Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am6
Szia!
Tudomásom szerint két típusú minarelli blokk létezik.
A régebbi az rv- és, van az újabb am 3- 4- 5- 6- sebességes.
Ha am- es hengered van, akkor az simán felmegy az am- es blokkra. Minden megegyezik az am- es blokkban, csak a váltó nem, vagyis csak akkor ha több a (sebességi) fokozat.
A váltót is át lehet tenni, am3- as blokkba, az am6- os ét.
Találtam henger, csak h a AM6os hegrer rámegy-e a AM3mas blokkra?
Szétment a hengerem és nemtudom h mien paraméterek alapján vegyek másikat, vagy egyáltalán mien tipusó hengerek mennek rá, vki tud segíteni megköszönném
Eladó !
Supermoto 2006 évj.áron alul!
csababoy0@t-online.hu
Eladó aprilia sx(2007) gyári komplett repedésmentes kipufogó(rezó+tompító) Hibátlan állapotban van.
mondj egy árat és vidd.
hali.kuplung és fékkar kellene.nemtudjátok újat honnan lehetne rendelni?
Van valakinek aprilia sx/rx-hez eladóvláncvédője
hát úgy számoljatok h összesen 0,3mm nikasil réteg van a henger oldalán, és ált 1 hónolás az olyan 0,05 a kopás és sérüléstöl függően.Legalább is én így tudom
Nekünk sikerült fúrni 2-szer is. És még elég vastag volt.:D
Szia!

Olvasgattam a fórumon és látom, Te most fényeztél le egy rx-et.
Azt írtad, kawasaki zöld lett a moci. Nekem is tetszik a kawa zöld, ezért én is le szeretném festeni a motoromat. Megtudod szerezni a színkódot? Légyszi szerezd meg nekem a kódot. Köszönöm szépem.
Hali. Egy alapméretes hengert meddig fúrhrtok fel mondjuk egyszerre?
ELADÓÓ!
ELADÓ!:)

Rieju SMX 2005 évj eladó!
hali!

csak a képen látható alkatrészek vannak
ha valakinek van jobb hátsó idoma eladó aprilia rx 50-hez (1999-es évjárat) az irjon vagy hivjon
e-mail cimem: aalex13@freemail.hu
telefonszámom 06707762929
szia van jobb hátsó idomod?
Kompresszorral lett fújva,ez egy kevertetett szín ami edzős
haverom vett egy kawát és maradt festék azzal lett lefújva.
hmm..ez szívás,és akk ahogy agyalok lehetöségszerint ha kereket hozom arrébb akk meg a vázba akadna a lánc, ha a blokkot vinném jobbra ott meg a fékkar van Amúgy meg Petrusz az idomokat sima müanyaghoz való fújósfestékkel fújtad le?
Igen belemegy,de nem lessz jó
A blokkfelfogytási helyek stimmelnek,csak épen a lánckerék kíjebb esik 2 vagy 2,5cm-errel a rendes helyétől. Ezt tapasztalatból mondom mert én is megakartam így csinálni,vettem am6-os blokkot is csak mikor bekerült a helyére akkor bukott ki minden
Nemcsak a szimeringnél mehet el, a többi tömítésnél is nézz szét, akkor ott 1bol meg kell látnod h hol szivárog,meg az se utolsó h a szimering szakszerütlenül lett berakva és ott enged...szal van lehetöség
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy nincs valami öteletetek arra hogy a blokkomból hova tünik el a hajtóműolaj mikor most lett cserélve szimering benne?
Ha most am3mas blokk van és veszek am6osat az ugyan úgy kompletten belemegy a vázba?
Boldog Karácsonyt és kellemes Ünnepelet minden márkatársnak és motorosnak.
helo keresek rx-re hátso 18-as cross gumit
email bohner94@citromail.hu
Olajfürőds, de miböl gondoltad h száraz?!