Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérdezd meg a robogótuning.hu-t ,ha a keresőbe beírod itt a fórumon akkor válaszolni fog neked . De pl:http://robogotuning.hu/spl/329...
A prox és a vertex , ezekre szoktak esküdni a "tudósok"
sziasztok ajax79.milyen márkát érdemes venni?
Én, ha vennék dugót, akkor a legolcsóbbat biztos, hogy nem venném meg! ha megnézed az élet más területén se szabad általában a legolcsóbbat választani , mert az a silány(kínai) minőség záloga. Sztem inkább a középkategóriától nézelődj felfele...
Erre gyanakszom én is :/
Sztem ott kéne lennie rugónak , ami vagy húzó ,vag toló rugó. lehet kiugrott amikor szétszedted...
Sziasztok érdemes drága dugattyut venni vagy jo az olcsóbb is?
Van minöségi különbség?
A kormány bal oldalán lévő kapcsolón, ahol van az irányjelző kapcsoló és a többi, ott van amivel lehet a fénykürtöt is adni. Az egy olyan kis kapcsoló, amit ha feltolunk visszaugrik magától. Szétszedtem a kapcsolót és most valamiért nem akar visszaugrani. Ott van benne valami kis rugó, vagy mi nyomja vissza alaphelyzetbe? Esetleg valakinek egy rajza hozzá, vagy valami ötlet, hogy hogy oldjam meg?
Cserélném 4db Enduro kerekem Sm kerékre. 2db 18as hátsó gumikkal. 2db 21es elsö gumikkal.

pista014@freemail.hu
Szia!

SKF vagy KOYO csapágyat vegyél, C3- ast.
De, ha csak a bóvden belső huzala kell, akkor azt bármelyik boltban kapsz , ahol mz-simson alkatrészeket árulnak. nekem is ilyen van benne és nagyon patent kb 500ft-ból...
Sziasztok!
Nem tudtok vami oldalt ahol rx-hez lehet venni kuplungbowdent?
Hali
Mi lehet az oka, hogy a motor kidobja az 1-es sebességet?
Sziasztok milyen minöségü csapágyakat érdemes venni 50 rx be skf c3 vagy valami drágább,
eladó egy 50-es am henger,a víztere repedt de javítható.3000ft-ért vihetőhüvej nem sérült.
Bocsi hogy kicsit megcsúszva, de itt van:D
Hali!
Eladnám Rx-emet kategóriaváltás miatt,a motor az adatlapomon megtalálható a hírdetések között.A legjobb ajánlatért eladó
Köszi nimrod79
volna egy problemam ha tudtok segiteni van egy rx- em indul de az ereje sehol uresben porog deha menni akarsz vele meghal
motorhispania furia frissen generálozott AM6 blokkal,polini versenydugóval(még járatós), de egy fényezést el tudna viselni:100000ft

-kézvédő
-RS50 kipufogó
-elöl-hátul tárcsafék
-vízhűtéses
-6 seb.
-új lánc
-adok mellé egy 60-70%-os hátsó gumit

Tel:06209103659
hát megmondom őszintén,nemtudom,hogy minarelli blokkos vagy sem....azt tudom ,hogy a derbi drd-ben is ilyen blokk van.Tudnál küldeni képet a fogaskerékről?Az alapján tudnám,hogy jó e amit te ajánlassz.
Szia!

Küldtem Neked robbantott ábrákat és javítási útmutatókat.
Remélem, hogy sikerül majd megnyitni őket?
köszi szépen PartyShit
csáó!
nekem van, ha haza érek teszek fel!:)