Szia!
Tudomásom szerint két típusú minarelli blokk létezik.
A régebbi az rv- és, van az újabb am 3- 4- 5- 6- sebességes.
Ha am- es hengered van, akkor az simán felmegy az am- es blokkra. Minden megegyezik az am- es blokkban, csak a váltó nem, vagyis csak akkor ha több a (sebességi) fokozat.
A váltót is át lehet tenni, am3- as blokkba, az am6- os ét.
Szétment a hengerem és nemtudom h mien paraméterek alapján vegyek másikat, vagy egyáltalán mien tipusó hengerek mennek rá, vki tud segíteni megköszönném
hát úgy számoljatok h összesen 0,3mm nikasil réteg van a henger oldalán, és ált 1 hónolás az olyan 0,05 a kopás és sérüléstöl függően.Legalább is én így tudom
Olvasgattam a fórumon és látom, Te most fényeztél le egy rx-et.
Azt írtad, kawasaki zöld lett a moci. Nekem is tetszik a kawa zöld, ezért én is le szeretném festeni a motoromat. Megtudod szerezni a színkódot? Légyszi szerezd meg nekem a kódot. Köszönöm szépem.
ha valakinek van jobb hátsó idoma eladó aprilia rx 50-hez (1999-es évjárat) az irjon vagy hivjon
e-mail cimem: aalex13@freemail.hu
telefonszámom 06707762929
hmm..ez szívás,és akk ahogy agyalok lehetöségszerint ha kereket hozom arrébb akk meg a vázba akadna a lánc, ha a blokkot vinném jobbra ott meg a fékkar van Amúgy meg Petrusz az idomokat sima müanyaghoz való fújósfestékkel fújtad le?
Igen belemegy,de nem lessz jó
A blokkfelfogytási helyek stimmelnek,csak épen a lánckerék kíjebb esik 2 vagy 2,5cm-errel a rendes helyétől. Ezt tapasztalatból mondom mert én is megakartam így csinálni,vettem am6-os blokkot is csak mikor bekerült a helyére akkor bukott ki minden
Nemcsak a szimeringnél mehet el, a többi tömítésnél is nézz szét, akkor ott 1bol meg kell látnod h hol szivárog,meg az se utolsó h a szimering szakszerütlenül lett berakva és ott enged...szal van lehetöség
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy nincs valami öteletetek arra hogy a blokkomból hova tünik el a hajtóműolaj mikor most lett cserélve szimering benne?
Tudomásom szerint két típusú minarelli blokk létezik.
A régebbi az rv- és, van az újabb am 3- 4- 5- 6- sebességes.
Ha am- es hengered van, akkor az simán felmegy az am- es blokkra. Minden megegyezik az am- es blokkban, csak a váltó nem, vagyis csak akkor ha több a (sebességi) fokozat.
A váltót is át lehet tenni, am3- as blokkba, az am6- os ét.
Supermoto 2006 évj.áron alul!
csababoy0@t-online.hu
mondj egy árat és vidd.
Olvasgattam a fórumon és látom, Te most fényeztél le egy rx-et.
Azt írtad, kawasaki zöld lett a moci. Nekem is tetszik a kawa zöld, ezért én is le szeretném festeni a motoromat. Megtudod szerezni a színkódot? Légyszi szerezd meg nekem a kódot. Köszönöm szépem.
ELADÓ!:)
Rieju SMX 2005 évj eladó!
csak a képen látható alkatrészek vannak
e-mail cimem: aalex13@freemail.hu
telefonszámom 06707762929
haverom vett egy kawát és maradt festék azzal lett lefújva.
A blokkfelfogytási helyek stimmelnek,csak épen a lánckerék kíjebb esik 2 vagy 2,5cm-errel a rendes helyétől. Ezt tapasztalatból mondom mert én is megakartam így csinálni,vettem am6-os blokkot is csak mikor bekerült a helyére akkor bukott ki minden
Azt szeretném megkérdezni hogy nincs valami öteletetek arra hogy a blokkomból hova tünik el a hajtóműolaj mikor most lett cserélve szimering benne?
email bohner94@citromail.hu