Lehet hogy hülye ötlet, de autóüvegfólia nem lenne jó rá? már olyan 1000ft körül lehet kapni ...
Nekem 13 elöl 45 hátul ,am5 blokk. 82-83km/h a vége ,de ha am6 blokkod van ott van még plussz 1 fokozat . 1-5ig ugyanazok az áttételek mindkét blokktipusban. Akármilyen áttételt használsz akkor se nagyon fog többet menni 85-nél 50 es hengerrel.
Hellosztok. A szívócsonk és a karbi közötti gumicső kirepedt. Akármien gumicsővel lehet ezt pótolni vagy csak külön ugyan olyan fajta gumit vegyek?
Köszi nimrod79 a segitséget.
Hali. Ha elöl 12-es hátul meg 51 - es lánckerék van akkor kb mi a vége az rx nek?
"Csak" 11ezret nem költök szemüvegre, és minek vegyek amúgy is másikat, ha már van egy? :) Ezért keresek rá vagy plexit, vagy fóliát. A linket nézem, amit küldtél, köszi :)
Szia!
Csak az egyik oldalon van a telóban rugó.

nissan99
Megnéztem a hengerem (4 felömlős)
A dugón hátra felé állnak a stiftek, nem a kipufogó irányába.
Főtengelyt 15- körül újítanak fel.
Sziasztok segitséget szeretnék kérni.
aprilia rx vettem a motorja kosárban szeretném kérdezni a dugattyu melyik oldala van a kipufogo nyilás felé a gyürü stiftes vagy a másik?Nem látszik a jelölés.Mennyi lenne egy fötengely felujitás kb?
Köszi a válaszokat elöre is